Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Multihack na serwery Prywatne

Sielu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

na _Cortium mi nie działa ktoś coś pomoże ?

Podpinam sie raz jeszcze, gdzie te wszystkie spece ja sie pytam?!  B)

Opublikowano

Robie jak Kosmo Kwak i dalej to samo, odpalam autopachera robi sie do konca odpala sie metek, odpalam sielu i od razu system sie wylacza, restartuje sie, czy robie jako administrator czy normalnie jako uzytkownik, ciagle jest to samo, jakies rady? Co moze byc w moim kompie ze tak sie dzieje? 

Opublikowano

Robie jak Kosmo Kwak i dalej to samo, odpalam autopachera robi sie do konca odpala sie metek, odpalam sielu i od razu system sie wylacza, restartuje sie, czy robie jako administrator czy normalnie jako uzytkownik, ciagle jest to samo, jakies rady? Co moze byc w moim kompie ze tak sie dzieje?

Przeskanuj kompa może xD
Opublikowano

Wlasnie napisze ktos co z tym serverem czy w koncu bedzie dzialal tam bot ? jakas infromacja od wczoraj prosimy Sielu jestes online caly czas chyab widzisz ze piszemy cos.. prosimy o odpowiedz informacje czy czekac czy co???

1325845644-U48159.gif

Opublikowano

Wypakowalem plik ROOT, zmienilem nazwe aplikacji a jak teraz z powrotem spakowac to wszystkko w calosc? 

A tak poza tym to ten caly cortium ma nazwe z Tylda ~ Nazwa ~

SIELU, CO ROBIC JAK ZYC?`?

Opublikowano

Tyle się męczyłem by włączyć... Myślałem, że nie działa... Tu taki suprise, pamiętajcie o dużych literkach! (Sawia) :)

Opublikowano

Mi sie wydaje, ze ten multihack wasze passy wykrywa :) W sensie, ze zna wszystkie wasze passy ktore macie zapisane w metku ^^:) *TAK MI SIE WYDAJE*

Opublikowano

Mi sie wydaje, ze ten multihack wasze passy wykrywa :) W sensie, ze zna wszystkie wasze passy ktore macie zapisane w metku ^^:) *TAK MI SIE WYDAJE*

Źle Ci się wydaje

Opublikowano

Siemaneczko, ten tego, na Argentusie coś mi nie chce działać. tzn. wykrywa proces, ale gdy już w grze klikam "Włącz Sielu Mh" to wywala clienta. Oba odpalam przez administratora, próbowałem też bez ale ten sam efekt. Pomóżcie ;s

Opublikowano

dziala czy nie sielu ????

? jak umisz to zadziała wszędzie

Ej ziomek wielkie dzieki. Dziala!!! Naprawde bez Twojej rady nei wiem czy bym sie nie pocial

Opublikowano

Trojan, czemu w tamtym skanie nic nie ma? :O

BIwrJnn.jpg

Kilka stron wcześniej masz wyjaśnienie, w filmiku również. Sherlocku.

Nie działa na Almadia.pl

Strona wcześniej zapraszam, wszystko opisane.
Opublikowano

no pewnie, że tak a co ty myślałeś.

Beka trochę..

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...