Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Multihack na serwery Prywatne

Sielu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nie wiem, czy było o to pytanie, nie za bardzo mam czas przeglądać 94 strony forum :D więc tak zapytam: na niemieckich serwerach działa? Próbowałem to odpalić na Celestial World 2.0, postępuję zgodnie z instrukcją, odpala mi się to okienko 'Włącz Sielu MH', lecz gdy na nie klikam, ono znika i nic się więcej nie pojawia. O co może chodzić?

Opublikowano

nie wiem, czy było o to pytanie, nie za bardzo mam czas przeglądać 94 strony forum :D więc tak zapytam: na niemieckich serwerach działa? Próbowałem to odpalić na Celestial World 2.0, postępuję zgodnie z instrukcją, odpala mi się to okienko 'Włącz Sielu MH', lecz gdy na nie klikam, ono znika i nic się więcej nie pojawia. O co może chodzić?

Tam jest zabezpieczenie akurat, dmg hacki działają bez mh musisz sobie poradzić .

/

Opublikowano

na Cortium działa 

798804fddacdbec181467e3e0d689ebd.jpeg

co wpisales dokladnie ?D:

Ale pierdzielicie glupoty.

CO Z TYM CORTIUM JA SIE PYTAM?!?!?!?!?!

Wlasnie napisze ktos co z tym serverem czy w koncu bedzie dzialal tam bot ? jakas infromacja od wczoraj prosimy Sielu jestes online caly czas chyab widzisz ze piszemy cos.. prosimy o odpowiedz informacje czy czekac czy co???

Działa na Cortium, wystarczy wstrzyknąć sielu27.dll do klienta w panelu logowania

Opublikowano

Chyba,że są to poszczególne moduły,ale nie wiem czy napisałeś o tym ;)

posłuchaj 0:13 - 0:33

W 0:20 wyraźnie jest powiedziane co nieco na ten temat. 

Opublikowano

a wiesz wgl co to wirus i jak działają skany?

Chyba,że są to poszczególne moduły,ale nie wiem czy napisałeś o tym ;)

Nie chce mi się nawet tłumaczyć, po prostu, tam nic nie ma i tyle. Jak ktoś nie chce to niech nie pobiera i tyle ;)

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

No jeżeli coś wykrywają to coś w tym jest.

A jak ci na monitorze wyskoczy, że wykryto trojana i musisz wpłacić 2k zł to wpłacisz? boże ludzie.

2up, kończę.

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Nie pobieraj i skończ marudzić w takim razie. Pobrań tego pliku było 362375862355 i jakoś nikt z dowodami nie przyszedł, że coś mu zginęło, został okradziony, albo jego pieniądze etc. zniknęły. Więc jeżeli jesteś jedną z pustych osób, które tylko potrafią pisać to nie rób tego wcale. Ponadto szanujmy się, jeżeli faktycznie jakiś proelomegasuper szkodliwy pliczek byłby tam to czemu temat tu widnieje od stycznia i cieszy się taką popularnością, a osoby, używające tego mh propsują pracę?

Opublikowano

Nie pobieraj i skończ marudzić w takim razie. Pobrań tego pliku było 362375862355 i jakoś nikt z dowodami nie przyszedł, że coś mu zginęło, został okradziony, albo jego pieniądze etc. zniknęły. Więc jeżeli jesteś jedną z pustych osób, które tylko potrafią pisać to nie rób tego wcale. Ponadto szanujmy się, jeżeli faktycznie jakiś proelomegasuper szkodliwy pliczek byłby tam to czemu temat tu widnieje od stycznia i cieszy się taką popularnością, a osoby, używające tego mh propsują pracę?

362375862356*

Opublikowano

Zrób fishbota na Vesterisa a nie bo to też nie działa :/

nie ma działać na vesterisie + Sielu pisał niejednokrotnie, że tam nic nie robi. 

Opublikowano

Po wpisaniu nazwy klienta wyskakuje mi
--> Znalazlem biblioteke2 #zaladowana
--> Problem z procesem: 7344 Blad #5
I po wciśnięciu dowolnego klawisza wyskakuje:
--> Blad - wstrzykiwanie nieudane
I wszystko znika. Windows XP, serwer Baria.pl. Wiesz może jak to naprawić?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...