Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Multihack na serwery Prywatne

Sielu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Na vesterisie nie działa :/

Tam nie będzie działać

A co na vesteris dziala?
Skąd mam wiedzieć? Metoda prób i błędów. Coś na pewno zadziała ;)
Opublikowano

@LoveTherapyy

możesz mi pomóc odpalić mh na Cortionie?

Przejrzałem ten temat, i stosowałem się do wszystkich sposóbów i nic :p 
Przez strzykawkę pokazuje mi "open failed" a przez siela wpisując Cortion.exe (również bez rozszerzenia) dając enter nic się nie dzieje.
Próbowałem też wpisywać "C" i nici :D 
Co robię źle?

Opublikowano

@LoveTherapyy

Przez strzykawkę pokazuje mi "open failed" a przez siela wpisując Cortion.exe (również bez rozszerzenia) dając enter nic się nie dzieje.

Co robię źle?

Odpalałeś metina i mh jako Administrator? Nazwę procesu możesz sprawdzić: menadżer zasań - Aplikacje - PPM na metina "Przejdź do procesu" i wyświetla się pełna jego nazwa, czyli to, co musisz wpisać. Co ważniejsze na Windows XP należy injectować ręcznie, używając CheatEngine. Na bodajże 5/6 stronie tego tematu jest to opisane (o ile obrazki nie wygasły :c)

Jeśli jednak te metody nie działają to pewnie by trzeba było zmienić coś w kodzie multihacka, bo na niektórych serwerach właśnie nie "łapie", ale nie oznacza to, że zostało to zablokowane. :l

Namówię ładnie Krzysia jak serwer będzie gotowy, by zrobił jakąś aktualizację, bo w końcu pisał, że zrobi. Kobiecie chyba nie odmówi :/

Opublikowano

WGL wypakować się nie chce

Wyłącz kolego antywirusa, bo jedynie z tym może być problem, może blokować całą paczkę bo krzyczy że wirus hurr durr wirus ukradną nam eku z metinów

Opublikowano

Wykrywa mi trojana ;/

Filmik jaśnie pan oglądał? Nie ma tam nic, co mogłoby zaszkodzić Twoim prywatnym sprawą. Ba, gdyby było to temat nie wisialby tu kilka miesięcy, jeszcze stworzony, gdy Krzyś miał rangę Metin2 developer ;p

Wykrywa Ci moduły, które są niestety niezbędne, by to dobrze pracowało.

Opublikowano

@LoveTherapyy

Co robię źle?

Odpalałeś metina i mh jako Administrator? Nazwę procesu możesz sprawdzić: menadżer zasań - Aplikacje - PPM na metina "Przejdź do procesu" i wyświetla się pełna jego nazwa, czyli to, co musisz wpisać. Co ważniejsze na Windows XP należy injectować ręcznie, używając CheatEngine. Na bodajże 5/6 stronie tego tematu jest to opisane (o ile obrazki nie wygasły :c)

Jeśli jednak te metody nie działają to pewnie by trzeba było zmienić coś w kodzie multihacka, bo na niektórych serwerach właśnie nie "łapie", ale nie oznacza to, że zostało to zablokowane. :l

Namówię ładnie Krzysia jak serwer będzie gotowy, by zrobił jakąś aktualizację, bo w końcu pisał, że zrobi. Kobiecie chyba nie odmówi :/

Na cortionie sobie poroadziłem. 

Działa tam mobber od nieznajomy.pl.

Ale na evenorze już nic nie działa :p

Opublikowano

@LoveTherapyy

Co robię źle?

Na cortionie sobie poroadziłem. 

Działa tam mobber od nieznajomy.pl.

Ale na evenorze już nic nie działa :p

Dziękuję. a tak serio syserr na pw

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Na niektórych serwerach niestety, ale już nie działa, ale polecam.

Jeżeli chodzi o szarego użytkownika to masz rację, ale dla osób które posiadają odrobinę wiedzy zawsze zadziała :D

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Na niektórych serwerach niestety, ale już nie działa, ale polecam.

Jeżeli chodzi o szarego użytkownika to masz rację, ale dla osób które posiadają odrobinę wiedzy zawsze zadziała :D

@Sielu dokładnie tak :D! nawet bez tej wiedzy idzie kombinować i pyknie ^^

AwU6pPM.png

ⓉⓗⓔⒻⓡⓨ

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...