Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Największe idiotyzmy na MPCforum

Gość Valze

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 644
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czarne dzieci z LA hackują konta na MPC. Bądźcie ostrożni xD

573f658e2460c.jpg

573f661ecaaba.png

xD

Jako bonus dodam, że posta informującego o przejęciu konta napisano z tego samego IP, co całą resztę.
Opublikowano

Trzeba czasem wyjść z domu - wtedy by nie bolało... 

8428714638932851380266.png

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

@Marchwj

nie moja wina, temat wyświetlił mi się na pierwszej stronie pogaduszek. Coś się, coś się popsuło.

żeby warna nie było wrzucam temat o zapładnaniu jajek ludzką spermą.

ios71HN.png

Opublikowano

Chyba brakuje podpisów do komunii albo bierzmowania... ;p 

7509014640232431380266.png

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

To się nazywa "hemoroidy" ... 

2309814641956361380266.png

7812818616.png

Opublikowano

Gościu poprosił, aby ocenili jego kanał i się na jego temat wypowiedzieli. Później zaczął marudzić i płakać, że dostaje łapki w dół. Udostępniając swoje materiały publicznie na internecie, powinien wiedzieć, że spotka się z osobami, którym nie będą się podobać jego filmy i będą chcieli wyrazić swoją negatywną opinię, tkzw. "hejt". Zresztą.. sam się prosił o tą opinię.

01d8f4a577c2d.png

No to użytkownicy udzielili mu swoich opinii i ocenili jego kanał

c039937e492ed.png

A ten wybuchł z wulgaryzmami i ma jakieś pretensje do tego, że użytkownicy mu pomogli i udzielili swoich opinii. Przecież sam chciał, żeby mu napisali, co powinien poprawić. Sam ton głosu jego na filmiku nie jest zły, bo brzmi dorośle, ale po jego wypowiedziach wywnioskował bym, że autorem postów jest jakiś 10 latek. :v

W ogóle skoro sądzi i płacze, że się do tego nie nadaje, to po co nagrywa? Sam porusza temat, że się do tego nie nadaje.

Ogólnie ja na temat jego kanału mam neutralną opinię i w sumie trochę słabo nagrywa i zanudza swoim głosem, więc myślę to samo, co inni.

#LenovoLegion Team

Opublikowano

911201464467331667741.png

lajk od moda, który ma 13

bonus

eethWko.png

ktoś poczuł się urażony

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...