Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Arthia.eu

SIEMBIDEK

Ankieta #1  

116 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy na serwer ma zostać dodana mapa handlowa ?

• Tak !
      61
    • Nie !
      55

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 123
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bardzo Fajny serwerek. Myślę że jak nie będzie bugów itd to wbije bo serio pograł bym na starej pandorze :<

Dzięki ;)!

Nawet ciekawie się zapowiada. Czy będziecie organizować jakieś konkursy na SM'ki czy jak każdy serwer będziecie patrzeć tylko na hajs aby się zgadzał ?

Na Fanpage aktualnie odbywa się konkurs na SM.

Opublikowano

Przecież to czysta pandora jeśli chodzi o sety, jakaś kpina odgrzewany kotlet który jednak swoje zrobił przez 5 lat, a ktoś jest na tyle bystry że w sumie prawie Go skopiował. xD Raczej cudów nie ma się co spodziewać. Invades pozdrawia, tego się nie spodziewałem. 

­

bgfp marvelia.png

Opublikowano

50 serwer, który ma być podobny do Pandory..

Żaden z nich w większym stopniu jej nie przypomina. Jest dodawane 30 tysięcy niepotrzebnych gówien zaśmiecających serwer.

Istna kopia nie Pandory lecz Tanavisa.

Na serwerze nie zawitam, pewnie padnie po miesiącu, o ile w ogóle wystartuje.

Nie polecam ze względu na Argina, który robi wiele zamieszań swoim ego.

Aczkolwiek prezentacja ładna, powodzenia życzę.

Opublikowano

Przecież to czysta pandora jeśli chodzi o sety, jakaś kpina odgrzewany kotlet który jednak swoje zrobił przez 5 lat, a ktoś jest na tyle bystry że w sumie prawie Go skopiował. xD Raczej cudów nie ma się co spodziewać. Invades pozdrawia, tego się nie spodziewałem. 

­

Dużo serwerów było kopiowane i część z nich jednak się przyjęła, np. DivineWorld.eu miał 1496 graczy i istnieje już od 20 czerwca :).

Opublikowano

Grafika ładna nawet bardzo szkoda tylko że odczuwam tutaj taki powrót do 2010 z tym eq

Hej, dzięki za opinię. Co do eq to tak postawiliśmy na trochę oldshoolu.

Opublikowano

I kolejny padnie po miesiącu jak Pandory metlife nie dzięki

Po 1 metlife nie stał miesiąc tylko prawie rok. Po 2 co miałem nagrywać z metlife skoro już nie było co jak reacT nic nie dodawał to nie było nic też do roboty.

Opublikowano

Polecam, bo fajna atmosfera na forum a i serwer fajnie się zapowiada.

Czekam!

Opublikowano

Polecam, bo fajna atmosfera na forum a i serwer fajnie się zapowiada.

Czekam!

Dzięki i również na Was czekamy ;)!

Na 100% zagram :O Brakowało mi starych dobrych czasów pandory i tych hwangów :D Boosko powodzonka :)

Dzięki dzięki czekamy :D !

Witajcie w dniu dzisiejszym wdrożyłem propozycję dodania starego stylu PandoraMT2

pre_1452281819__pandoramt2.jpg

Styl można zmienić w stopce forum "Zmień styl"

7K70JMM.png

support-image-300x300.jpg

Pojawił się także nowy system Supportu i myślę, że będzie on wygodniejszy dla administracji jak i graczy. Zgłoszenia, które będziecie pisać są widoczne tylko dla administracji, a Wy macie dostęp tylko do swoich zgłoszeń.

Link do supportu: http://forum.arthia....php?app=tickets

Osoby, które są odpowiedzialne za support: http://forum.arthia....n=list&do=staff

Nowe emotikony wejdą na forum już niedługo.

Masz propozycję dotyczącą forum? Napisz w dziale: http://forum.arthia....rum/8-sugestie/

Opublikowano

SIembid podaj nazwę plików serwerowych na jakich stoi serwer na priv mi napisz

nie powinno cie to raczej interesować ....

Zapraszamy na nasz FanPage na którym odbywa się konkurs na Smocze Monety !

Opublikowano

@Tanavis.pl

Śmieszny jesteś :D Rysiek ci clienta uploadował przed tym ostatnim startem, dlatego było tyle godzin opóźnienia (nie wspominam o wcześniejszych startach).

Zamknięta beta gdzie było 20 testerów wyglądała tak, że oni ci zgłaszali bugi a ty w zamiast nad nimi pracować wstawiałeś śmieszne filmiki z youtube. W dniu w którym serwer faktycznie wystartował testerom zostały zabrane rangi na TS3 oraz forum bez żadnego słowa po czym poszedłeś sobie z Nurbanu i kilkoma przydupasami na swój kanał. Z obiecanych drobnych upominków dla testerów nic nie było- dostali tylko zbugowane konta na których byli 4x wojownicy 0lvl których sie nie dało skasować. Do tej pory nie potrafisz zapanować nad serwerem co pokazują ostatnie dni gdzie w jednej chwili wyjebało Ci mase błędów i serwer był znowu off. Więcej chyba nie będę pisał bo i tak Ty, twój serwer i cała administracja zarówno gry jak i forum jesteście pośmiewiskiem- team informatyków xDDD  :lenny:  :lenny:

Co do Arthii- z chęcią zagram i liczę na to, że wszystko będzie w porządku i, że Argin nie będzie miał dostępu do żadnych plików itd.

AWLtTwd.png.b8c418cb383347077c6bdc09f70989cb.png

Opublikowano

Siembid to chodziarz podaj nazwę plików podstawach od kogo to są 

Co Cie tak to interesuje boooże. I tak ci nie podadzą i tak. Każdy bierze jakieś pliki jako podstawkę...

Opublikowano

Siembid to chodziarz podaj nazwę plików podstawach od kogo to są 

Najpierw popraw orto mistrzu!

Tak czy inaczej, nikt Ci tego nie poda. A jak chcesz to sobie sam sprawdź.  :v

Opublikowano

Najpierw popraw orto mistrzu!

Tak czy inaczej, nikt Ci tego nie poda. A jak chcesz to sobie sam sprawdź.  :v

Pierw trzeba mieć takie umiejętności :v.

Ile dni/godzin przed startem będzie reje/klient?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...