Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Arthia.eu

SIEMBIDEK

Ankieta #1  

116 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy na serwer ma zostać dodana mapa handlowa ?

• Tak !
      61
    • Nie !
      55

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pierw trzeba mieć takie umiejętności :v.

Ile dni/godzin przed startem będzie reje/klient?

rejestracja pewnie będzie dostępna od środy/czwartu

przy okazji @ref

• Odpowiedzi 123
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

3662614506959351403620.png

Witajcie !

Chcielibyśmy wam ogłosić wraz całą administracją, że nasza strona została już oficjalnie uruchomiona

wraz z rejestracją. Item-Shop będzie dostępny dopiero w piątek ;)

Zapraszamy Do Rejestracji !

http://arthia.eu/index.php?page=account&subpage=register

Lub: Przenieś Mnie Bezpośrednio Do Rejestracji

Zapraszamy również na:

TeamSpeak3: ts3.arthia.eu

Forum: forum.arthia.eu

Pozdrawiamy Administracja Arthia.eu

Opublikowano

1.Serwer Argina i Ryśka nie polecam !!!

2.Serwer pod IS również nie polecam !!!

nie chce nic mówić, ale powtarzasz się już więc powtórze ci to jeszcze raz !

1. Nie ma tu żadnego Ryśka

2. Nie ma tu argina ( a nawet gdyby był to co ? )

Opublikowano

Argin zabłysnął już własną głupotą i kłamstwami i dlatego go nie poleca :)

Serwer kopia kopii, ale lepsza niż inne kopie :v Tyle mogę powiedzieć o tym serwerze. Powodzenia.

y8HqE13.png                             

Opublikowano

Chcialem sie porozumiec poprzez fp, myslalem ze to bedzie najszybsza droga, aczkolwiek pomylilem sie. Piszac na prywatna wiadomosc pytajac sie z kim rozmawiam na twoim fp arthia.eu udzielil mi odpowiedzi ze rozmawiam z administratorem, wiec dowiedzialem sie tyle ze przestalem traktowac rozmowe powaznie. Suma sumarum, na poczatku pisalem wiadomosc aby zapytac sie co ustaliliscie z kostiumami fryzurami i innymi rzeczami z isu, czy zostaje 30 dni jak bylo czy tak jak ja to opisywalem wczesniej?

Eteor s15 - AvalonMT2 - Lanseris S3 - Pandora MT2 - IMetin - NetMetin - Revios - Baria -  Athes - Almandia -  Invoria - Dreikon - Kamelis - Aetia - Antaris 

wjigrl.jpg

Opublikowano

Siembid ty lamusie j****y każdy k***o umie serwery kopiować a nie umaisz sam czegoś wymyślić.To nie będzie to samo co pandora nie będzie tej samy ekipy co siedziałem z nimi,a to ze na pandorze sie wybiłeś i stałeś się sławny to h*j mnie to interesuje

O_o

Opublikowano

Siembid ty lamusie j****y każdy k***o umie serwery kopiować a nie umaisz sam czegoś wymyślić.To nie będzie to samo co pandora nie będzie tej samy ekipy co siedziałem z nimi,a to ze na pandorze sie wybiłeś i stałeś się sławny to h*j mnie to interesuje

dokladnie a w dodatku ten serwer to syf z wszystkich "reworkow pandory" to ten jest najgorszy nie przypomina mi nawet pandory.

Jeszcze w administracji jego dziewczyna eh..

Opublikowano

Czyli Siembid fajny pomysl ze pety na 120 dni ale wybrnales tym ze sa pety klasowe czyli i tak i tak trzeba zaladowac w isa. Ciekaw jestem jakie to beda sumy :)

Eteor s15 - AvalonMT2 - Lanseris S3 - Pandora MT2 - IMetin - NetMetin - Revios - Baria -  Athes - Almandia -  Invoria - Dreikon - Kamelis - Aetia - Antaris 

wjigrl.jpg

Opublikowano

na dodatek adminiscjaa z*****a nie bedzie taka jak na pandorze nie bedzie tych wszystkich ludzi co na pandorze

Na żadnym reworku pandory nie będzie tych samych ludzi, więc już przestań skrzeczeć.

Opublikowano

dokladnie a w dodatku ten serwer to syf z wszystkich "reworkow pandory" to ten jest najgorszy nie przypomina mi nawet pandory.

Jeszcze w administracji jego dziewczyna eh..

No i co z tego ze dziewczyna w administracji? Bo ja nie rozumiem. Moim zdaniem nie nalezy przez to skreslac serwera a moze cie jeszcze milo zaskoczy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...