Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Arthia.eu

SIEMBIDEK

Ankieta #1  

116 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy na serwer ma zostać dodana mapa handlowa ?

• Tak !
      61
    • Nie !
      55

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sorry ale ty dałeś game i db tyle :) na dodatek nie korzystamy z niego :O

Fajnie ciekawe kto prosił o to żebym pomógł ci z channelami bo wypierdalały się po nie całej minucie ;)

Idź Bugi lepiej naprawiać bo ci znowu channel zgasnie xD

5206314859733321403620.gif

• Odpowiedzi 123
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Fajnie ciekawe kto prosił o to żebym pomógł ci z channelami bo wypierdalały się po nie całej minucie ;)

I co zrobiłeś ? Dałeś gamę i db gorsze niż Teodora xD miłego wieczoru rysiu .

Ps o co się spinasz ? Prezentację pomyliłeś ?

Opublikowano

I co zrobiłeś ? Dałeś gamę i db gorsze niż Teodora xD miłego wieczoru rysiu .

Ps o co się spinasz ? Prezentację pomyliłeś ?

No bo jak myślałeś że dam ci czyste game przed kupieniem... dobra koniec bo prezke zasmiecamy ;p

5206314859733321403620.gif

Opublikowano

No bo jak myślałeś że dam ci czyste game przed kupieniem... dobra koniec bo prezke zasmiecamy ;p

Taki technik z cb jak z technika tego śmietnika.

Miłego wieczoru wszystkim.

Off spam

Opublikowano

I tak prędzej nastąpi wojna nuklearna nim to ruszy bez żadnych problemów. Znając życie wasze game ma więcej dziur niż mój ser z lodówki :C (a ma ich sporo). Powodzenia z tym czymś...

PS. Zabezpieczony klient chociaż będzie ^^?

Opublikowano

Ni c***a mi nie przypomina Pandorki przez te ''zjebane nowości''

No cóż...

20005891622422024071.jpg

Ładowanie trwa...

Opublikowano

https://www.youtube.com/watch?v=G_DHwVHjFac&index=16&list=PL73EF8BDFB38711F0&ab_channel=SiemBid27

Kolego wiesz o mnie tyle co nic, nawet nie wiesz jakie miałem postacie, Szaman 250lv którego nie nagrywałem, kilkanaście postaci 150+ no i żeby nie było że tylko pisze, filmik z moim ninja 180... 

Ogólnie to nie polecam tego pana bo to piesek od mortala który na yt mi spamuje pod każdym filmem pisząc coś o czym nie ma kompletnie zielonego pojęcia...

Nie skomentuje dalszej części wypocin tego użytkownika bo i tak już zbyt wiele życia zmarnowałem na czytanie tego posta!

Pozdrawiam wszystkich! :*

Nadal mi robisz na złość bo nie chciałem ci kanału reklamować ( bo taki miałeś kaprys )? przykre! :)

Pozdrawiam! :)

Jak dla Ciebie ważniejsze jest odpisywanie postów na zaczepki graczy, jakiś no-name internetowych kolegów, to podziękuje za gre.

Zadałem pytania dot. serwera a Ty sobie odpowiadasz na jakieś zaczepki.... 

4124112_16944776.jpg

Okażmy szacunek dla weteranów.

Opublikowano

Ile planujecie osób na starcie?

Jak u was wygląda reklama ?

to zależy, nie jesteśmy tego w stanie ocenić :/

co do reklamy jest kilka źródeł, myślę że wystarczających :)

Opublikowano

UUUUUUUU szykuje się fajny projekt ! 6/7 klasowy czy jak ? Jeżeli nie zawitam z ekipą <3

BornBePRO.jpg

Masz ładunek na kwadracie, skręć se jebnij macha !

Opublikowano

Limit stack do 500 - w sklepie po 1000 dodań i zmianek.

Nieskończona pelerynka na start - w sklepie po 200 jest.

Chcecie zrobić nowoczesną pandorę, ale po co, skoro nowych serwerów z 6/7 nikt nie lubi?

tenor.gif

Opublikowano

Bony 6/7 porażka, następne to ciekawe, czy macie pozwolenie, bo ten layout na forum na pewno nie wasz :v Jeśli tak niech Kelevra tu napisze. Odgrzewany kotlet? Again? Ile razy to jeszcze powiem? Nic ciekawego, chociaż i tak lepszy od tych co teraz tak samo startują z nazwą "nowa pandora". Jeszcze widzę tam Argin'a :((

y8HqE13.png                             

Opublikowano

@Endymion

Nie wiem czy to przypadek ale chyba trochę nazwę podjebaliście mój serwer Artheia wasz Arthia mało kreatywnie 

nie polecam

Wymyślając nazwę Arthia, nie wiedzieliśmy o istnieniu twojego serwera... więc wybacz za podobieństwo! :) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...