Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Arthia.eu

SIEMBIDEK

Ankieta #1  

116 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy na serwer ma zostać dodana mapa handlowa ?

• Tak !
      61
    • Nie !
      55

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To już nie chodzi o hejt...

Kolejne wydanie próbujące przyciągnąć graczy marką Pandory.

Przy kolejnej próbie całość robi się już niesmaczna. Wiem, ponieważ sam się za to zabierałem. Na całe szczęście w ostatniej chwili przemyślałem sprawę.

Wiem, że długo nie postoicie względem graczy online, jednakże życzę powodzenia.

74f31dbf1675f.jpg

• Odpowiedzi 123
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja p******e ile jeszcze będzie tych "reworków"? kolejny serwer siembida który się wypierdoli tak samo prędko jak Delemos przede wszystkim przez brak reklamy, bo ty siembid raczej ludzi za bardzo na serwer nie przyciagniesz  xD

Opublikowano

widzę dużo serwerów chce sie upodobnić do pandory, ale nigdy tego nie zrobią :) To że dodadzą takie same bronie,mapki itp to po za tym będzie pełno bugów jak i balans postaci będzie ciulowy :) ale jak serwer wypali to sam na niego wbije :) życzę powodzenia !

Fanpage motywacyjny !

5793914738478011422016.jpeg

https://www.facebook.com/tcm24h

Opublikowano

Ogladam Cie czasami na yt, mam nadzieje ze zrobisz coś dobrego, i coś co utrzyma sie.

Lecz ja jako osoba nie zagram na serwerze, bo szczerze mówiąc, nie widzi mi się pakowania moich zarobionych pieniążków w IS np w stroje które i tak znikną mi po 30 dniach, a po tym bede musiał kupować kolejne i kolejne, a że robisz tak ze strojami to pewnie tak samo z fryzurami i innymi rzeczami pod PVP czy PVM. Sumując to pewnie będzie robiło pokaźną sumę którą trzeba będzie wydać na serwer żeby coś osiągnąć. Ew czatować na ewenty oxy i liczyć na farta że taki stój/fryz sie dostanie. Jedyne rozwiązanie dla mnie to jest takie aby to były kostiumy na stałe, albo przypisane do konta bez możliwości handlowania. Bo w sumie, to kupuję coś co będzie a nie coś co jest i później tego nie będzie jak i moich złotówek.

Pozdrawiam :)

Eteor s15 - AvalonMT2 - Lanseris S3 - Pandora MT2 - IMetin - NetMetin - Revios - Baria -  Athes - Almandia -  Invoria - Dreikon - Kamelis - Aetia - Antaris 

wjigrl.jpg

Opublikowano

Jak dla mnie to tylko nabieranie ludzi na nazwe poprzedniego serwera, bo ci co graja wiedza jak sie gralo na pandorze i z checia by wrocili.Tylko smieszne jest to ze to juz 4 rework pandory wiec watpie czy to wypali :) ale powodzenia 

Opublikowano

Czas połączyć mnie z tym serwerem i już szukam ekipy :)

Czekamy i na ciebie ;)!

widzę dużo serwerów chce sie upodobnić do pandory, ale nigdy tego nie zrobią :) To że dodadzą takie same bronie,mapki itp to po za tym będzie pełno bugów jak i balans postaci będzie ciulowy :) ale jak serwer wypali to sam na niego wbije :) życzę powodzenia !

Dzięki i wzajemnie :)

Ogladam Cie czasami na yt, mam nadzieje ze zrobisz coś dobrego, i coś co utrzyma sie.

Lecz ja jako osoba nie zagram na serwerze, bo szczerze mówiąc, nie widzi mi się pakowania moich zarobionych pieniążków w IS np w stroje które i tak znikną mi po 30 dniach, a po tym bede musiał kupować kolejne i kolejne, a że robisz tak ze strojami to pewnie tak samo z fryzurami i innymi rzeczami pod PVP czy PVM. Sumując to pewnie będzie robiło pokaźną sumę którą trzeba będzie wydać na serwer żeby coś osiągnąć. Ew czatować na ewenty oxy i liczyć na farta że taki stój/fryz sie dostanie. Jedyne rozwiązanie dla mnie to jest takie aby to były kostiumy na stałe, albo przypisane do konta bez możliwości handlowania. Bo w sumie, to kupuję coś co będzie a nie coś co jest i później tego nie będzie jak i moich złotówek.

Pozdrawiam :)

Pomyślimy nad tym pomysłem, dałeś nam w sumie dobrą propozycję ;)

Jak dla mnie to tylko nabieranie ludzi na nazwe poprzedniego serwera, bo ci co graja wiedza jak sie gralo na pandorze i z checia by wrocili.Tylko smieszne jest to ze to juz 4 rework pandory wiec watpie czy to wypali :) ale powodzenia 

Wiesz staramy by u nas było lepiej :). Mam nadzieję, że tym razem wypali, bo nie wolno się poddawać, a na hejty nie reagować i robić swoje ; d.

Siembid, zrób coś swojego, tylko żeby to było na czasie, a nie y3biesz jakieś reworki ;]

Słuszna uwaga wiesz? Szczerze zastanowiłem się nad tym i też tak sądzę iż to będzie mój ostatni tzw "rework"...

Opublikowano

Server fajnie sie prezentuje. Przypomina mi stare Elite lub Avalon. Szkoda, ze administracja postawiła na 250 poziom, a nie na mniejszy jak to bylo na OLDSCHOOLACH :) Prawdziwy oldschool nie moze mieć max 250 lvl. Szkoda

UggNk9.gif

Opublikowano

Na jakich plikach serwerowych  będzie stał

Nie jest to istotne.

Server fajnie sie prezentuje. Przypomina mi stare Elite lub Avalon. Szkoda, ze administracja postawiła na 250 poziom, a nie na mniejszy jak to bylo na OLDSCHOOLACH :) Prawdziwy oldschool nie moze mieć max 250 lvl. Szkoda

Dzięki za opinię, zapraszamy ;)!

Opublikowano

Truta tak samo jak na PandoraMT2? Czy będą niebianki ze smoka i jest naprawione DC?

Tak niebianki będą ze smoka, a katakumby poprawiliśmy. Bronie 75 lvl ze szkat berana, ripera, minotaura

kolejny gotowiec nic nowego nie ma upadnie po tygodniu...

...

Opublikowano

Tak niebianki będą ze smoka, a katakumby poprawiliśmy. Bronie 75 lvl ze szkat berana, ripera, minotaura

...

Dzięki za odpowiedź sprowadzę parę osób i życzę powodzenia...

Opublikowano

Przecież na Elite, Pandorze i Diamondzie były 250, a to były serwery z czasów, gdy nawet nie było czegoś takiego jak old-school :v

tenor.gif

Opublikowano

3662614506959351403620.png

Witajcie !

Tak główny administrator wychodzi do graczy z propozycją ^^

Widziałem ktoś w jakimś temacie ( nie pamiętam kto ) wyszedł z propozycją dodania na serwer mapy handlowej.

No i rzecz biorąc jest to dobra opcja ponieważ faktycznie usprawni ona handel i to bardzo, nie będzie trzeba biegać po każdym mieście aby znaleść poszukwany przez siebie przedmiot itp itd wink.png

Lecz jeżeli taką mape miałbym dodać na serwer to:

- Wystawianie sklepów na każdej mapie zostanie ( oprócz tej handlowej ) wyłączone

- Na Mapie Handlowej oczywiście będzie oczywiście strefa no-pvp ( w kole )

Dodaje ankiete abyście mogli swobodnie oddawać swoje głosy

Dla użytkowników naszej prezentacji również dodaliśmy ankiete ;)

Link Do Tamtu Na Naszym Forum: http://forum.arthia.eu/topic/124-propozycja-dotycząca-handlu-oraz-poprawy-gospodarki/

Lub Odnośnik: Przenieś Mnie Do Tematu Na Forum

Głosy oddane w ankiecie na mpcforum oraz na naszym forum będą sumowane i podliczane ;)

Pozdrawiamy Team Arthia.eu

Arhia For Life / A4L

Opublikowano

Nie polecam !!! dlaczego ? Argin i Rysiek  :D

yyyyyyyyyyyyyy.. ? jaki Rysiek ? Co do argina jest tu tylko graczem oraz pomaga nam troche rozpromować serwer. Czy to coś złego hem ? 

Opublikowano

yyyyyyyyyyyyyy.. ? jaki Rysiek ? Co do argina jest tu tylko graczem oraz pomaga nam troche rozpromować serwer. Czy to coś złego hem ? 

Argin graczem ? on twierdzi że jest właścicielem tego serwera i prosił mnie o dodanie jakiegoś pozytywnego newsa co ty na to ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...