Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

War of Glory Medium | start: 14.05.2016r godz 19.00 ! SEASON 9EP2 ! exp: 1000x / drop: 50% !

glorasek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Śłub udany! Fajerwerki były tylko to tracemarry działa czasami... od czego to zależy?

Cos kojarze ze od levela, roznicy albo dziala tylko na 400. Kurde zapomnialem :P ale cos tak mi sie wydaje ;)

• Odpowiedzi 303
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zmiany od jutra. Chociaz moze juz zadzialalo po reloadzie :)

- poprawiony drop z Lord Silvester
- poprawiony drop itemow z 3 opcjami exe
- poprawiony drop itemu Moonstone Pendant
- poprawiony level mobow w Doppelgangerze
- poprawiony drop exe itemow w Doppelgangerze
- poprawiony drop czesci na 2,5 level
- zwiekszony drop itemow 4 i 5 socket
- dodany drop silver i gold kluczy z Red Dragonow
- za ranking chaos castle na koniec miesiaca top1 - wingi 4lvl fo do wyboru, top2 - 400creditow, top3 - 400wcoinc

Opublikowano

Zapomniałeś dodać, że zamiast itemkow +11 z webshopa,donatorzy beda mogli znowu brac itemy +15. Dlaczego? Bo dupa Ci sie pali i bardziej obchodzi Cie kasa niż ludzie.

Gowno sie osiągnie ciężka praca na serwie, wchodzi donate i vip to o wygranej w CS nie ma co marzyć. Wygodne dzieci z Cannabis, którym hajs uderzył do głowy muszą mieć od razu itemy +15!!! Bo przecież nie mogą sie pomęczyć z pralka na vipie, gdzie jest jeszcze większy procent prania. Przecież RĄCZKI by im odpadły!!!

A wymówka, że trzeba wszystkie itemy robić dla donatorow +15,bo wingow 4lvl nie można do pralki wsadzić, jest tak zalosne... To argument który oczywiście przewazyl wszystko i dal wolna droge gloraskowi żeby sie reszta nie sapala.

TA EDYCJA MIAŁA BYĆ INNA NIŻ RESZTA, A NIE JEST I RACZEJ NIE BĘDZIE, BO ADMIN BOI SIE O SWOICH KOCHANYCH DONATORKOW...

Jak ktoś nie zaczął grać to nawet niech nie zaczyna. Edycja już chyli sie ku końcowi, jutro wchodzi donate także będzie po grze. Noobki to będą mogły pozebrac o spoty na nPVP ewentualnie.

Opublikowano

Pobieram własnie clienta, opłaca się? Jaka wiara gra? Pamiętam, że w mu to zawsze mało dzieci grało ; ). Ktoś chce razem pograć? 

// Boję się trochę sezonu 9 ostatnio grałem na 2... 

Na gg i skype jestem rzadko, aby się umówić pisać na pw.

Opublikowano

Pobieram własnie clienta, opłaca się? Jaka wiara gra? Pamiętam, że w mu to zawsze mało dzieci grało ; ). Ktoś chce razem pograć? 

// Boję się trochę sezonu 9 ostatnio grałem na 2... 

Nie ma się czego bać, kiedyś trzeba się tego nauczyć, by potem nie odstawać od innych.

Opublikowano

Nie polecam jedna z głownych gildi ma u siebie 2 gm-ów  i ta gildia co edycje dostaje dziwne unbany

Ciekawe rzeczy gadasz ^^ Tak sie sklada ze nie bylo zadnych trwalych banow na poprzedniej edycji i mozna to latwo sprawdzic poprzez skargi, ale lepiej pisac bzdury.

Dzisiaj dojdzie kolejny GM i zobacz z innej gildii. Znajdz mi taka osobe co dostala unbana, ano ciezko prawda ;) bo nikt bana nie mial.

Tymczasem zapraszam na evencik z expem przez weekend :)

Od teraz do 11.01.2016r godz. 07.00 Exp event !

Exp normal +300x  , Exp Master +200x !

Zyczymy wysokiego expa !

Dzisiaj takze 1 event z ligii woga wiec zapraszam wiecej informacji napisze tutaj :)

Edit:

Event Liga WOGa dostepny na naszym profilu FB lub poprzez odnosnik na naszym forum. Wytypuj wynik i zgarniij 200 silver coinow !

Opublikowano

Ciekawe rzeczy gadasz ^^ Tak sie sklada ze nie bylo zadnych trwalych banow na poprzedniej edycji i mozna to latwo sprawdzic poprzez skargi, ale lepiej pisac bzdury.

Dzisiaj dojdzie kolejny GM i zobacz z innej gildii. Znajdz mi taka osobe co dostala unbana, ano ciezko prawda ;) bo nikt bana nie mial.

Tymczasem zapraszam na evencik z expem przez weekend :)

Od teraz do 11.01.2016r godz. 07.00 Exp event !

Exp normal +300x  , Exp Master +200x !

Zyczymy wysokiego expa !

Dzisiaj takze 1 event z ligii woga wiec zapraszam wiecej informacji napisze tutaj :)

Edit:

Event Liga WOGa dostepny na naszym profilu FB lub poprzez odnosnik na naszym forum. Wytypuj wynik i zgarniij 200 silver coinow !

Glory nie gadaj głupot może na tej edycji nie ale były edycje gdzie były unbany dla cann i to bardzo dziwne wieć nie pieprz głupot że nie pamietasz...

Opublikowano

Nie polecam jedna z głownych gildi ma u siebie 2 gm-ów  i ta gildia co edycje dostaje dziwne unbany

A rozumiesz, że tych 2 GM-ow mają swoje prywatne postacie na osobnych kontach. UnBany? Nie sądze, było dużo kar dla Cannabisów jak i innych gildii każdy wywiązywał się ze swoich zadanych ról nawet ja będąc na poprzedniej edycjii GM, siedziałem na prywatnym koncie w gildii MOCARZE starałem się dobrze wykonywać swoją rolę, ale cóż bycie GM to też słuchanie graczy,pomaganie czy podejmowanie się trudnych spraw (skargi forum) i niestety to trochę męczy...

PS. Jestem za wywaleniem 1 z GM-ow na wogu, bo kompletnie nic nie robi jako GM, tzn. nie robi eventów, nie pomaga tylko siedzi na dupie na forum i odgrzewa kartofelki. Jedynie co mu można powiedzieć to to, że dobrze robi poradniki :D

Opublikowano

Glory nie gadaj głupot może na tej edycji nie ale były edycje gdzie były unbany dla cann i to bardzo dziwne wieć nie pieprz głupot że nie pamietasz...

Byly tez takie edycje gdzie wszyscy dostawali unbany na start oraz unbany na forum.

Opublikowano

A rozumiesz, że tych 2 GM-ow mają swoje prywatne postacie na osobnych kontach. UnBany? Nie sądze, było dużo kar dla Cannabisów jak i innych gildii każdy wywiązywał się ze swoich zadanych ról nawet ja będąc na poprzedniej edycjii GM, siedziałem na prywatnym koncie w gildii MOCARZE starałem się dobrze wykonywać swoją rolę, ale cóż bycie GM to też słuchanie graczy,pomaganie czy podejmowanie się trudnych spraw (skargi forum) i niestety to trochę męczy...

PS. Jestem za wywaleniem 1 z GM-ow na wogu, bo kompletnie nic nie robi jako GM, tzn. nie robi eventów, nie pomaga tylko siedzi na dupie na forum i odgrzewa kartofelki. Jedynie co mu można powiedzieć to to, że dobrze robi poradniki :D

hmmmm kto robi poradniki ?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Juz jutro kolejna liga woga ;) zapraszamy do odbserowania naszego profilu na FB oraz forum ;)

W ostatnim czasie dodalismy Laucher, juz nie musicie recznie pobierac updatow :)

Opublikowano

Rankings- top character coś nie pokazuje ilości grand resów- o co chodzi? Gracze mieli przecież po kilka grand resów. AA juz wiem o co chodzi.

Rozumie ze te osoby co maja 70rr maja odrazu GR? i moga bic kolejnego?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Rankings- top character coś nie pokazuje ilości grand resów- o co chodzi? Gracze mieli przecież po kilka grand resów. AA juz wiem o co chodzi.

Rozumie ze te osoby co maja 70rr maja odrazu GR? i moga bic kolejnego?

Gr tylko zostaly przeniesione do rankingu historycznego. Tak moga robic GRa, ale to i tak bez znaczenia bo maja o jeden GR mniej w historycznym wiec na to samo wychodzi czy ktos zrobil wczesniej czy pozniej ;)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Każdy odradza mi ten server przez częste resety servera. Kiedyś w pierwszym sezonie, grało się naprawdę ciekawie. Co się stało w tej chwili z tym wogem ?

Opublikowano

Czeste resety, nowe donate co edycje. Masa full itemów. Troche lipnie z rr gdyż HE osiaga full ene vit agi przed 50rr,  ponad 20rr na darmo się bije. Duży minus przy tych ustawieniach na brak statów 65k. Dużo wspomagaczy również idzie kupić za gotówke typu panda czy seale :/

Opublikowano

Czeste resety, nowe donate co edycje. Masa full itemów. Troche lipnie z rr gdyż HE osiaga full ene vit agi przed 50rr,  ponad 20rr na darmo się bije. Duży minus przy tych ustawieniach na brak statów 65k. Dużo wspomagaczy również idzie kupić za gotówke typu panda czy seale :/

Czyli już wiem czemu ten server jest na minus

Niestety, ale gra na tym serwerze to już przegięcie. Każdy kto tu wraca łudzi się, że coś się zmieniło, niestety odkąd tu gram wog od Seasonu 6 ciągle boryka się z problemami PvP oraz graczami którzy psują atmosferę na serwerze z edycję na edycję. Staje się to rutyną, ciągłe płacze, że to tamto nie pasuje. Co Season nowe możliwości, ale większość powyłączane ze względu DONATE.

Brak balansu normalnego nie donejtującego Kowalskiego między DONATORAMI, PvP o kant rozbić,admin przykłada się gdy tylko są testy nowej edycji po czym interesuję się serwerem przez miesiąc, a potem słuch o nim ginie w czeluściach. 

Przez te 7 lat co tu grałem stwierdzam, że WoG miał swoje dobre chwile gdzie był serwerem jednym z niewielu dobrze prosperującym, niestety od dłuższego czasu serwer schodzi na psy z edycje na edycję coraz krótsze (1-2 miechy), serwer tylko i wyłącznie pod zarobek. Niestety każdy kto powraca po latach przerwy do gry łudzi się, że coś się zmieniło, niestety ciągle na gorsze... 

Odchodzę na dobre, niech się dalej ludzie kiszą na tym bezsensownym serwerze bez przyszłości.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...