Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] AltroS.pl

derin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 606
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

O ku*wa, 2 lata czekałem... w końcu... jedyny serwer na jakim opłaca się będzie zagrać bo nie padnie po 2 tyg...  Polecam serdecznie,  będzie taka pompa ze starsza pani jeb*ie na zawał *.*

Opublikowano

O ku*wa, 2 lata czekałem... w końcu... jedyny serwer na jakim opłaca się będzie zagrać bo nie padnie po 2 tyg...  Polecam serdecznie,  będzie taka pompa ze starsza pani jeb*ie na zawał *.*

Masz racje, poprzednie 2 odslony padły po miesiącu xD

@ Serwera nie polecam, nie ma tutaj nic ciekawego,w dodatku administracja szemrana.

Srij9JT.png

Opublikowano

Masz racje, poprzednie 2 odslony padły po miesiącu xD

@ Serwera nie polecam, nie ma tutaj nic ciekawego,w dodatku administracja szemrana.

Poprzednie odsłony nie były małysza
Opublikowano

polecam  ze względu na małysza dobry serwer! ;)

O prosze kamermod tutaj

Serwerek chyba przebije wszystkie inne w tym miesiącu !! oby tak dalej

Opublikowano

Poprzednie odsłony nie były małysza

Ta odsłona też nie jest Małysza, on zna się na serwerach jak ja na balecie mongolskim. Od samego początku był tylko reklamą i teraz też tak jest.

Srij9JT.png

Opublikowano

Ta odsłona też nie jest Małysza, on zna się na serwerach jak ja na balecie mongolskim. Od samego początku był tylko reklamą i teraz też tak jest.

To w takim razie powiedz mi dlaczego pierwsza jego odsłona stała ponad rok ?
Opublikowano

Tylko weż pod uwagę ze reklama serwera w dzisiejszych czasach to 70% sukcesu. Oczywiście projekt też musi byc wykonany solidnie. Przy MPCforumie sam osobisie siedziałem wiec wiem na co nas stać
Opublikowano

Małysz i jego serwer, to jakiś żart? ile jeszcze będzie tych MPCforumów? 10? 

Kpina z graczy w tym momencie. Widać, że komuś na chleb brakuje.. nie polecam, bo syf z małą myszą na czele.­

Opublikowano

Kpina z graczy w tym momencie. Widać, że komuś na chleb brakuje.. nie polecam, bo syf z małą myszą na czele.­

jak byś czytał ze zrozumieniem Małysza MPCforum był tylko jeden 1 a reszta to nawet nie była do niego podobna.
Opublikowano

Konstruktywne opinie zawsze w cenie :). Wszyscy robicie dokładnie to samo :D taka hipokryzja troche :D hehe Oczywiście polecam i zapraszam na serwer

Opublikowano

Prezentacja na dzień dzisiejszy wygląda nieźle, chociaż dupy też nie  urywa. Mam nadzieję że będzie tak pięknie jak się prezentuje, a nie pierdu pierdu jak przy każdej zapowiedzi #Terios.

Opublikowano

Prezentacja na dzień dzisiejszy wygląda nieźle, chociaż dupy też nie  urywa. Mam nadzieję że będzie tak pięknie jak się prezentuje, a nie pierdu pierdu jak przy każdej zapowiedzi #Terios.

To jest ten sam MPCforum co startował 29.11.2013, dodaliśmy tylko urozmaicenia i nowości.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...