Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Wielki powrót Tapatalka na MPCForum

Razeer123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pamiętam, że kiedyś miałem tapatalka i czegoś mi w nim brakowało, nie wiem czy to brak obsługi wiadomości czy powiadomień.

Ja byłbym za dopracowaniem mobilnej wersji niż tapatalkiem.

Opublikowano

Pamiętam, że kiedyś miałem tapatalka i czegoś mi w nim brakowało, nie wiem czy to brak obsługi wiadomości czy powiadomień.

Ja byłbym za dopracowaniem mobilnej wersji niż tapatalkiem.

MPCForum nie obsługuje aktualnie powiadomień z tapatalkiem, bo usługa jest wyłączona.

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

Jeżeli już to byłbym za tym, aby dopracować mobilną wersję ewentualnie wziąć i napisać aplikację pod forum (jeżeli ktoś umie w androidzie programować) wtedy będzie to o wiele łatwiejsze, a myślę, że wtedy by nawet więcej osób zaczęło nas obserwować, bo jednak teraz zaczyna się era urządzeń przenośnych typu tablet, telefon, a coraz bardziej laptopy, jednak nie wszyscy jeszcze mają do tego dostęp :D

Co do samej sugestii, jeżeli się da to tak. 

k4L2ZMS.png

Opublikowano

Kupcie sobie biedaki normalny telefon to odpalicie wersje komputerowa na telefonie. Ja jakos nie mam problemow i wszystkie opcje mi dzialaja a telefon nie kosztowal miliony.

Forum to powinno byc hobby a nie "o nie, musze wejsc w kosciolku na forum bo mnie wyjebio" xD

Opublikowano

Kupcie sobie biedaki normalny telefon to odpalicie wersje komputerowa na telefonie. Ja jakos nie mam problemow i wszystkie opcje mi dzialaja a telefon nie kosztowal miliony.

Forum to powinno byc hobby a nie "o nie, musze wejsc w kosciolku na forum bo mnie wyjebio" xD

Jako ProUser to rzeczywiście, ale jako członek administracji musze być raczej zawsze dostępny i szybko reagować na różne zgłoszenia. Dla twojej wiadomości sam mam Nexusa 5X, który tani nie jest, ale tapatalk jest dużo wygodniejszy. Także według mnie Twoja opinia nie ma sensu.

Opublikowano

tak, bo lepsze niz wersja mobilna forum

Jestem na Nie oraz nie zgadzam się z Panty.

Ja także jestem dużo mobilnie na forum i używam zwykłej przęglądarki i bardzo mi się podoba i nie narzekam, a jak użyłem jeden raz Tapalka to od razu go odinstalowałem.

Opublikowano

Chrome

Życzę powodzenia. Nie wszyscy mają transfer 100 GB na miesiąc, żeby korzystać z mpc na chrome. Po paru dniach korzystania -300mb.

Wielkie tak.

Opublikowano

Jestem na Nie oraz nie zgadzam się z Panty.

Ja także jestem dużo mobilnie na forum i używam zwykłej przęglądarki i bardzo mi się podoba i nie narzekam, a jak użyłem jeden raz Tapalka to od razu go odinstalowałem.

A jesteś masochistą? :))

Odświeżam.

Opublikowano

Jeżeli już to byłbym za tym, aby dopracować mobilną wersję ewentualnie wziąć i napisać aplikację pod forum (jeżeli ktoś umie w androidzie programować) wtedy będzie to o wiele łatwiejsze, a myślę, że wtedy by nawet więcej osób zaczęło nas obserwować, bo jednak teraz zaczyna się era urządzeń przenośnych typu tablet, telefon, a coraz bardziej laptopy, jednak nie wszyscy jeszcze mają do tego dostęp :D

Co do samej sugestii, jeżeli się da to tak. 

Taka aplikacja już jest, ale tylko dla ELITY forum (czerwoni i zieloni (ogórkowi też mają)). Mogli by niby ją dopracować i dać użytkownikom, nawet za jakąś cenę... Lub poczekać na IPB 4.0 bo nie wierzę w to że Administracja nie jest już przygotowana na przejście do tej wersji...

NIE!

Opublikowano

Odświeżam.

Opublikowano

Co do moderowania przez telefon, to bez taptalka da się normalnie pełnić swoje funkcje moderacyjne.

aż tak wygodne to to nie było z pozycji Chroma.

może być, tak

f1a327ea2f.png

• 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...