Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Wielki powrót Tapatalka na MPCForum

Razeer123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Chciałbym zasugerować ponowne włączenie usługi Tapatalka dla MPCForum - nie ukrywam, że są osoby (np jak ja), których dużo nie ma w domu i długo nie mają dostępu do komputera, więc udzielanie z telefonu byłoby dla nich znacznie ułatwione (mobilna strona Mpc jest dzika). Poza tym wszystkie fora mają (a nasze miało) włączoną usługę tapatalka - dlaczego mamy od nich odstawać? ;)

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

nie

Rozumiem, że mieliście niemałe problemy z tapatalkiem, ale nie wszyscy mają możliwości siedzieć cały dzień przed kompem i moderować. A tak to Tapatalk powiadamiał nas czy jest jakaś nowa sprawa...

Opublikowano

Rozumiem, że mieliście niemałe problemy z tapatalkiem, ale nie wszyscy mają możliwości siedzieć cały dzień przed kompem i moderować. A tak to Tapatalk powiadamiał nas czy jest jakaś nowa sprawa...

To sugestia powinna dotyczyć dodania powiadomień push na forum.

Opublikowano

To sugestia powinna dotyczyć dodania powiadomień push na forum.

Które musi obsługiwać jakaś aplikacja mobilna i jest nią tapatalk. 

Opublikowano

Które musi obsługiwać jakaś aplikacja mobilna i jest nią tapatalk.

Chrome
Opublikowano

Osobiście, z tapatalka korzystało mi się źle, lecz z pewnością jest o niebo lepszy od wersji mobilnej, dlatego jestem na tak.

Dziwne jest, że będąc (według statystyk) dwukrotnie większym serwisem od Wykopu, MPC nie ma żadnej aplikacji.

Tak nawiasem, co wspólnego z tą sugestią mają powiadomienia push?

Opublikowano

MPCForum przejdzie na IPB 4 i wersja mobilna będzie o wiele lepsza niż Tapatalk. Nie.

ta sama gadka od dwoch lat

wy zyjcie marzeniami o ipb 4, a tu jest gotowe lepsze rozwiazanie podana na tacy

­

Opublikowano

Na nie.

Jeżeli taptalk był i został wyłączony, to administracja miała powód.

Co do moderowania przez telefon, to bez taptalka da się normalnie pełnić swoje funkcje moderacyjne.

Opublikowano

ta sama gadka od dwoch lat

wy zyjcie marzeniami o ipb 4, a tu jest gotowe lepsze rozwiazanie podana na tacy

Jakich dwóch lat? Przecież pierwsza wersja testowa udostępniona wszystkim wyszła rok temu :v

A więc mamy tak: IPB 3.X + Tapatalk = lepsze moderowanie VS IPS 4 = lepsze moderowanie

Czyli faktycznie lepiej wgrać aplikację do silnika forum niż bazować tylko i wyłącznie na ulepszonym systemie jaki oferuje IPS 4 :v

Opublikowano

Jakich dwóch lat? Przecież pierwsza wersja testowa udostępniona wszystkim wyszła rok temu :v

A więc mamy tak: IPB 3.X + Tapatalk = lepsze moderowanie VS IPS 4 = lepsze moderowanie

Czyli faktycznie lepiej wgrać aplikację do silnika forum niż bazować tylko i wyłącznie na ulepszonym systemie jaki oferuje IPS 4 :v

ipb 4 poki co nie istnieje tu i zaloze sie ze jeszcze dlugo pozyjemy bez niego na forum

top bk

­

Opublikowano

Ale przecież jest włączony tapatalk.

Dodany obrazek

Jest to screen z... tapatalka.

Nie jest włączona usługa, zaufaj mi. Nie obsługuje powiadomień, nie informuje o nowościach. Również pisze z tapatalka.

Dodany obrazek

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...