Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

True990

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja mam internet 30 mb/s i mi pobiera 6 h więc nie kłam ok?

Człowieku.... pobierałem clienta godzinę temu mając neta 20 mb/s..... leciało po 3mb/s..... nie moja wina że wam pobiera po 100kb/s ....

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kolega wyzej dobrze mowi :) polac mu :)

Ja mam neta 6mb i pobiera mi te 600kb/s. Zanim zaczniecie narzekać to nauczcie się, że wasze przeglądarki nie nadają się do ściągania, od tego są programy specjalne np tj. IDM(Internet Download Menager). Zobaczycie różnice jak to zainstalujecie :)

kolega wyzej dobrze mowi :) polac mu ;p

Opublikowano

Godzina 45 minut, kiedy to sie wrzuci na te mega? @True990

Wiem jedynie że się wrzuca...

Dla osób które chcą mieć szybciej clienta polecam zainstalować Internet Download Menager, pobiera się wtedy w nie całe 40minut z aktualnego hostingu :)

Pozdrawiam

True!

Opublikowano

Zastanawia mnie co ma na celu spamowanie "słaby hosting" "kiedy będzie na mega". Każdy kto ma chociaż trochę ponadprzeciętną wiedzę powinien bez problemu ściągnąć z tego hostingu w parę minut niezależnie od prędkości internetu. A dla reszty spamowanie nie przyśpieszy procesu wrzucania.

Opublikowano

Dla osób które chcą mieć szybciej clienta polecam zainstalować Internet Download Menager, pobiera się wtedy w nie całe 40minut z aktualnego hostingu :)

Pozdrawiam

True!

1h 30min na idmie, pobieranie po 200kb/s, nie jest tak kolorowo.

61487_10201049932547461_1025965916_n.jpg

Opublikowano

W sumie wolę poczekać na ten mega. wolę nie ściągać gówna jakiegoś bo znowu będę miał syf na kompie XDDD. Serwer prezentuje się spoko jak dla mnie .
Będzie można dropnąć SM w grze jakieś małe ilości z bossów/metków/dungów?

Opublikowano

Pozdrawiam

True!

Jak ktoś już wykorzystał free wersje to ma przejebane, tak jak ja ^.^ 

ttpng_wxsaxxe.png

Opublikowano

Lipa trochę, że ogarniacie clienta 2 h przed startem...Powinien być z tydzień lekko przed...Ale na serwer wbije, bo nie ma aktualnie nic ciekawszego.

Opublikowano

Dlaczego hosting jest z azoom, to w koncu jest to dreikon s2 beta czy nie na 100%?

Hosting po prostu nazywa się azoom bo z niego korzysta każda osoba która jest pod moim sponsoringiem :>

A że azoom był pierwszy na tym hostingu no to się nazywa azoom :>

Opublikowano

To juz Parowka na mega potrafi wrzuci a Wy wlasciciele serva nie? to jakies zarty.. server rusza za 1.5h i niema nadal LINKU DO POBRANIA? z azooom pobiera po 80kb na akceleratorze pobierania KPINA!  

Wrzucajcie na MEGA raz dwa :D

rageguydajdiaxa.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...