Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

True990

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zazwyczaj clienta powinno się wrzucać dzień przed startem by każdy mógł na spokojnie ściągnąć :D

Na serwer wbije bo i tak nie mam zbytnio gdzie grać ^^ Jak z healerem ? Zwiększenie ataku oraz leczenie jakoś dopasowany ? Daje chociaż te ~200atk ?

IDcncno.png

Opublikowano

Client wrzuca się ciągle na Mega.co.nz ....

Przepraszam z swojej strony za późne wrzucenie clienta lecz niestety nie jest to od mnie jako sponsora zależne.....

Dziękujemy również za ogromne zainteresowanie serwerem :)

W aktualnej chwili proszę o niespamienie pod prezentacją na temat "złego hostingu" oraz mi na PW na TS bo niestety nie mam możliwości odpisania teraz każdemu.

Natomiast jeśli macie pytania dot.serwera zapraszamy na TS3: TsGames.pl , na pewno uzyskacie tam pomoc od jednego z innych członków administracji :)

Pozdrawiam

True!

Opublikowano

dajcie jak najszybciej clienta w Mega bo tak to mi sie tydzien bedzie pobierac a w mega 10 minut xD

@Edit: sorki nie przeczytalem postu UP wycofuje posta  ;p

Venum

Opublikowano

12h pobierania do 16 na pewno zdaze ;D

serwrek fajnie sie zapowiada oby bylo jak najwiecej luda

57902b28774feb9a0301c579530ab27f.jpg

Opublikowano

Narzekacie i narzekacie..... dziwne że jakoś pobierałem chwilę temu z tego hostingu i po 3mb/s leciało.... 

Też nwm o co im chodzi, ja za 15 min clienta będę miał.

I AM JUSTICE

hellsing_forum_signature_4_by_edd000-d3j

Opublikowano

Byłem afk, jest już na tym mega?

Nie

serio łuczniki nie będą podchodzić? 

Niewykluczone 

Narzekacie i narzekacie..... dziwne że jakoś pobierałem chwilę temu z tego hostingu i po 3mb/s leciało.... 

Ciekawe z jakim netem ^.^

ttpng_wxsaxxe.png

Opublikowano

gg nie można było clienta wrzucić na mega ;v? 28h przy necie 180mb/s >.<

AwU6pPM.png

ⓉⓗⓔⒻⓡⓨ

Opublikowano

Ja mam neta 6mb i pobiera mi te 600kb/s. Zanim zaczniecie narzekać to nauczcie się, że wasze przeglądarki nie nadają się do ściągania, od tego są programy specjalne np tj. IDM(Internet Download Menager). Zobaczycie różnice jak to zainstalujecie :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...