Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

True990

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Akurat ten serwer nawet po części nie jest podobny do S2...;>

kebab ma to do siebie, ze jednak widać jakby to był dreikon s1 na krój s2.

Opublikowano

Ja na starcie na pewno zawitam serverek mi się bardzo podoba, i mam kilka pytań:

* Czy server będzie stabilny i prosiłbym o uzasadnienie wypowiedzi 

* Jak wygląda drop, exp i drop monet na servetrze

* Jak wygląda wstępny balans postaci

PS: Kolega i góry dobrze stwierdziła, przydało by się samodzielne forum.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

O kurde. Serwer easy, ktorh chyba faktycznie bedzie easy, trzeba wbic :)

Jaka jest minimalna szansa na ulepszenie i jak czesto mozna sie na nia nadziac?

Opublikowano

Klasy są w miarę zbalansowane- lecz to już sami ocenicie w grze....

Kpisz sobie? Mental jak pierdolnie z duchowego tak do widzenia wszyscy. - wartość ataku :)

Chętnie zagram, mentalem rzecz jasna. ;)

HBV27j.png

Opublikowano

https://www.youtube.com/watch?v=fVWnwI6JmCY

Kolejna zapowiedź serii :) 

kebab ma to do siebie, ze jednak widać jakby to był dreikon s1 na krój s2.

Akurat S2 to typowy Medium z lekko większą ilością systemów w porównaniu do Idanisa, lecz tego tematu już tutaj nie będę poruszał.

Ja na starcie na pewno zawitam serverek mi się bardzo podoba, i mam kilka pytań:

* Czy server będzie stabilny i prosiłbym o uzasadnienie wypowiedzi 

* Jak wygląda drop, exp i drop monet na servetrze

* Jak wygląda wstępny balans postaci

PS: Kolega i góry dobrze stwierdziła, przydało by się samodzielne forum.

-Jeżeli chodzi o stabilność...Większość moich serwerów niema zazwyczaj problemów z stabilnością w szczególności ze silnik jak i same zabezpieczenia

była już kilkukrotnie sprawdzana więc nie powinno być problemów.

-Typowy Easy lecz tą kwestie już sami zobaczycie będąc w grze.

-Balans był sprawdzany lecz logiczne że ciężko dokładnie to posprawdzać, lecz na pewno z czasem będziemy również na balans w pvp stawiali i wyrównywali gdy serwer będzie stał.

Chętnie zagram. Jest możliwość zdobycia SM/itemów z IS w grze?

Są pojedyncze rzeczy lecz głównie będzie można nabyć od graczy kupony lub takowe itemy z IS na rynku.

Pozdrawiam

True!

Z Góry przepraszam że nie każdemu mogę odpisać na PW w różnych miejscach natomiast jestem sam w aktualnej chwili na placu "boju" i nie potrafię się rozdzielić....

Opublikowano

Żle trochę zrobiliście. powinniście o wiele wcześniej zrobić reklamę na szeroką skalę. Dobra reklama to podstawa.

Spokojnie :) Z  600 osób będzie grało ;) 

Kiedy włączycie rejestrację ?

Opublikowano

Spokojnie :) Z  600 osób będzie grało ;)

Kiedy włączycie rejestrację ?

Zapewne jutro przed startem ale konkretnej godziny póki co jeszcze nie podam, ale każdy zdąży ;)

Pozdrawiam 

True!

Bardzo fajnie się zapowiada, wbiję :)

Ninja ogarnę bez problemu metki/bossy w dość normalnym czasie? 

łucznicy podchodzą pod postać?

Co do pierwszego wydaje mi się że tak :)

Co do drugiego nie znam niestety odpowiedzi bo techników niema w chwili obecnej :>

Opublikowano

Jaki ma sens polecanie serwera, na którym się nie grało, a za powód podawać sponsora? Brzmi to co najmniej śmiesznie. 

Jedyny uwagi polski serwer. Zero uwag. Ciekawi mnie tylko, jak się miewa kwestia z Dreikonem S2? Ile Idanis będzie miał z nim wspólnego i na ile jesteś, True, wmieszany w ten drugi (Dreikon)?

Opublikowano

Jaki ma sens polecanie serwera, na którym się nie grało, a za powód podawać sponsora? Brzmi to co najmniej śmiesznie.

Jedyny uwagi polski serwer. Zero uwag. Ciekawi mnie tylko, jak się miewa kwestia z Dreikonem S2? Ile Idanis będzie miał z nim wspólnego i na ile jesteś, True, wmieszany w ten drugi (Dreikon)?

Niestety nie wiem czytajac Twoj post co masz na mysli.Dreikon s2 ciagle idzie w dobra strone,azoom pracuje lecz jego start nie jest zalezny od mnie, jestem jedynie jego sponsorem.Chyba to miales na mysli :)

Opublikowano

Serwer prezentuje się bombowo chyba wbiję :) co do kostiumów broni to w jaki sposób będę mógł je zdobyć tylko i wyłącznie IS ?

ddz8gi.png

Opublikowano

Serwer prezentuje się bombowo chyba wbiję :) co do kostiumów broni to w jaki sposób będę mógł je zdobyć tylko i wyłącznie IS ?

Na chwile obecna IS z tego co sie dowiedzialem.Chodz nie do konca ale o tym sie dowiecie jutro :)

Co do klienta uzyskalem informacje ze ok 4h przed startem zapewne bedzie :)

Opublikowano

Jutro 16 wbjamy z gildiami!!! Xtreme podbije Server <3 polecam z całego serca . Server 10/10 administracja 15/10 pogracie dlugo koledzy i koleżanki . Ci co znają True to wiedza ze nie idą w pole :)

Serwer prezentuje się bombowo chyba wbiję :) co do kostiumów broni to w jaki sposób będę mógł je zdobyć

tylko i wyłącznie IS ?

Patrząc na to ile wydadzą na reklamę to bym nawet FMS w is wystawił. Serv jest godzien kazdej zł wydanej w is. Cos za cos. Chcecie miec serva roku to trzeba troche pomóc .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...