Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

True990

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jutro 16 wbjamy z gildiami!!! Xtreme podbije Server <3 polecam z całego serca . Server 10/10 administracja 15/10 pogracie dlugo koledzy i koleżanki . Ci co znają True to wiedza ze nie idą w pole :)

Patrząc na to ile wydadzą na reklamę to bym nawet FMS w is wystawił. Serv jest godzien kazdej zł wydanej w is. Cos za cos. Chcecie miec serva roku to trzeba troche pomóc .

Napalony Zdzichu z gildia noname :v.

Mam nadzieję, że serwer wypali bez żadnych przeszkód pod względem bugów i ddosów  :v.

Ciężko o ulepszacze?

Czy na luzie ogarnę spoty ninją? 

Opublikowano

Wejdę z kumplem, z prezentacji mi się podoba, zobaczymy co będzie w praktyce. Czekamy do 16, powodzenia :)

sysuniadangos.png

Pomogłem Ci w czymś ? Spodobał Ci się mój post ? Nie bądź obojętny. Daj LIKE! :)

|+++| 50 POSTÓW - 26.02.13 12:13|+++|

Opublikowano

ymm.

A gdzie tutaj jakieś forum jest? Czy dopiero w trakcie budowy, bo to z zakładki na stronie wywala errory ipb'ka. 

Chwilowa przerwa techniczna, kilka aspektów przed dzisiejszym startem poprawialiśmy na maszynie :)

Już działa ;)

Dodatkowo ponownie dziękuje za miłe słowa ale Panowie i Panie ja tu tylko sponsoruje :>

No ale cóż, jeszcze raz dziękuje :)

Opublikowano

Mam nadzieję, że tego clienta dacie koło 12 bo nie każdy ma szybki internet, w moim przypadku jest tak, że mam problemy z pobraniem bo mi ciągle przerywa i musze próbowac kilka razy pobierać, ale jestem dobrej mysli, że wszystko będzie git ;)

ttpng_wxsaxxe.png

Opublikowano

True sam w sobie jest tutaj reklamą. Mam nadzieje że nie brałeś serwera od jakichś randomów tylko sprawdziłeś wszystko skrupulatnie i mozesz szczerze powiedzieć ze ten team wie co robi. :) 

Opublikowano

Prosze tylko żeby to wypaliło bez bugów i większych ddosów. PROSZE!

Nadzieja matką głupich, ale nie ma co się produkować, zobaczymy na starcie :D 

w ile mniej więcej wbije maxa? :3

ttpng_wxsaxxe.png

Opublikowano

Mam nadzieje, że będzie dało się ugrać bez IS'a.

Jak wszędzie ale będziesz słabszy od tych co mają is ale chyba da się to wszystko za yangi kupić :) 

A czy jakiś event na święta szykujecie ? 

Oraz czy możesz podać listę YT'berów którzy zajmą się reklamą ? 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...