Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

True990

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

"Noo.. tak średnio bym powiedział... tak średnio."

sysuniadangos.png

Pomogłem Ci w czymś ? Spodobał Ci się mój post ? Nie bądź obojętny. Daj LIKE! :)

|+++| 50 POSTÓW - 26.02.13 12:13|+++|

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witajcie!

Z tej strony True, sponsor Idanis.pl

Po krótkiej rozmowie ( nie zbyt miłej jak się możecie domyśleć z mojej strony) ustaliliśmy że:

Dzień startu nie ulega zmianom (Bo ktoś nie upnął clienta w pore...) lecz przekładamy START NA GODZINĘ 18:00

Mam nadzieję że chociaż wiele osób na tym nie ucierpi bo chociaż taka rzecz jak client będzie do pobrania dla wszystkich.

Rejestracja zostanie włączona ok.30 minut przed startem czyli około 17:30.

Przypominam również żeby po pobraniu nie uruchamiać clienta.

Jeżeli ktoś będzie miał problem z uruchomieniem clienta PO URUCHOMIENIU REJESTRACJI prosiłbym na TS3.

Łatka jaką pobierzecie w patcherze GDY ZOSTANIE URUCHOMIONA REJESTRACJA będzie wynosiła max.10MB

Przepraszam wszystkich za te 2-godzinne opóźnienie, niestety ja jako sponsor nie mam na to wpływu za co serdecznie jeszcze raz mocno PRZEPRASZAM z swojej strony.

Proszę również o uspokojenie spamu.

Wszelkie informację na bieżąco uzyskacie zadając pytania na TS3.

Pozdrawiam

True

Klient na 1 hostingu, wrzucimy jeszcze na mega itd.

SKAN:

Z mega.nz niestety skanuje całą stronę a nie sam plik lecz myślę że ten skan wystarczy.

Trzeba też ściągnąć patcher i wypakować go do folderu z klientem nie pozostawiając w nim paczki:

SKAN:

Do startu serwera nie wolno uruchamiać patchera!
Możecie jedynie włączyć Idanis.pl.exe aby sprawdzić czy klient wam działa, ewentualne błędy proszę pisać w szablonie:

Informacja: np podczas startu klient się włącza i wyłącza
Zawartość: podaś spakowane pliki winrarem: syser.txt i errorlog.txt z folderu config

Opublikowano

306 użytkowników czyta ten temat, więc na starcie powinno być około 600 online 

Niestety nie będzie startu o 16 ! 

START O 18 <3

Battlefield Heroes pod inną nazwą całkowicie odświeżone ! Już Niebawem 

rglinepolska3.png

Opublikowano

Jak z klasami postaci? wyrownane są w pvp jak i w expie? trzeba buffa zeby ogarniac full spoty na mapach bodziakiem?

Jeśli Pomogłem Daj Plusika ;)

Opublikowano

zobaczymy czy wystartuje.True sie stara ale team niezbyt.

Cz3kamy do 18 i lookniemy o ile nie pójde w melo w koncu andrzejki 

Opublikowano

co to ma być za 2h start  administracja nawet nie włączy pod strony pobierz gre

za 2 minuty mają tutaj udostępnić clienta.

6833714485704641138151.jpeg

Opublikowano

ludzie ogarnijcie downa tak sie z tym sracie ze nie wrzucili spamicie placzecie jakby zalezalo od tego wasze zycie  serio az tak w nałogu jestescie ze musicie grac co do minuty ? ja w tym czasie  zrobilem trening wrocilem 10 minut temu pisza ze jednak o 18 bo nie ma jeszcze clienta trudno ide pocwiczyc na worku te 2h a wy siedzcie przed kompem leniwce i placzcie bo o 16 nie wystartowali .. smiac mi sie z was chce .. ok teraz mnie hejtujcie bo powiedzialem trochę prawdy :) osobicie czekam na start serwer jest super bardzo mi sie podoba true nie olewa odpisuje wszystkim  warto czekac .. Pozdrawiam :) 

Venum

Opublikowano

True taka mała prośba do Cb. Daj patchera na mega bo tamtego mi nie odczytuje. Client już pobrany. ^^

w tym kliencie z mega juz jest jakis patcher

Opublikowano

CLIENT NA STRONIE GŁÓWNEJ SERWERA W ZAKŁADCE POBIERZ GRĘ !! 

Battlefield Heroes pod inną nazwą całkowicie odświeżone ! Już Niebawem 

rglinepolska3.png

Opublikowano

ludzie ogarnijcie downa tak sie z tym sracie ze nie wrzucili spamicie placzecie jakby zalezalo od tego wasze zycie  serio az tak w nałogu jestescie ze musicie grac co do minuty ? ja w tym czasie  zrobilem trening wrocilem 10 minut temu pisza ze jednak o 18 bo nie ma jeszcze clienta trudno ide pocwiczyc na worku te 2h a wy siedzcie przed kompem leniwce i placzcie bo o 16 nie wystartowali .. smiac mi sie z was chce .. ok teraz mnie hejtujcie bo powiedzialem trochę prawdy :) osobicie czekam na start serwer jest super bardzo mi sie podoba true nie olewa odpisuje wszystkim  warto czekac .. Pozdrawiam :)

Widze kolega ćwiczy na imigrantów?

Opublikowano

Client oraz OBOWIĄZKOWY PATCHER już pod nowymi linkami do pobrania.

Przypominam aby clienta nie uruchamiać, aż do uruchomienia rejestracji :)

Opublikowano

Client oraz OBOWIĄZKOWY PATCHER już pod nowymi linkami do pobrania.

Przypominam aby clienta nie uruchamiać, aż do uruchomienia rejestracji :)

Wypakować go nie moge >.>

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...