Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

True990

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dużo w is ;/ bez is bankowo nie ma się szans w pvp z isowcami

Szczerze powiem że nie grałem aż tak długo na serwerze by móc to ocenić, lecz patrząc na dostępność w sklepach kuponów oraz itemków z IS jeśli ktoś chce- Niema problemu by je zdobyć lekko dłuższą grą, z resztą jak na każdym serwerze :)

Pozdrawiam,

True!

Opublikowano

Mnie tutaj tak naprawdę denerwuje jedna rzecz, szansa na wypadniecie kd z ryb.

Łowienie jest w sumie ok, jak człowiek się wprawi to w godzinkę może wydobyć do 50 rybek, ale co z tego jak mi z 50 rybek wyleciało 8 kd w tym 3x magi +6 ?

Reszta to omdlenia, trucia i zgony a do tego szansa na włożenie kd to podobno 70%...

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

Zmiany i poprawki:
- dodano możliwość zmiany (tej samej) broni mając nałożony skin
- zmieniono przypisanie nicku do dropu - od teraz znika po 30 sekundach
- zablokowano możliwość zakupu przedmiotu z pełnym ekwipunkiem (sklepy offline)
- zablokowano możliwość wystawienia pieczęci mają przywołane zwierzątko (sklepy offline)
- dodano możliwość łączenia PD i Szczęśliwych Złotych Monet
- poprawiono Zmianę Profesji (nie usuwa już skilli pasywnych)
- poprawiono łączenie KD
- dodano informację o ilości podniesionych/otrzymanych przedmiotów
- dodano możliwość wymiany skarpetek na Unikalnego Świątecznego Peta

Przypominamy o ofercie specjalnych unikalnych przedmiotów w IS*:
- Kostium Zagłady [PvP]
- Fryzura Zagłady [PvP]
- Skin Zagłady
- Pieczęć Złego Smoka (pet)
- Skrzynia Zagłady**

*oferta trwa do 26.12.2015 23:59

**zawiera cały set zagłady w którym kostium i fryzura posiada połączone bonusy PvP i PvM + wierzchowca - Tyriusa

001.png

sygnatura.png

Opublikowano

Oferta na ten " unikalny " set zagłady będzie trwała też do 26.12.2015 czy będzie ona zawsze ? ...

2e7beb469d579.gif

Opublikowano

Oferta na ten " unikalny " set zagłady będzie trwała też do 26.12.2015 czy będzie ona zawsze ? ...

oferta trwa do 26.12.2015 23:59 ...

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Jak wygląda wymiana skarpetek na np. peta/wierzchowca lub kostium ?

Bo ktoś pisał, że są na czas a inni, że trzeba do skarpetek dodać jakiś kostium z is.

Mógłby mi ktoś opisać te procedury ? 

4124112_16944776.jpg

Okażmy szacunek dla weteranów.

Opublikowano

Jak wygląda wymiana skarpetek na np. peta/wierzchowca lub kostium ?

Bo ktoś pisał, że są na czas a inni, że trzeba do skarpetek dodać jakiś kostium z is.

Mógłby mi ktoś opisać te procedury ? 

Kostium z IS'u + skrzynkę z kostiumem + skarpetki, wymieniasz u mikołaja i masz na stałe świąteczny kostium. 

Tako samo wygląda sprawa z fryzurką, wierzchowcem i petem.

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Kostium z IS'u + skrzynkę z kostiumem + skarpetki, wymieniasz u mikołaja i masz na stałe świąteczny kostium. 

Na peta potrzeba każdą skrzynkę + 1000 skarpetek.

tenor.gif

Opublikowano

Tutaj płakanie o IS jest jak na hardach płakanie o trute... nie trzeba nic wydawać. Polecam dropić ulepki i wszystko co potrzeba samemu, co dropine na zapas sprzedać, yang leci sporo za nie kupujemy IS od graczy.  Najlepszy zarobek jeśli nie mamy eq to jak dla mnie: postać 115lvl, truta, stalka, eq 54lvl, ew. kolce 115lv (20% średnich) 10x zlota moneta 30min, mapa 115, spot na środku mapy- takie koło. blokujemy expa, odpalamy marmurek i nawalamy ile się da :3  ze spota leci nawet 2kk w yangach + dużo dropi yang na ziemie, dropią klucze... w 2h dropienia tam z monetką tylko z gry (gdy mamy monete z IS i z gry, lub 2x monete z gry (1h i 30min) bugują się one) wydropilem... 450kk, 150 złotych kluczy, 300 skarpetek... do tego grałem na 2 konta więc spota ściągałem co dłuższą chwilkę. Grając tylko 1 postacia da rade wyciągnąć z 250-300kk w godzine... aa i jeszcze z kluczy lecą ulepki mapa 115 i nemere, ze 150 kluczy miałem 9 kryształko (200kk) i 10 zaklęć (80-100kk) więc w 2h możemy kupić sb skin na broń i np. fryzurke. Na peta, wierzchowca, kostium trzeba się bardziej pomęczyć :3

I tak dla większość tl;dr 

Opublikowano

Myślałem, że inaczej to wygląda, bo moim zdaniem to kijowe rozwiązanie. 

Mogę mieć wystarczająco ilość skarpet, ale co z tego jak nie mam kostiumu ani kasy na kostium.

Niestety, widzę duże podobieństwo między Dreikon a tym serwerem, ciężko było zarobić a itemy z IS były i są bardzo drogie. 

4124112_16944776.jpg

Okażmy szacunek dla weteranów.

Opublikowano

W sumie mi też nie pasuję, że trzeba jakiś kostium z IS by zrobić świąteczny kostium. Jest to skierowane głównie pod IS no, ale cóż.

I trochę obawiam się tego, że jak wystartuje Dreikon S2 to większość graczy po prostu przestanie tutaj grać. Koledzy z sąsiednich gildi już sprzedają konta, by jeszcze jakąś kase wziąć. 

Nie oszukujmy się, połowa graczy to gracze z Dreikon, wystarczy napisać na czacie " kto z Dreikon " i spam jakby ktoś ważny napisał... 

2e7beb469d579.gif

Opublikowano

W sumie mi też nie pasuję, że trzeba jakiś kostium z IS by zrobić świąteczny kostium. Jest to skierowane głównie pod IS no, ale cóż.

I trochę obawiam się tego, że jak wystartuje Dreikon S2 to większość graczy po prostu przestanie tutaj grać. Koledzy z sąsiednich gildi już sprzedają konta, by jeszcze jakąś kase wziąć. 

Nie oszukujmy się, połowa graczy to gracze z Dreikon, wystarczy napisać na czacie " kto z Dreikon " i spam jakby ktoś ważny napisał... 

http://scr.hu/49su/onx6l

Gdzie ten spam? Lepiej napisz "Metki som"? To będzie spam :)

@EDIT: Proszę :D  http://scr.hu/49su/f3plv

Opublikowano

Przyjemnie się gra.

Ma ktoś może sposób,żeby się dorobić? ;x 

IS, hehe.

Ciężko tutaj o zarobek, głównie ulepki, więc bossy, dungi i jeszcze raz bossy i dungi i tak w nieskończoność. 

2e7beb469d579.gif

Opublikowano

Pytanie do osób które mają takie informację i są w 100% pewne.

Czy z ryb może wypaść jakikolwiek kostium / fryzura ? (tak słyszałem)

Czy będzie w tym roku event łowiecki i jak on będzie wyglądał ?

2e7beb469d579.gif

Opublikowano

­Jak tam? Ile średnio online?

Ciągle utrzymujemy się na poziomie 600+

No i nie możemy przebić tej bariery coś :c

Ale damy rade, jest z kim grać! :)

Pozdrawiam,

True!

Opublikowano

To teraz trzeba wbić te 115 lv ;-; 

A tak w ogóle to jestem dość noobkiem w metka.Jak jest najlepsza broń do expa dla sury na 100 lv?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...