Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WeeZy`

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 162
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Sathian stabilnie? Każdy jego serwer ma 0 zabezpieczeń. Wystarczy, że pójdzie atak na logowanie większe i papa. Grałem i nie zagram z wiadomych przyczyn.

y8HqE13.png                             

Opublikowano

Nie pisałem bo nie mialem co pisać.

Mam się chwalić że serwer sie wyłozył jak każdy to widzi?

Pracujemy nad tym - tyle ode mnie.

giphy.gif

Potrzebujesz reklamy serwera Metin2?

Konkretny Youtuber zaprasza Cię do swojej oferty!

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
Opublikowano

­

I co dalej xD

za tydzień bez bugów nowa maszyna dedyk padł team sie pokłócił?

Siedzisz na ts'ie?

Dostają mocne ddosy tak jak wczoraj Ter*os.pl, i też mieli problemy.

Maszyna padła, Kret wrócił do domu 20 minut temu i teraz to ogarniają, a wszystko kupione jest właśnie na Kreta więc bez niego ani rusz.

A teraz oni ogarniają.

GG: 55125182 // Skype: Snorlax // Gra: Snorlax // TS: Snorlax

Jeśli szukasz osoby do pomocy na forum zapraszam do mojej oferty !

Snorlax - Oferta pomocy na forum

Opublikowano

serwer imagusia aka dziecko i Weezy aka pseudo_jutuber

nie polecam ze względu na administracja :)

dlaczego tak?

przekonacie się sami za kilka dni

moje proroctwo jest niezawodne jak zawsze

żeby zarządzać serwerem trzeba mieć mózg, a Weezy nie posiada czegoś takiego..

imaguś jest zerem bo jeszcze gdy miał swój serwer Casti*s nawiązał już współpracę z Sreezym :c

więc to logiczne że jego serwery mają max 2 miesiące (okres największych zarobków)

pseudo administratorzy Was ruchają jak chcą

przy wyborze serwera NAJPIERW zwraca się uwage na TEAM, a dopiero później na prezentacje serwera

zapamiętajcie rady wujaszka

Opublikowano

Wezzy wielki informatyk ahahaha prosze was wy serio wierzycie w to, że serwer wypali? nie przypominam sobie żeby jakiś serwer wypalił gdzie wkład miał wezzy XDDD

Powodzenia na starcie xD

Edit: Sama śmietanka "jutuberów" kozake bulioners, gdzie większość nich nie potrafi skończyć serii bo nie potrafią grać w tą prostą grę, a o wezzym to już szkoda gadać.. xD

rivenpng_srhphnn.png

Opublikowano

Miałam pobrać clienta.. jednak dobrze, że tego nie zrobiłam - zaoszczędziłam czas. :)

No nic, powodzenia. 

Opublikowano

Reklama - builoners, gówno, które nie potrafi skończyć serii a jego filmik to 5000 wycinek z czego początkujący gracz metina lepiejby to zrobił od niego i go ograł.
Tak bardzo wyzywaliście inne serwery, tak bardzo sie wywyższaliscie, a teraz co? Karma wraca.
Jeszcze raz nie polecam, jakbyście mieli inny szacunek do ludzi i tworzyli bardziej zaufane projekty, niemielibyście problemów nawet z graczami na starcie, a serwer byłby bardzo zainteresowany od graczy.

Opublikowano

Reklama - builoners, gówno, które nie potrafi skończyć serii a jego filmik to 5000 wycinek z czego początkujący gracz metina lepiejby to zrobił od niego i go ograł.

Tak bardzo wyzywaliście inne serwery, tak bardzo sie wywyższaliscie, a teraz co? Karma wraca.

Jeszcze raz nie polecam, jakbyście mieli inny szacunek do ludzi i tworzyli bardziej zaufane projekty, niemielibyście problemów nawet z graczami na starcie, a serwer byłby bardzo zainteresowany od graczy.

Serwer miał zainteresowanie, póki nie zaczął się sypać. 

­

Opublikowano

­

xDDDDDDDDD

Gdyby nie było zainteresowania nie byłoby 700 osób na starcie :D.

GG: 55125182 // Skype: Snorlax // Gra: Snorlax // TS: Snorlax

Jeśli szukasz osoby do pomocy na forum zapraszam do mojej oferty !

Snorlax - Oferta pomocy na forum

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...