Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WeeZy`

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Widać ,że jesteś kupiony :) Sherian nawet nie wystartuje , nie wyrobią się ze wszystkimi bugami będą nadal na serwerze . Nie potrafią ich naprawić ,a boją się do tego przyznać :)

Ja się dziwie ,że wy jeszcze na oczy nie przejrzeliście . Zachowanie imagusia mówi samo za siebie.

Ale skoro wam pasują takie klikamy oszustwa i matactwa to powodzenia życzę .

Serwera oczywiście nie polecam . :)

Ty chyba tylko potrafisz hejtować :v w prezce innych serwerów też to robisz :/, ktoś ci zrobił krzywdę, że wszystko źle oceniasz  ._.? Wyżal się śmiało :v.

• Odpowiedzi 162
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

W którmś poście pisałem że z takimi osobnikami szkoda pisać bo czuje się jakbym rozmawiał z osobą która ma IQ jak stół z jadalni

Aktualnie jest 35 osob na becie a mam godzine 1.

giphy.gif

Potrzebujesz reklamy serwera Metin2?

Konkretny Youtuber zaprasza Cię do swojej oferty!

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
Opublikowano

Widać ,że jesteś kupiony :) Sherian nawet nie wystartuje , nie wyrobią się ze wszystkimi bugami będą nadal na serwerze . Nie potrafią ich naprawić ,a boją się do tego przyznać :)

Ja się dziwie ,że wy jeszcze na oczy nie przejrzeliście . Zachowanie imagusia mówi samo za siebie.

Ale skoro wam pasują takie klikamy oszustwa i matactwa to powodzenia życzę .

Serwera oczywiście nie polecam . :)

Nie polecam czytać postów tego pana spacja przecinek , spacja ponieważ chyba jak pan DziuDziuxp stwierdził spacja przecinek , spacja ma jakieś problemy z przeszłości spacja przecinek , spacja może to uraz po tacie spacja znak zapytania ? spacja kropka spacja . 

Szkoda, że przesunięty start, pomaniaczyło by się troszke, ale do zoba jutro

ADVSWVG

Opublikowano

Nie powiem.. to przełożenie startu mnie zniechęciło co do serwera..

Oby nie odbył się scenariusz już wiele razy przerabiany, tzn. przełożony start na niedziele.. a jak przyszła pora startu, gracze dostali info, że ze względu na dużą ilość bugów start odbędzie się w przyszłym tygodniu, już wiele razy były takie sytuacje. Więc jak zamierzacie coś takiego odwalić to lepiej wrzucić temat do kosza, gdyż nie będzie już szans na odzyskanie graczy.

Póki co neutral..ciągle pytam:

- Co z pelerynką NAN na start?

- Medale Konne tradycyjnie z lochów? Co ile można je będzie szkolić?

- Jaka będzie rekompensata za przełożenie startu (tylko nie ośmieszajcie się ze bonus expa bądz yang..)

kmr3.gif

Opublikowano

Nie powiem.. to przełożenie startu mnie zniechęciło co do serwera..

Oby nie odbył się scenariusz już wiele razy przerabiany, tzn. przełożony start na niedziele.. a jak przyszła pora startu, gracze dostali info, że ze względu na dużą ilość bugów start odbędzie się w przyszłym tygodniu, już wiele razy były takie sytuacje. Więc jak zamierzacie coś takiego odwalić to lepiej wrzucić temat do kosza, gdyż nie będzie już szans na odzyskanie graczy.

Póki co neutral..ciągle pytam:

- Co z pelerynką NAN na start?

- Medale Konne tradycyjnie z lochów? Co ile można je będzie szkolić?

- Jaka będzie rekompensata za przełożenie startu (tylko nie ośmieszajcie się ze bonus expa bądz yang..)

-nie będzie tej pelerynki, 20k za 100 sztuk to nie jest dużo

-z tego co pamiętam z bety to chyba z jednego Męcina mi poleciał choc może mi się wydaje

-a jaka rekompensata niby? równie dobrze mogli napisać ze start ma być dzisiaj i by było cicho

Opublikowano

W c***a lecą haha przełoża start dziś znów! :P :D

Nawet prezki nie zaktualizowali ! :D

nie wiesz czemu przekładali start a pierdolisz głupoty asfen...

@topic polecam bo wiem że będzie stabilnie stał ;)

5206314859733321403620.gif

Opublikowano

Ooo proszę, mi tam pasuje bo wczoraj grać nie mogłem :D

Polecam, dobry kontakt z administracją + zapowiada się nieziemsko.

P.s zaktualizujcie w końcu te doungi ;)

sygnatura.png

Opublikowano

nie wiesz czemu przekładali start a pierdolisz głupoty asfen...

@topic polecam bo wiem że będzie stabilnie stał ;)

Wiem przez bugi. :) I że kreta nie było.

Teraz znów nie odpisują itd to nie wystartują o 14 100% ;)

53594961070274399019.png

Opublikowano

W c***a lecą haha przełoża start dziś znów! :P :D

Nawet prezki nie zaktualizowali ! :D

wy********* ...........

znowu leki przestały działać?

nie odpisuje takim idiota jak ty bo mi szkoda czasu a 50 osob teraz na becie siedzi 

giphy.gif

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
Opublikowano

Jak z tym startem odbędzie się dzisiaj? Nawet wejdę z ciekawości xD

y8HqE13.png                             

Opublikowano

Dużo osób gra? warto? :P

Ale start dopiero o 14.

Dodałem szkatułke z ulepszaczami (rozpiske dostaniecie potem) dropi z metinów i bossów do 4 ilości (w m1 po 1, m2 po 2 itd.)

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

porawiliscie juz wiekszoc bugow? Bo przed chwila bylem to nawet misja "nowa bron" nadal nie dziala.

na vpsie są poprawione , przed startem tylko wgramy odpowiednia latke

@Edit : wczoraj miał być start, podobno dzisiaj 14, niech ktos z ekipy sie wypowie oficjalnie 

Ktos do jinno?

dzisiaj 

jest juz is?

is jest mozna doladowywac ale nic nie kupuj bo zniknie na starcie.

giphy.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...