Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WeeZy`

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Lepiej, żeby przełożyli start, a nie, żeby wyszedł serwer z pierdyliardem bugów.

Jutro wystartujemy w 100% z rozgrywką na odpowiednim poziomie.

Przez te kilkanaście godzin zapewniam że bedzie wszystko smigać jak należy

A co do dungów da się solo wchodzić

Ale do jutra teo na pewno nie ogarna... Dzis to powinna sie zaczac beta a start za tydzien zeby dopieli wszystko na ostatni guzik. Jesli do 50 lvl okolo 70 bledow znalazlem to co jest dalej... Do tego wogole drop nie ustawiony, bo chyba minely te czasy ze po spocie mamy kupe smieci...

Nie wiem gdzie ten drop sprawdzałeś skoro wczoraj o 5 testowaliśmy drop metinow , bossów a drop tych itemów po 0/1 jest juz usunięty.

giphy.gif

Potrzebujesz reklamy serwera Metin2?

Konkretny Youtuber zaprasza Cię do swojej oferty!

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
  • Odpowiedzi 162
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jutro wystartujemy w 100% z rozgrywką na odpowiednim poziomie.

Przez te kilkanaście godzin zapewniam że bedzie wszystko smigać jak należy

A co do dungów da się solo wchodzić

Nie wiem gdzie ten drop sprawdzałeś skoro wczoraj o 5 testowaliśmy drop metinow , bossów a drop tych itemów po 0/1 jest juz usunięty.

dzisiaj rano pelno syfu lecialo. Misje niepoustawiane. Za biologa na nizsze poziomy dostajemy eq gorsze niz na start :D Pare spotow na Bo i maamy dywank ze smieci.

Opublikowano

dzisiaj rano pelno syfu lecialo. Misje niepoustawiane. Za biologa na nizsze poziomy dostajemy eq gorsze niz na start :D Pare spotow na Bo i maamy dywank ze smieci.

Za godzine jak odpalimy spowrotem bete sprawdź.

giphy.gif

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
Opublikowano

Ale do jutra teo na pewno nie ogarna... Dzis to powinna sie zaczac beta a start za tydzien zeby dopieli wszystko na ostatni guzik. Jesli do 50 lvl okolo 70 bledow znalazlem to co jest dalej... Do tego wogole drop nie ustawiony, bo chyba minely te czasy ze po spocie mamy kupe smieci...

Tak, szczególnie że leciałem na dwóch kawach do 4:30 i naprawiałem, dostałem informacje że syf leci w m1 więc tam go zmniejszyłem.

Biolog był poprawiony o 1 - lecz nie były przeładowane questy bo dziś to zobaczyłem.

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Dobra ludzie.

Sluchajcie my wiemy że spierdolilismy to na co czekaliście i zmarnowaliście swój czas ( ba - sam kiedyś przecież byłem takim graczem jak Wy i wyczekiwalem na serwery a jak nie ruszały to mieszałem je z błotem)

My się przyznajemy do błędu i wiemy że zjebaliśmy i tak to nie powinno wyglądać - NASZA WINA ale nikt nie jest perfekcyjny

Do jutra dopracujemy ten serwer w 100% żeby nikt nie był zawiedziony będziemy siedzieć cala noc az do startu zeby tylko zagwarantować dobra i przyjemna rozgrywke.

Koniec przemówienia.

Wszyscy Ci którzy odejdą - szanuje bo macie prawo odejść

Wszyscy Ci którzy zostana - dziekuje za danie nam szansy

giphy.gif

Opublikowano

Co jest z wami? Terios jest podobny tylko, ze to medium easy. Rowniez jest bardzo podobny hard/medium do tego tutaj.

Co wy wszyscy teraz bedzie robic na jednych i tych samych plikach? -.-

Opublikowano

Podoba mi się podejście (przełożenie startu zamiast włączania zabugowanego serwera aby tylko nabić hajs) i zapewne sprawdzę serwer.

Opublikowano

Odpalicie bete z powrotem ? 

To może jutro wraz ze startem serwera od razu jakiś evencik, czy coś w tym stylu? dla tych którzy czekali xdd

Opublikowano

Odpalicie bete z powrotem ? 

To może jutro wraz ze startem serwera od razu jakiś evencik, czy coś w tym stylu? dla tych którzy czekali xdd

100 sm. To Ci powinno wystarczyć 

Opublikowano

Jak już wcześniej wspomniałem czekam na bugi, jeśli na prawdę je zniwelujecie może Crime w końcu zyska chociaż trochę poszanowania, bo po wcześniejszych serwerach dałbym mu rangę Asfena :D

y8HqE13.png                             

Opublikowano

Co jest z wami? Terios jest podobny tylko, ze to medium easy. Rowniez jest bardzo podobny hard/medium do tego tutaj.

Co wy wszyscy teraz bedzie robic na jednych i tych samych plikach? -.-

No przebudowalismy serwer easy na medium, pomysl.

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

No przebudowalismy serwer easy na medium, pomysl.

To slaba ta przebudowa jak 3 serwery w 50% sa do siebie podobne na 1 rzut oka :)

Opublikowano

Nie powiem.. to przełożenie startu mnie zniechęciło co do serwera..

Oby nie odbył się scenariusz już wiele razy przerabiany, tzn. przełożony start na niedziele.. a jak przyszła pora startu, gracze dostali info, że ze względu na dużą ilość bugów start odbędzie się w przyszłym tygodniu, już wiele razy były takie sytuacje. Więc jak zamierzacie coś takiego odwalić to lepiej wrzucić temat do kosza, gdyż nie będzie już szans na odzyskanie graczy.

Póki co neutral..ciągle pytam:

- Co z pelerynką NAN na start?

- Medale Konne tradycyjnie z lochów? Co ile można je będzie szkolić?

- Jaka będzie rekompensata za przełożenie startu (tylko nie ośmieszajcie się ze bonus expa bądz yang..)

kmr3.gif

Opublikowano

Bez kitu, Asfen to chyba wróżbita bo miał racje co do startu że nie dacie rady xD

Jednak serwer widać że na propsie dlatego polecam :).

Opublikowano

Wyjasnij mi dlaczego robicie serwery wszyscy takie same. Te wasze super wykurwione unikalne medy/hardy niczym sie nie roznia, przepraszam jest zmieniona nazwa peta.

Nie powodzenia.

Opublikowano

@eaontilek No wlasnie ze na odwort xD Konkurencja nie wypali bo Sherian startuje xDDD

Czekamy na start, jeszcze nie cale 14 godzin. Polecam. Administracja prawie nie spi tylko pracuje !

u30u5xpdzqna.png

Opublikowano

@eaontilek No wlasnie ze na odwort xD Konkurencja nie wypali bo Sherian startuje xDDD

Czekamy na start, jeszcze nie cale 14 godzin. Polecam. Administracja prawie nie spi tylko pracuje !

Widać ,że jesteś kupiony :) Sherian nawet nie wystartuje , nie wyrobią się ze wszystkimi bugami będą nadal na serwerze . Nie potrafią ich naprawić ,a boją się do tego przyznać :)

Ja się dziwie ,że wy jeszcze na oczy nie przejrzeliście . Zachowanie imagusia mówi samo za siebie.

Ale skoro wam pasują takie klikamy oszustwa i matactwa to powodzenia życzę .

Serwera oczywiście nie polecam . :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...