Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WeeZy`

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 162
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co teraz siedzieć i się domyślać czy o 14:00 a może 14:30 a może jeszcze 15:00 a może 15:30 to ja już nie ogarniam a myślałem, że jestem bystry.

Podajcie konkret a i jeszcze 30 minut przed startem, ale którym a)? B)? c)? d)?

Wystarczy po prostu odświeżać stronę co pół godziny i czekać na newsa, że serwer już wystartował. Takie trudne?

Opublikowano

jak już jest mowa 15:30 to już wiadomo że koło 16 a 18 star ;) Tak jest zawsze na serwerach 

Opublikowano

człowiekowi któremu by zależało na serwerze dopiął by wszystkiego na ostatni guzik tydzień przed startem. Cóż takie mamy czasy :.)

Serio tutaj odzywa się jakiś typek z Virtuala i wypisuje jakieś są bugi? xD Przecież virtual to syf :D

Powinieneś mieć trochę więcej szacunku dla serwera który stoi dłużej niż wszystkie razem wzięty w publikacjach. Po za tym osoby które tak cwaniakują i bronią serwery które jeszcze nawet nie wystartowały już się na tym przejechały. W tym ja :G

­

Opublikowano

ciekawe czy jak lecisz do gimbazy to też punktualny jesteś 

jest jakiś ts? 

Koleżko, po czym stwierdzasz, że chodzę do gimbazy? Poza tym serwer miał wystartować o 14, więc się pytam, j****y buntowniku. 

@KampieWszedzie^

Pomogłem? Możesz odwdzięczyć się Lajkiem. Będę wiedział, że moja pomoc Ci się przydała. 

Masz problem? Śmiało pisz PW albo na GG 50433085 - Postaram się pomóc.

Aha, zapomniałem dodać, że kucyki są fajne. <3

Opublikowano

Przeciez dali filmik w ktorym all jest o starcie... widze lenistwo level hard ;/

Opublikowano

Paczer jest już dostępny :) ja juz patchuje

Pomogłem? Możesz odwdzięczyć się Lajkiem. Będę wiedział, że moja pomoc Ci się przydała. 

Masz problem? Śmiało pisz PW albo na GG 50433085 - Postaram się pomóc.

Aha, zapomniałem dodać, że kucyki są fajne. <3

Opublikowano

serwer imagusia aka dziecko i Weezy aka pseudo_jutuber

nie polecam ze względu na administracja :)

dlaczego tak?

przekonacie się sami za kilka dni

Opublikowano

Serio tutaj odzywa się jakiś typek z Virtuala i wypisuje jakieś są bugi?xD Przecież virtual to syf :D

Na virtualu masz systemy, ktorych tutejsza administracja nawet po zakupie nie potrafilaby zaimplementowac. Niedlugo leci 6 rok a na liczniku wciaz jest 1,7-2k online bez zadnej reklamy wiec naucz sie szacunku do lepszych serwerow.

Pewnie syfy masz na twarzy ćwierćinteligentny małolacie.

@ o ktorej start?

Srij9JT.png

Opublikowano

­

Przeciez dali filmik w ktorym all jest o starcie... widze lenistwo level hard ;/

Jakie po terminie?

WeeZy mówił start między 14-15:30 oglądaj jego informacje na forum.

GG: 55125182 // Skype: Snorlax // Gra: Snorlax // TS: Snorlax

Jeśli szukasz osoby do pomocy na forum zapraszam do mojej oferty !

Snorlax - Oferta pomocy na forum

Opublikowano

­

Jakie po terminie?

WeeZy mówił start między 14-15:30 oglądaj jego informacje na forum.

<facepalm>

A co ja napisalem wlasnie? -.- 

Opublikowano

Na virtualu masz systemy, ktorych tutejsza administracja nawet po zakupie nie potrafilaby zaimplementowac. Niedlugo leci 6 rok a na liczniku wciaz jest 1,7-2k online bez zadnej reklamy wiec naucz sie szacunku do lepszych serwerow.

Pewnie syfy masz na twarzy ćwierćinteligentny małolacie.

@ o ktorej start?

uuu 16-letni wojownik się odezwał...xD

Opublikowano

Oj WeeZ'y, mieliście tyle czasu na przygotowanie serwera, ale pewnie cs ważniejszy, i serwer zaczęliście przygotowywać na ostatnią chwilę. Nie liczcie, że wbije masa ludzi ;) Ten temat przęglądało z początku ok.500osób, teraz liczba ta zmniejszyła się do 200. Długo nie grałem w metina, i myślałem, że z kolegą zagram na tym twoim serwerze, ale cóż. Gratki, zjebaliście na całego ;3

Opublikowano

Wczoraj miał startować , nie poszło ! Dziś opóznienie ! O ile wogóle bedzie startował bo z tego co widać to jest jeden wielki bug na tym serwerze !

Panowie i panie odradzam gry na serwerze ponieważ wyruchają was na pieniądze i zwiną sprzęt... Jak zwykle ! Administracja to amatorszczyzna gimbusów !

Ile razy można dawać wam szanse? Pluć wam w ryj a i tak powiecie że deszcz pada :/ Ten serwer to największe gówno jakie wyszło w tym roku, a do tego kompletny nieogar ze strony adminów amatorów :/

!!! Nie polecam !!! Chyba że chcecie stracić tylko pieniądze na tym gównie !!!

Zainteresowaniem to serwer się nie cieszy , może 200 online będzie na otwarciu. Reszta już zna tych panów i podejście do ludzi jak i serwera :) Prezentacja siedzi tu od wczoraj a coś cieniutko z graczami, każdy zdaje sobie sprawę że zostanie jedynie oszukany jak zwykle u tych pseudo adminów, widać teraz jak przydupasy administracji nabijali posty na siłę w zapowiedzi serwerów. Taki sztuczny jest ten serwer że się srać na was chcę gimbusy z administracji. Wszystko robione na ostatnią chwilę a to znaczy że nie mają do was szacunku drodzy gracze ! Mają was w dupie, wy jesteście tylko po to aby doładować IS.

!!! Jeszcze raz odradzam gry na serwerze !!!

Opublikowano

Wczoraj miał startować , nie poszło ! Dziś opóznienie ! O ile wogóle bedzie startował bo z tego co widać to jest jeden wielki bug na tym serwerze !

Panowie i panie odradzam gry na serwerze ponieważ wyruchają was na pieniądze i zwiną sprzęt... Jak zwykle ! Administracja to amatorszczyzna gimbusów !

Ile razy można dawać wam szanse? Pluć wam w ryj a i tak powiecie że deszcz pada :/ Ten serwer to największe gówno jakie wyszło w tym roku, a do tego kompletny nieogar ze strony adminów amatorów :/

!!! Nie polecam !!! Chyba że chcecie stracić tylko pieniądze na tym gównie !!!

Zainteresowaniem to serwer się nie cieszy , może 200 online będzie na otwarciu. Reszta już zna tych panów i podejście do ludzi jak i serwera :) Prezentacja siedzi tu od wczoraj a coś cieniutko z graczami, każdy zdaje sobie sprawę że zostanie jedynie oszukany jak zwykle u tych pseudo adminów, widać teraz jak przydupasy administracji nabijali posty na siłę w zapowiedzi serwerów. Taki sztuczny jest ten serwer że się srać na was chcę gimbusy z administracji. Wszystko robione na ostatnią chwilę a to znaczy że nie mają do was szacunku drodzy gracze ! Mają was w dupie, wy jesteście tylko po to aby doładować IS.

!!! Jeszcze raz odradzam gry na serwerze !!!

idź się powieś  :((

giphy.gif

Potrzebujesz reklamy serwera Metin2?

Konkretny Youtuber zaprasza Cię do swojej oferty!

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
Opublikowano

Ten serwer to nie wypał jak cholera , zmiana startu co chwile. Bez sens nie ma co czekać. Nie polecam i nie zagram.

2,5 tys graczy na easy ide tam :)

idz na serwer ktory po tygodniu ci sie znudzi...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...