Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WeeZy`

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 162
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

jakbyscie sobie chcieli przyjaciul znalesc do gry na tym serwerku to macie tu najebane kanalow, jak cos to wam jeszcze machne jakis co kekkekekekekkekeke

ts3 91.196.50.203

hiFG4ZA.png

Opublikowano

na ile jest wierzchowiec  z is i kostium?

narazie nic nie kupuj bo z tego pospiechu źle są zrobione kostiumy i wierzchowce zaraz to ogarniemy

/// 600 online

giphy.gif

Potrzebujesz reklamy serwera Metin2?

Konkretny Youtuber zaprasza Cię do swojej oferty!

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
Opublikowano

narazie nic nie kupuj bo z tego pospiechu źle są zrobione kostiumy i wierzchowce zaraz to ogarniemy

/// 600 online

Daj ss z tego 600 online, bo postaci jest 595 z czego większość to robiona pod zajmowanie nicków, więc te Twoje 600 to wyssane z palca jest. :) 

Polecam i powodzenia. :> 

Opublikowano

/// 600 online

to jacy z Was administratorzy jak startujecie z niewysranym gównem? naprawcie wszystko i dopiero później startujcie.. ale rozumiem że potrzebny jest hajs na ćpanie 

@ dlaczego jak wchodze do M2 to loga?

Opublikowano

Daj ss z tego 600 online, bo postaci jest 595 z czego większość to robiona pod zajmowanie nicków, więc te Twoje 600 to wyssane z palca jest. :) 

Polecam i powodzenia. :> R

Ranking aktualizuje się co kilka minut :)

giphy.gif

Potrzebujesz reklamy serwera Metin2?

Konkretny Youtuber zaprasza Cię do swojej oferty!

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
Opublikowano

Dobra ludzie.

Sluchajcie my wiemy że spierdolilismy to na co czekaliście i zmarnowaliście swój czas ( ba - sam kiedyś przecież byłem takim graczem jak Wy i wyczekiwalem na serwery a jak nie ruszały to mieszałem je z błotem)

My się przyznajemy do błędu i wiemy że zjebaliśmy i tak to nie powinno wyglądać - NASZA WINA ale nikt nie jest perfekcyjny

Do jutra dopracujemy ten serwer w 100% żeby nikt nie był zawiedziony będziemy siedzieć cala noc az do startu zeby tylko zagwarantować dobra i przyjemna rozgrywke.

Koniec przemówienia.

Wszyscy Ci którzy odejdą - szanuje bo macie prawo odejść

Wszyscy Ci którzy zostana - dziekuje za danie nam szansy

Jutro wystartujemy w 100% z rozgrywką na odpowiednim poziomie.

Przez te kilkanaście godzin zapewniam że bedzie wszystko smigać jak należy

A co do dungów da się solo wchodzić

Nie wiem gdzie ten drop sprawdzałeś skoro wczoraj o 5 testowaliśmy drop metinow , bossów a drop tych itemów po 0/1 jest juz usunięty.

Serwer wystartował.

Wszystkie bugi bedziemy ciągle naprawiać

Placzesz sie juz  dzieciaku, pozatym 'bedziemy ciagle naprawiac' przeciez ty nic nie potrafisz, wiec jak bedziesz naprawial ? Raczej bedziesz $ zgarnial...

Wiekszosc wie, ze serwer jest pod is, ale warto przypomniec, ze po miesiacu max nawet nikt z pseudo teamu nie odpisze ;)

Opublikowano

Ranking aktualizuje się co kilka minut :)

No to wstaw tego ss, bo nw czy wbijać. Tylko nie loguj zaraz 50 postaci...  :lenny: 

Kiedy is będzie naprawiony?

Opublikowano

/// 600 online

Nie ma to jak startować mimo tego, że wiecie, że serwer jest niedopracowany xD

Darujcie sobie ten serwer, już widać, że nic większego z tego nie wyjdzie, bo pewnie będzie tak, że za nim ogarną te wszystkie bugi (o których najwyraźniej wiedzą), to serwer już padnie. Nie polecam.

Opublikowano

to jacy z Was administratorzy jak startujecie z niewysranym gównem? naprawcie wszystko i dopiero później startujcie.. ale rozumiem że potrzebny jest hajs na ćpanie 

@ dlaczego jak wchodze do M2 to loga?

i te trafne porównania, naprawdę współczujemy twoim rodzicom.

Teraz możesz iść bo nikogo twoje żale nie interesują..

Serwer On ?

Opublikowano

i te trafne porównania, naprawdę współczujemy twoim rodzicom.

Teraz możesz iść bo nikogo twoje żale nie interesują..

Serwer On ?

Nie i nie wiadomo czy będzie z jednej strony mówią, że ddosy z drugiej bugi.

No może tak, ale mnie zaszokowało to, że są bugi, ale te z bety, więc się zastanawiam czy był sens robienia bety i startu dziś :) Niestety takie na tą godzinę są reali.

837371446280124127260.png
Opublikowano

Nie i nie wiadomo czy będzie z jednej strony mówią, że ddosy z drugiej bugi.

No może tak, ale mnie zaszokowało to, że są bugi, ale te z bety, więc się zastanawiam czy był sens robienia bety i startu dziś :) Niestety takie na tą godzinę są reali.

Nie można sie zalogować, pare osób jest zalogowanych i sobie normalnie grają xDDD

Opublikowano

Ziomki co się dzieje?

Szymek nie odpisuje na GG, Weezy się przestał udzielać..

No kiepsko kiepsko, zawiedliście zaufanie ludzi z mpc :(

Opublikowano

Nie można sie zalogować, pare osób jest zalogowanych i sobie normalnie grają xDDD

Właśnie Crime się wypowiedział na forum i chyba nie ma sensu czekać :) Skoro teraz nie dają rady a Crime zamiast próbować zatrzymać graczy to w sposób dosadny się z nimi żegna.

Tak czy inaczej nie warto już poświęcać czasu i tak mało co ludzi było :(

837371446280124127260.png
Opublikowano

Właśnie Crime się wypowiedział na forum i chyba nie ma sensu czekać :) Skoro teraz nie dają rady a Crime zamiast próbować zatrzymać graczy to w sposób dosadny się z nimi żegna.

Tak czy inaczej nie warto już poświęcać czasu i tak mało co ludzi było :(

Nie odpisuje nigdzie bo naprawiam to, co się zepsuło.

Mamy mały problem z dedykiem.

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

blabla, ciągle macie jakieś problemy, widać, że nie jesteście doświadczeni w tych sprawach. Nie wiem, po co zabieracie się za tworzenie serwera, skoro nie wiecie, jak się za niego zabrać. Opinia paru osób, na Wasz temat, jest trafna, wbiłem na serwer, grało się przyjemnie, ale to koniec, z Serwera zrezygnowałem, a pliki już usunąłem z mojego komputera.

ELO

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...