Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terios [Dedyk] [Easy]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie nam co oceniać... To że robi ludzi  w uja to faktycznie mylne wprowadzanie jak to kolega up nazwał haha :)

On tylko wchodzi dać like'a tym co go bronią,sam nic juz nie potrafi wymysleć :D Szkoda czasu na takich ludzi

@SuReeK wypowiesz sie co do tych twoich kłamstw? Czy wbijesz tylko sypnąć like tym co cie bronią bo nie wiedzą jak jest?

79160594027661829163.png

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kto tutaj dobry w pvp ? ninja dagger dobry da rade exp/bossy ? jak z expem szybko czy 34634h na expie trzeba siedziec ? ulepki tez 2354h czy latwo i szybko leca ?

Opublikowano

Kto tutaj dobry w pvp ? ninja dagger dobry da rade exp/bossy ? jak z expem szybko czy 34634h na expie trzeba siedziec ? ulepki tez 2354h czy latwo i szybko leca ?

Gram healerem i daje radę i z expem i z bossami, więc dagger tym bardziej da. Lvl wbija sie dość szybko (mapka na 90 lvl tylko sie nieco dluży). Ulepki to żaden problem (dungi, metki i bossy). Wejściówki na dungi lecą też bez problemów ze zwykłych mobów. Co do pvp sie nie wypowiem, gdyż jeszcze nie traktuję tego tematu "na poważnie". Ogólnie mówiąc serwer dość miły i przyjemny. Zapraszam

Opublikowano

Jak ja się cieszę, że nie gram na serwerach @SuReeK :)

Aż pięknie popatrzyć jak na forum pełno tematów " SUREK ODDAWAJ BRYŁKI, SUREK ODDAWAJ SM, GDZIE SĄ MOJE BRYŁKI, GDZIE SĄ MOJE SM " 

Coś pięknego, tyle ludzi straciło realne pieniądze ( też z swojej winy ) a tłumaczenia od Surka, wręcz żałosne, mogłeś dobierać lepiej słowa :) I tak jak myślałem, nawet nie potrafi przyjąć tego na klatę i napisać prawdy, no niestety, takie mamy czasy, że więcej pi** na tym świecie, niż prawdziwych ludzi. 

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

Jak ja się cieszę, że nie gram na serwerach @SuReeK :)

Aż pięknie popatrzyć jak na forum pełno tematów " SUREK ODDAWAJ BRYŁKI, SUREK ODDAWAJ SM, GDZIE SĄ MOJE BRYŁKI, GDZIE SĄ MOJE SM " 

Coś pięknego, tyle ludzi straciło realne pieniądze ( też z swojej winy ) a tłumaczenia od Surka, wręcz żałosne, mogłeś dobierać lepiej słowa :) I tak jak myślałem, nawet nie potrafi przyjąć tego na klatę i napisać prawdy, no niestety, takie mamy czasy, że więcej pi** na tym świecie, niż prawdziwych ludzi. 

Najlepsze jest to że wypiera sie buga ale smy i bryłki usunąć musiał,bo jakis koles sprzedał z gildią eq i je rozdali. TYLKO USUNAL WSZYSTKIE STAKI 1,5K+

On sam nie wie co mówi i gubi sie w tym wszystkim

79160594027661829163.png

Opublikowano

I jak tam serwer? Podoba się?  :D

Wbiłem teraz popatrzeć na serwer i jakie jest moje zdanie? Serwer woła o pomstę do nieba pfffhahaha Jak można tak spierdolić serwer. Moja starsza która nic nie ogarnia lepiej by go utrzymała. Ludzi praktycznie nie ma mapa handlowa to już nie mapa handlowa tylko pustki... Patola. Mam nadzieję że tym co rozdałem B i SM bawią się dobrze xD.

Pozdrawia was Krisuu aka Top1 xD!

9218_loveaudi.jpg

Opublikowano

I jak tam serwer? Podoba się?  :D

Wbiłem teraz popatrzeć na serwer i jakie jest moje zdanie? Serwer woła o pomstę do nieba pfffhahaha Jak można tak spierdolić serwer. Moja starsza która nic nie ogarnia lepiej by go utrzymała. Ludzi praktycznie nie ma mapa handlowa to już nie mapa handlowa tylko pustki... Patola. Mam nadzieję że tym co rozdałem B i SM bawią się dobrze xD.

Pozdrawia was Krisuu aka Top1 xD!

Święta prawda,na pierwszym Teriosie,administracja dała dupy ale na reworku to już jest kompletna kpina.Wysrali sie na serwer dawno temu.Do tego doszła cała akcja z bugowaniem brył i SM.Lepiej niech go zamkną bo on już umarł.A podejście Surka bardzo profesjonalne : " Ja jestem sponsorem tylko" .To kto sie k***a całą resztą miał tu zajmować?Wychodzi na to że nikt bo każdy miał w piżdzie.Nie polecam nikomu tutaj grać.

Pozdrawiam,elo

Opublikowano

Kiedy Surkowi sie argumenty kilka dni temu skonczyły co do tej akcji z bugiem to go w temacie nie widać od paru dni xD

79160594027661829163.png

Opublikowano

C**j mu w dupę. Metin ogólnie to istne ścierwo nie można już zrobić serwera w którym będzie się super grało oficjalnie żegnam się ze światem metina :).

9218_loveaudi.jpg

Opublikowano

Sureek już dawno napisał na forum Terios`a o całej sprawie:

sureekpng_snepsha.png

PS

Serwer wrócił do normy i gra się całkiem przyjemnie.

Ale ty nie rozumiesz że to co napisał zostało zmyslone i prosto w twarz gadał wam jakies bzdury? Wszystko do normy? Do tej pory sie nie odzywa po tym jak go tu zjechali za te jego klamstwa,jedyne co robił to like dawał tym którzy go bronili bo nie wiedzieli o calej sprawie

NIE POLECAM

79160594027661829163.png

Opublikowano

Ale ty nie rozumiesz że to co napisał zostało zmyslone i prosto w twarz gadał wam jakies bzdury? Wszystko do normy? Do tej pory sie nie odzywa po tym jak go tu zjechali za te jego klamstwa,jedyne co robił to like dawał tym którzy go bronili bo nie wiedzieli o calej sprawie

NIE POLECAM

Człowieku, coś Ty się tak uwiesił tego serwera? Nie masz prywatnego życia, że odpowiadasz na każdy post pod tematem? Masz jakiś zatarg ze Surkiem? Też Ci "bryłki ukradł", czy co, że go hejtujesz non stop? Nie podoba Ci się serwer czy jego polityka, to na nim nie graj - proste. Wyraziłeś swoje zdanie. Nie musisz go powtarzać w co drugim poście, bo zamiast wyrażania opinii, robisz spam. Jak nie wiesz jak spożytkować czas wolny, mogę podsunąć Ci kilka pomysłów: wyjdź na dwór, posprzątaj w mieszkaniu, zjedz coś, spotkaj się ze znajomymi, poznaj jakąś pannę, idź na jakąś bibę, lub zrób pierdylion innych miłych dla siebie i użytkowników mpc forum rzeczy, bo i tak nie wnosisz nic nowego do tematu. 

Teraz w temacie, grałam przed aferą, weszłam w trakcie afery i gram po aferze i jak napisał @mario faktycznie sprawa ucichła, na serwerze wszystko wraca do normy. Zaczyna się pojawiać osoba z teamu, organizując graczom zabawę (przez kilka dni były kalambury, później raty ,wczoraj był turniej pvp i odpalony drop szkat blasku) i widać, że zaczynają interesować się serwerem. Oby tak dalej :) Na dzień dzisiejszy, z czystym sumieniem mogę polecić serwer. Zapraszam

P.S. I szczerze mówiąc, wolę, aby Surek udzielał się bardziej na serwerze niż w temacie, bo tam może zdziałać jeszcze coś fajnego, a tu i tak obrzuci go jakiś jełop goownem, bez względu na to, co napisze "na swoje usprawiedliwienie"

Opublikowano

NIE POLECAM

A na co mam się odzywać na Twoją głupotę pisania tego samego x razy? Myślisz że mam czas odpisywać komuś setki razy pod tym samym daruj sobie, nie odpiszę Ci na ŻADEN komentarz Twój.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

A na co mam się odzywać na Twoją głupotę pisania tego samego x razy? Myślisz że mam czas odpisywać komuś setki razy pod tym samym daruj sobie, nie odpiszę Ci na ŻADEN komentarz Twój.

Bo nie masz argumentów,wiesz że zyebałes po całosci,był bug,oszukiwales graczy,wylewke miales na serwer totalną i gówno robisz do tej pory. Czesc

Człowieku, coś Ty się tak uwiesił tego serwera? Nie masz prywatnego życia, że odpowiadasz na każdy post pod tematem? Masz jakiś zatarg ze Surkiem? Też Ci "bryłki ukradł", czy co, że go hejtujesz non stop? Nie podoba Ci się serwer czy jego polityka, to na nim nie graj - proste. Wyraziłeś swoje zdanie. Nie musisz go powtarzać w co drugim poście, bo zamiast wyrażania opinii, robisz spam. Jak nie wiesz jak spożytkować czas wolny, mogę podsunąć Ci kilka pomysłów: wyjdź na dwór, posprzątaj w mieszkaniu, zjedz coś, spotkaj się ze znajomymi, poznaj jakąś pannę, idź na jakąś bibę, lub zrób pierdylion innych miłych dla siebie i użytkowników mpc forum rzeczy, bo i tak nie wnosisz nic nowego do tematu. 

Teraz w temacie, grałam przed aferą, weszłam w trakcie afery i gram po aferze i jak napisał @mario faktycznie sprawa ucichła, na serwerze wszystko wraca do normy. Zaczyna się pojawiać osoba z teamu, organizując graczom zabawę (przez kilka dni były kalambury, później raty ,wczoraj był turniej pvp i odpalony drop szkat blasku) i widać, że zaczynają interesować się serwerem. Oby tak dalej :) Na dzień dzisiejszy, z czystym sumieniem mogę polecić serwer. Zapraszam

P.S. I szczerze mówiąc, wolę, aby Surek udzielał się bardziej na serwerze niż w temacie, bo tam może zdziałać jeszcze coś fajnego, a tu i tak obrzuci go jakiś jełop goownem, bez względu na to, co napisze "na swoje usprawiedliwienie"

Rzecz w tym że nawet przed tym bugiem i obrzucaniem go gównem i tak sie nie udzielal,było milion pytań o eq [E] jakie mialo byc i inne nowe rzeczy,o polowe mniej ulepów itd i co? nie odpowiedział NA ŻADNE Z NICH,mogłes pisać,spamic,zadawac je 20x pod rząd ale ten ziomus nawet nie raczył odpowiedzieć,wybieral sobie pytania na które odpowiada i na które mu jest wygodnie dla niego,cos jeszcze?

@Edit

Co do tego na czerwono,to ja sie wgl zastanawiam czy on kiedys był wgl na teriosie,bo chyba nie :D

79160594027661829163.png

Opublikowano

@TuFu, Tobie to chyba płacą za te hejty, bo nie wierzę, aby ktoś miał w sobie tyle zaciętości / głupoty lub tak cierpiał na brak zajęcia, aby tyle jadu wylewać na jakąś głupią grę i admina w niej. Załóż swój serwer, prowadź go, dbaj o reklamę i komfort graczy, upilnuj cheaterów, panuj nad bugami, miej kontakt z graczami, organizuj eventy raz w tygodniu, odpowiadaj na dziesiątki pytań dziennie tysiącu graczom na forum i w grze oraz w międzyczasie znajdź czas na życie prywatne, szkołę lub pracę i możesz dopiero wtedy ocenić tego typu czyjąś pracę. Jeśli podołasz - będziesz wielki. Póki co, zostajesz wyłącznie małym, nic nieznaczącym hejterem na tym forum. I tyle na Twój temat. Zaczynam raportować posty pisane przez Ciebie, które nadal nie będą wnosić nic do tematu. Pozdrawiam

Co do serwera, Surek nie musi na nim być, wystarczy, że znajdzie kogoś, kto go zastąpi. Tak czy owak widać zmianę na lepsze, ale żeby to zobaczyć trzeba wyjść z tego forum i zalogować do gry.

Opublikowano

@TuFu, Tobie to chyba płacą za te hejty, bo nie wierzę, aby ktoś miał w sobie tyle zaciętości / głupoty lub tak cierpiał na brak zajęcia, aby tyle jadu wylewać na jakąś głupią grę i admina w niej. Załóż swój serwer, prowadź go, dbaj o reklamę i komfort graczy, upilnuj cheaterów, panuj nad bugami, miej kontakt z graczami, organizuj eventy raz w tygodniu, odpowiadaj na dziesiątki pytań dziennie tysiącu graczom na forum i w grze oraz w międzyczasie znajdź czas na życie prywatne, szkołę lub pracę i możesz dopiero wtedy ocenić tego typu czyjąś pracę. Jeśli podołasz - będziesz wielki. Póki co, zostajesz wyłącznie małym, nic nieznaczącym hejterem na tym forum. I tyle na Twój temat. Zaczynam raportować posty pisane przez Ciebie, które nadal nie będą wnosić nic do tematu. Pozdrawiam

Co do serwera, Surek nie musi na nim być, wystarczy, że znajdzie kogoś, kto go zastąpi. Tak czy owak widać zmianę na lepsze, ale żeby to zobaczyć trzeba wyjść z tego forum i zalogować do gry.

Ja wierzę. Skoro stracił najcenniejszą rzecz (czas) na coś, co okazało się totalnym szajsem, do tego administracja mydliła/mydli oczy (tak wiem, surek to nie administracja, tutaj nie ma administracji) bzdurami, to nie widzę nic dziwnego w ostrzeganiu innych.

Sprawy są zamiatane pod dywan, na początku serwera znikało eq - nadal nikt się do tego nie ustosunkował. Z bugowaniem akcja była zbyt głośna żeby przemilczeć, do tego liczba graczy spadła minimum dwukrotnie, więc usiłują zakłamać rzeczywistość. Niestety nie ustalili wspólnej wersji, ponieważ wiele osób jest banowanych za ... bugowanie SM i bryłek. Czyli za coś, co ich zdaniem NIE MIAŁO miejsca. Gdzie tu sens, gdzie tu logika?

Opublikowano

Nie grajcie tam... Od początku walenie w ... przyjmowane propozycje które i tak nie były nawet w planach do wprowadzenia,mydlenie ludziom oczu,ze dostaną zwrot sm z pierwszej edycji + bug na sm i bryłki przez który 95% osób zostałą poszkodowana bo to właśnie ta grupa zarabiała je uczciwie nie znając owego bugu. Pomijam już tego typa Siurka,bo to typowy cwaniak,myśli że jeśli tworzy w metinie to jego gracze to boty  i może wciskać nam każde nawet najbardziej bezczelne gówno..

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Serwer jest dopracowany , jednym słowem fantastyczny ..
Na serwerze do dzisiaj by grało 1k+ 

@SuReeK wszystko zepsuł , nie dbał od samego początku , poleciał w hajsy ! 

POZDRAWIAM NIECH PADNIE I BĘDZIE SPOKÓJ !

EDIT 01.24

Godzina 15:08 graczy 284 w niedziele to malutko :(

Szkoda że SuReeK przejął projekt a tak fajnie się zapowiadał !
­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...