Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terios [Dedyk] [Easy]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

co ty chcesz od surka i od erbii , dziala DB przecież 

Ona przecież upada, coraz mniej graczy, zamiast poprawiać serwer to robią gówno eventy(bonusy expa itd)

Administracja nie pomaga i ma po prostu gdzieś graczy :D

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czemu nie przychodzi mi aktywacja konta na forum założyłem 2 konta na różnych pocztach i jakoś nie ma aktywacji, juz na początku coś mnie irytuje i odpycha od tego serwera.... 

Opublikowano

Czemu nie przychodzi mi aktywacja konta na forum założyłem 2 konta na różnych pocztach i jakoś nie ma aktywacji, juz na początku coś mnie irytuje i odpycha od tego serwera....

Te same błędy będą co na Erbii, nie ma się co spodziewać po nich xD

Opublikowano

Te same błędy będą co na Erbii, nie ma się co spodziewać po nich xD

Ogarnij się :) Erbia ma się dobrze :)

Zagram na 100% ! Polecam serwer, bo SureeK !

Opublikowano

Bo sureek xD?Erbia pada,laneris s2 tak samo ,nie warto wbijać.On ma te serwery w dupie a że kasa się nie zgadza z lanerisa i erbi to robi inny bo wkoncu musi Hajs się zgadzać :).Nie wbije.

Opublikowano

Jeśli to serwer od Surka to nawet nie ma co wbijać, będzie to samo co z erbią xD

Nie żeby coś, ale surek tylko sponsoruje Erbie. I on się w sposób techniczny nią nie zajmuję.

Opublikowano

Tylko ja nie mogę odpalić klienta? ;D

Po kliknięciu w patcherze "Graj" czy jak tam piszę nic się nie dzieje. :v

Opublikowano

Najebane jeszcze więcej tego zbędnego syfu niż wcześniej nie wiem co wy k***a ludzi macie robicie serwer full pod expa pod zarobek jprd...

5000 misji 100000 ulepek 9999 dungów i na c**j to wszystko. A rozwiązanie z tarczami to jest po prostu najlepsze jakie widziałem odp po 2 klasy pozdro...

się k***a dziwicie że serwery padają teraz co 3 miesiące jak tyle syfu na tym jest a kiedyś stały po 5 lat jak pandora

Opublikowano

Mimo tego, że Surek to wbiję, ale pewnie na długo tam nie zawitam, Surek zachowuje się jak gimbus (opinia o lanerisie bez wulgów, wyzywania etc. = ban na jego fp na fb). Znów będzie miało co padać... Mimo wszystko powodzonka

Opublikowano

Mam takie pytanko, czy hellerem dam radę w PvP? Chodzi tu o rywalizację z innymi klasami.

na starej wersji teriosa nie było żadnych szans (oczywiście wszyscy obowiązkowo eq FULL IS bo inaczej się nie da grać na tym serwerze)

Opublikowano

na starej wersji teriosa nie było żadnych szans (oczywiście wszyscy obowiązkowo eq FULL IS bo inaczej się nie da grać na tym serwerze)

A jaka klasa była najmocniejsza z full odpałem?

Opublikowano

A jaka klasa była najmocniejsza z full odpałem?

generalnie tam jak masz full is na jedna klase to się można było bić z 15 minut na 1v1 w wojny gildi na tym serwer to parodia właściwie nie istnieją

Opublikowano

generalnie tam jak masz full is na jedna klase to się można było bić z 15 minut na 1v1 w wojny gildi na tym serwer to parodia właściwie nie istnieją

Myślę o mentalu oraz wp, też ssały? :)

Opublikowano

Myślę o mentalu oraz wp, też ssały? :)

jak ładnie w is zapłacisz wszystko tam działa (tylko heller bije wiecej z hitow niz ze skilli :P) PAY TO WIN

Opublikowano

jak ładnie w is zapłacisz wszystko tam działa (tylko heller bije wiecej z hitow niz ze skilli :P) PAY TO WIN

Z tego co pamiętam, to tam można było zarobić na full is w grze, dropiąc - trzeba było tylko mieć chęci  :yay:

Opublikowano

Z tego co pamiętam, to tam można było zarobić na full is w grze, dropiąc - trzeba było tylko mieć chęci  :yay:

jak ktoś ma 8 godzin dziennie wolne to może i tak i ktoś robi smoka czy coś po 5000 razy dziennie

Opublikowano

Myśl człowieku zanim coś napiszesz :) server jest zmieniony od zewnątrz jak i od wewnątrz więc skąd możesz wiedzieć jak teraz będzie więc jak masz ból pupy to żegnam 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...