Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Terios.pl

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 141
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A co jeśli ktoś dostał bana na forum od jakiegoś chwilowego modka imieniem "Juan"? Dostałam 20 punktów ostrzeżeń od niego w momencie kiedy już nie grałam na Teriosie i nie logowałam się na forum ani nie pisałam nic. Pewnie nie tylko mnie tak załatwił.

Dodam, że i sam modek jest zbanowany, więc pewnie coś odwalił.

Gdyby można było zdjąć tego bana to byłabym wdzięczna, bo takie coś ostro mnie zdenerwowało, tym bardziej, że ja na forach rzadko kiedy mam jakiekolwiek warny.

Dzięki.

Jeśli nic z tym nie zrobicie to nawet nie rozważę powrotu tutaj.

Pozdrawiam,

Wendy <- taki mam nick na forum

Doczekam się pomocy? :)

"Bongzilla" - also known as "Wendy"
PwEaDpC.jpg

Opublikowano

Doczekam się pomocy? :)

Kiedys musi byc ten pierwszy raz. Znam Cie i wiem ze dostalas go slusznie.

Zawitam na serwer i mam nadzieje ze w/w osoba bedzie cierpiec w samotnosci :)

Opublikowano

Kiedys musi byc ten pierwszy raz. Znam Cie i wiem ze dostalas go slusznie.

Zawitam na serwer i mam nadzieje ze w/w osoba bedzie cierpiec w samotnosci :)

Super, że mnie znasz, ale ja nic na tym forum nie pisałam od kiedy sprzedałam postać.

Złego słowa o Teriosie również nie pisnęłam.

Pamiętam tylko, że jak Administracja olała całkiem serwer, to komuś odpisałam, żeby na pomoc od nich już nie liczył. Serio powód do bana?

A dobra, wiem kim jesteś. Malkontent z Inv, więc nawet nie kontynuuję dyskusji. :>

PwEaDpC.jpg

Opublikowano

Super, że mnie znasz, ale ja nic na tym forum nie pisałam od kiedy sprzedałam postać.

Złego słowa o Teriosie również nie pisnęłam.

Pamiętam tylko, że jak Administracja olała całkiem serwer, to komuś odpisałam, żeby na pomoc od nich już nie liczył. Serio powód do bana?

He he na Invo..  za mniejsze przekroczenia dawalas warny, odczujesz jak to jest, nie moc nic zrobic i  mozesz sie tylko zamknac w sobie i plakac :)

Płacz i zgrzytanie zebow hehehehe :)

Od tego jest suport a nie zapowiedz.

A serwer bedzie super i zadne koneksje nie beda brane pod uwage :)

Opublikowano

He he na Invo..  za mniejsze przekroczenia dawalas warny, odczujesz jak to jest, nie moc nic zrobic i  mozesz sie tylko zamknac w sobie i plakac :)

A serwer bedzie super i zadne koneksje nie beda brane pod uwage :)

Ojej. Tak myślałam, że to ktoś kto dostał ode mnie warna. Przykro mi, że tak się stało, ale chyba nadal żyjesz i masz się dobrze? Trochę dystansu.

W przeciwieństwie do mojego przypadku ja nadawałam warny za jakiś post/przewinienie i dawałam notatki, nigdy za nic. Od Juana (który ma bana i wyleciał) dostałam 20 punktów do profilu, bez żadnej notatki, nie logowałam się wiele tygodni, więc jesteś w błędzie. Obędzie się bez zamykania w sobie i płaczu, tak jak w Twoim przypadku. Widocznie jestem silniejsza psychicznie.

Bez odbioru.

Nie kontynuuję już tego tematu, bo po co spamować? Załatwię sobie sprawę na supporcie.

Sprawa załatwiona, dziękuję za szybką reakcję. :)

Co do serwera...

Bardzo dobrze grało mi się na poprzednim Teriosie, liczę, że tu będzie podobnie. :)

PwEaDpC.jpg

Opublikowano

Podaj mi choć jeden bug na lanerisie na pw, to pośmieje się bo widzę że dawno nie grałeś tam :)

Dzięki :)

:)

Powiem Ci tak,grałem przed chwilą i pas na 200 na s2 dodaje na ludzi a nie odp to pierwsze,lagi są nadal klasy nie są równe i nie wmawiaj że są bo nie są.Koleś sura wp przy takich samych misjach stoi i takie same eq vs Ja Mental i bije po 170k gdy mamy na siebie zalozone tarcze a ja mu po 60k albo 70 a eq perfect i powiedz mi gdzie tu jest równość klas ?Po dodaniu tego twojego ,,240LVL" Spierdoliłeś gre,byłeś tylko 2 razy w ciagu 2 tygodni z czego widziałem,może byłeś invade ale tak ogólnie to Cie 2 razy widziałem.Chodzą posłuchy że niby zamykasz Lanerisa s2 bo to twoja najgorsza praca,chodzą posłuchy takie po serwerze :).

Opublikowano

grałem długi czas. Serwer dopracowany jeszcze bardziej ale sam nei zagram. Nie chcę od nowa wbijać czegoś co już miałem na tym serwerze.

Bynajmniej polecam ;)

3rOlly w administracji? Podziękuję :D

Kiedyś to były czasy. Teraz już nie ma czasów...

Opublikowano

I dalej pisze bo ktos mu kasuje komentarze serv nie polecam:) Surek nie umie postawic serv od zera;) tylko umie wykupic pliki edytowac w 10% i jeb start:) juz kazdy swoj serv olal od laneris s1 po erbie:) i oleje niedlugo terios jak mu kasa wplynie na konto ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...