Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Terios.pl

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zagram bo serwer był bardzo przyjemny, a co do ogrzewanego kotleta hmm każdy serwer aktualnie jest odgrzewany czy to invoria czy Vesteries, gra się dla zabawy a jak każdy wie każda gra się kiedyś kończy. Tylko pytanko kiedy start? 

• Odpowiedzi 141
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czy osoby, które zostały zbanowane na forum na poprzedniej odsłonie dostaną ub? 

W moim przypadku, nie mogę nawet 2 konta zrobić. 

Co do serwera, wbije i pogram ! 

Oraz mam nadzieje, że administracja będzie się interesowała serwerem. 

Opublikowano

Gdyby nie te szarfy to bym zagrał, zapowiada się ciekawie. Lecz niestety szarfy rujnują Easy/Medium Privy ;(

x

Opublikowano

hajs musi się zgadzać w skarbcu ;>

2 Łubu dubu j**** FuBu

1 gówno podupada to otwiera następne.

Finał będzie taki że wszystkie padną,z racji tej że nie będzie komu usuwać błędów.

Powodzenia ;)

Nie zagram c*****e zbrojki.

Ps: Wyrobiłeś się jak gówno w betoniarce,a zaczynałeś jako zwykły przydupas [GM] na Metin5

Opublikowano

Podobały mi się poprzednie serwery Surka. Mam nadzieje, że teraz będzie tak samo. Zachęcam do gry ;)

to nie jego serwer, o to tylko wpuszcza w rynek...

Opublikowano

Serwer naprawdę bardzo fajny, niestety poprzednia administracja była do dupy :/ ciesze się, że będzie rework i na pewno zagram.

• Skąd bronie 75 ?

• Dungeony solo czy w grupie ?

Opublikowano

Serwer naprawdę bardzo fajny, niestety poprzednia administracja była do dupy :/ ciesze się, że będzie rework i na pewno zagram.

• Skąd bronie 75 ?

Po czym to wnioskujesz że server fajny?

Opublikowano

Szczerze nie wiem jak się czuje ten gość który kupił ode mnie konto za 5 stów to do poprzedniej edycji. :s

Wolałbym tego odgrzewanego kotleta niż lekko edytowanego Terios'a. Serwer miał zawsze swój klimat pomimo pewnych problemów (zazwyczaj z administracją i czasami ich naiwnym podejściem ). Wbije zobaczę choć bez ponownej mocnej reklamy sama nazwa nie przyciągnie tłumów, a te kilka "nowośći" może zepsuć grę. Jeżeli klimacik został chętnie ponakurwiam biorąc pod uwagę, że niedługo szykuje się urlopik :) Jak zobaczę dobrą reklamę to chętnie nawet zainwestuje w rozwój serwera. ( IF U KNOW WHAT I MEAN). 3majcie sie do 21.

Opublikowano

• Skąd bronie 75 ?

Przeczytać prezentacji nie umiesz? :)

Prezka ładna. Nie zagram lecz życzę powodzenia ;)

Opublikowano

Grałem na 1 edycji wbiłem wtedy jeszce był max 200lvl , i mi sie bardzo podobało szkoda mi tej postaci :) Jak weszłem we wrześniu to exp na 200lvl'u był strasznie za mały rozumiem ze spota jakby leciało 1% a nie 0,28 setnych % !!

Polecam i zagram !

Opublikowano

to nie jego serwer, o to tylko wpuszcza w rynek...

Wykupił go więc należy do niego, chyba, że masz problemy z rozumowaniem.

Polecam sprawdzić zmiany jakie wejdą, ciekawie się zapowiada :)

Opublikowano

Nie polecam. Wiem, że i tak będą graczę bo przez pieniądze można wszystko osiągnąć.

Przez całą karierę Surka wyszedł jeden serwer z jego ręki, reszta to albo pobierane pliki i edytowane, albo kupowane.

Opublikowano

A ja tam z chęcią wbiję. Na poprzednim Teriosie grało mi się świetnie, liczę na to, że na tym również trochę pogram.

Polecam, bo Surek =)

ps. W prezentacji jest błąd: Wyróżniamy 3 poziomy: Rzadkie Kamienie, Legendarne Kamienie oraz Legendarne Kamienie.  

Tam bodajże powinno pisać Mistyczne (?)

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Stary Terios był bardzo dobrym serwerem, brakowało jedynie zainteresowania ze strony Administracji, zobaczymy, jak będzie teraz, powodzenia.

Opublikowano

A ja tam z chęcią wbiję. Na poprzednim Teriosie grało mi się świetnie, liczę na to, że na tym również trochę pogram.

Polecam, bo Surek =)

ps. W prezentacji jest błąd: Wyróżniamy 3 poziomy: Rzadkie Kamienie, Legendarne Kamienie oraz Legendarne Kamienie.  

Tam bodajże powinno pisać Mistyczne (?)

Albo Surek gubi się przy 2 :D

Opublikowano

Nie polecam. Wiem, że i tak będą graczę bo przez pieniądze można wszystko osiągnąć.

Przez całą karierę Surka wyszedł jeden serwer z jego ręki, reszta to albo pobierane pliki i edytowane, albo kupowane.

Marne prowo.

Kiedy client ?? :)

Jutro w godzinach wieczornych. :)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Zagram :D

Surek ma lanerisa s2 po tym co tam się dzieje stwierdzam że i ten serwer będzie zadbany i warto zaczynać tu od nowa, będę miała mniejszy strach że jak poświęcę czas na dropienie ulepek to serwer nie padnie :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...