Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Terios.pl

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Który to już serwer się przesuwa w kalendarzu

Zapierdala czas od melanżu do melanżu

Każdego z nas zmienił czas nie od razu

Jazda bez trzymanki pomimo zakazów

307681428489538142351.png

Metin2 Balmora Staff

• Odpowiedzi 141
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nareszcie :)

Jedyne co mi się średnio podoba, to zwiększony exp. Był on Bardzo dobry, w kilka dni wbilem 200. Co do zmniejszenia ulepow, to supi bo słabo było chodzic 10 razy na berana żeby mieć 1 próbę na upniecie, która i tak paliło.

Polecam, z surkiem będzie jeszcze lepiej się gralo

Czekam na start

Opublikowano

A co jeśli ktoś dostał bana na forum od jakiegoś chwilowego modka imieniem "Juan"? Dostałam 20 punktów ostrzeżeń od niego w momencie kiedy już nie grałam na Teriosie i nie logowałam się na forum ani nie pisałam nic. Pewnie nie tylko mnie tak załatwił.
Dodam, że i sam modek jest zbanowany, więc pewnie coś odwalił.

Gdyby można było zdjąć tego bana to byłabym wdzięczna, bo takie coś ostro mnie zdenerwowało, tym bardziej, że ja na forach rzadko kiedy mam jakiekolwiek warny.
Dzięki.

Jeśli nic z tym nie zrobicie to nawet nie rozważę powrotu tutaj.
Pozdrawiam,
Wendy <- taki mam nick na forum

"Bongzilla" - also known as "Wendy"
PwEaDpC.jpg

Opublikowano

śmiech z tymi serverami, dodadzą ze 2 nowe rzeczy na serwa i sie podniecają że ich zadaniem było stworzenie "zajebistego" servera easy/medium. śmiech na sali. Napewno coś zarobicie bo znajdą się gamonie co połowe wypłaty przeleją na was.

Opublikowano

Kolejny rework, i kolejny kotlet odgrzany przez Surka. Zastanawiam się czy będzie jak Erbia, czy w ogóle coś z tego będzie, i czy skończy jak Terios... I czy w ogóle będzie wart uwagi... Bo mam dziwne przeczucie iż nie. 

Dziwię się, Surek to za chwile powinien firmę założyć "Recykling starych, zrypanych , zamkniętych serwerów metin". Nie wiem tylko po co , skoro tylko śmieci to na "rynku" a i tak prędzej czy później serwery święcą pustkami ( czy to terios czy inny serwer ). Nie wiem też po co grać 10 razy na tym samym serwie... 

Nie zagram. 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

Będę na 100% grał, z niecierpliwością czekam. Prezka ładna i estetyczna.

Tylko mam mały problem, bo jak się chcę się zarejestrować na stronie, to nie przychodzi email z potwierdzeniem.

Opublikowano

Dobrze by było jak by szarfe było by można ukryć lub całkowicie zlikwidować ten system, ale i tak zagram na 100%. Z niecierpliwością czekam na start :D

Jeszcze mam 1 pytanie. Wiem że oddajecie 50% sm. Ale jak skończyłem gre po cofce to miałem 130 sm niewykorzystane na końcie (nie kupon tylko na stronie normalnie). Patrze teraz new strona i nie ma 130 sm. Jak by co mogę dać ss jak mam te smy.

Opublikowano

Kolejny rework, i kolejny kotlet odgrzany przez Surka. Zastanawiam się czy będzie jak Erbia, czy w ogóle coś z tego będzie, i czy skończy jak Terios... I czy w ogóle będzie wart uwagi... Bo mam dziwne przeczucie iż nie. 

Dziwię się, Surek to za chwile powinien firmę założyć "Recykling starych, zrypanych , zamkniętych serwerów metin". Nie wiem tylko po co , skoro tylko śmieci to na "rynku" a i tak prędzej czy później serwery święcą pustkami ( czy to terios czy inny serwer ). Nie wiem też po co grać 10 razy na tym samym serwie... 

Nie zagram. 

"Odgrzewany kotlet"? Inworia zrobiła rework i nikt nie płacze ze kotlet odgrzewany po raz 3 :D widzę ze ból dupy tu nie jeden ma bo Terios był najlepszym serwerem i bil na głowę nie jeden dobry serwer, szkoda ze poprzednia administracja nie ogarnęła tematu.

Serwer polecam jak najbardziej bo grałem na 1 odsłonie.

A hejty zawsze były i zawsze będą. Serwer takiego formatu jak Terios jak by nie było jest spora konkurencja dla nawet bardzo dobrych serwerów, spójrzmy prawdzie w oczy  :lenny:

p.s. zgadzam się z kimś kto pisał wyżej żeby na sklepy offline zrobić osobna mapę żeby m1 nie było zawalone sklepami. Reszta jest spoko  :)

Opublikowano

­Nie podoba mi się tylko ten zwiększony exp. Na starej wersji był całkiem optymalny, nie będzie za łatwo z levelem?

Racja, popieram. Na poprzedniej odsłonie exp był całkiem przyjemny i śmiało można było zostawić tak ja było.

Opublikowano

Pytanko, czy na każdej mapie 90 + są wszędzie takie same moby? 

Na wcześniejszej wersji, mogliśmy na jednej mapie po parę typów mobów spotkać. 

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

2e6ftab.png

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

Opublikowano

"Odgrzewany kotlet"? Inworia zrobiła rework i nikt nie płacze ze kotlet odgrzewany po raz 3 :D widzę ze ból dupy tu nie jeden ma bo Terios był najlepszym serwerem i bil na głowę nie jeden dobry serwer, szkoda ze poprzednia administracja nie ogarnęła tematu.

Serwer polecam jak najbardziej bo grałem na 1 odsłonie.

A hejty zawsze były i zawsze będą. Serwer takiego formatu jak Terios jak by nie było jest spora konkurencja dla nawet bardzo dobrych serwerów, spójrzmy prawdzie w oczy  :lenny:

p.s. zgadzam się z kimś kto pisał wyżej żeby na sklepy offline zrobić osobna mapę żeby m1 nie było zawalone sklepami. Reszta jest spoko  :)

co ty człowieku porównujesz invorię do jakiegoś zapyziałego servera? Invoria nie wyłącza servera po 2-3miesiacach jak reszta tego syfu co ukazuje się w tym roku.

Mnie tam osobiście już lata co się dzieje z metinem, ludzie widzą jak zostają wydymani przez kogoś, czy jakiś server, ale i tak idą na te odgrzewańce i grają i płaczą po tygodniu że pełno bugów, olewka adminów itp. Wystarczy 1 server i 1 odsłona aby każdy wiedział co się już będzie działo. Grajcie na czym chcecie, każdy może sobie tu udzielać własnej opinii. Tylko nie zapomnijcie wpierać servery swoimi zarobionymi pieniędzmi :)

Opublikowano

co ty człowieku porównujesz invorię do jakiegoś zapyziałego servera? Invoria nie wyłącza servera po 2-3miesiacach jak reszta tego syfu co ukazuje się w tym roku.

a co Ty człowieku porównujesz "resztę tego typu serwerów"? :) Dałem Invorie za przykład (co wcale nie oznacza ze serwer ten hejtuje, absolutnie nie!) bo zrobili rework tak samo i nikt nie płacze z tego powodu, poza tym weź pod uwagę ze rework robi zupełnie inna załoga od tej co była poprzednio. Jeszcze jakieś pytania? :)

Opublikowano

a co Ty człowieku porównujesz "resztę tego typu serwerów"? :) Dałem Invorie za przykład (co wcale nie oznacza ze serwer ten hejtuje, absolutnie nie!) bo zrobili rework tak samo i nikt nie płacze z tego powodu, poza tym weź pod uwagę ze rework robi zupełnie inna załoga od tej co była poprzednio. Jeszcze jakieś pytania? :)

Ostatni raz ci odpisuje i wyjaśniam, nie bede spamił. Jeśli chodzi o invo to nikt nie płacze bo nie ma o co płakać bo wszystko tam było zrobione tak jak to wcześniej napisali i dopięte na ostatni guzik, przynajmniej wtedy jak ja tam grałem, a grałem chwile na s1, dłużej na s2 i reworku. Pozdrawiam, jak już wspomniałem każdy może wyrażać opinie swe, spokojnie szanuje to co piszesz :)

Apropos tej innej załogi, to Ty nie wierz tak do końca w to, na żadnym servie

Opublikowano

SuReK A powiedz mi jedno postawiles moze chociaz raz jeden serv bez skupowania plikow:) i po c***a zmieniales terios zamiast zostawic tak jak jest tylko balans i male duperele;) zjebales go doszczednie nie polecam!!!! :) SuReK  jestess zwyklym przychlastem:0 ktory nic nie umie

No Lanerisa nie kupował :D

Nie polecam bo Surek ;d

Opublikowano

Mnie tam osobiście już lata co się dzieje z metinem, ludzie widzą jak zostają wydymani przez kogoś, czy jakiś server, ale i tak idą na te odgrzewańce i grają i płaczą po tygodniu że pełno bugów, olewka adminów itp. Wystarczy 1 server i 1 odsłona aby każdy wiedział co się już będzie działo. Grajcie na czym chcecie, każdy może sobie tu udzielać własnej opinii. Tylko nie zapomnijcie wpierać servery swoimi zarobionymi pieniędzmi :)

To sobie przypomnij jakie były faworyzacje kolegów na invorii, czy ja mam przypomnieć? 

OX'y na których rozdawali bryłki znajomym, Quarel oraz Hooltras o wszystkim wiedzieli i co zrobili? nic więc skończ pieprzyć jaki to zły był terios, ponieważ w porównaniu do tamtego syfu nie rozdawaliśmy na lewo itemów. 

Serwer polecam, są dodane zmiany których gracze chcieli na poprzedniej odsłonie. Powodzenia Surek :)

Opublikowano

Obecnie przegląda około 200 osób tą prezentacje, w parę godzin 3,5k wyświetleń prezentacji - nie pamiętam żeby któraś zapowiedz miała takie wyświetlenia , jeżeli tam nie będzie dużego Buga na korzyść kilku graczy i przekrętów , to ten serwer rozwali konkurencje :) i będzie ostro..

Ciekawi Ciekawie ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...