Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Terios.pl

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 141
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Pomocnik
Opublikowano

Oj zobaczysz, taka mała niespodzianka. :)

Surek zmieniłeś coś ze smokiem czy znowu 4000 razy robić będzie trzeba? :D

Opublikowano

Polecam, polecam i jeszcze raz polecam. Terios to serwer na którym wspaniale się bawiłem, mega rywalizacja... Surek zapewni dobra reklamę i kilka nowości na serwerze. Szczerze? Czekam na start, mam nadzieje ze wszystko wypali! Powodzenia!

Opublikowano

Surek, na Twoim miejscu dokładniej bym się przyjrzał balansowi klas wraz z całym teamem, może by się udało ustabilizować tak klasy, żeby nie była aż tak duża rozbieżność przy DMG.

Jak każdy wie postacie typowo pod PvP powinny być troszkę lepsze niż inne, taki BM, Archer, Healer czy też mental :)

Opublikowano

elegancko nowy serwerk nowe pieniązki, teraz tylko bota na 3 lapkach zapuścić i mozna pykać, przeciez administracja nie ma czasu na banowanie botterów, szkoda pieniedza na xtrapa czy innego antycheata.

Auto clikera na pelerynki spacje zablokować i mamy prostego i uzytecznego bota.

Jakby ktos chciał sie poradzic co zrobic zeby mu dzialal bot itp PW chetnie pomoge, nie robie tego bo jestem idiota tylko dlatego, ze chce zeby serwery miałe lepsze zabezpieczenia, teraz jest tyle programów w ofercie ktore blokuja clikery boty itp ale szkoda pieniedzy bo go tam zbawi jak 5% zarobków na antycheata odda.

Pozdro pisac o kazdej godzinie zawsze odpisze.

cqs8.jpg

Opublikowano

Lepiej dopiąć wszystko na ostatni guzik niż mają być potem przerwy itp w trakcie gry ... Cierpliwość popłaci :)

Co???? Wszystko powinno byc Na ostatni guzik tydzen przed startem a nie 1dzien czy kilka godzin..

56096062140461666809.png

Opublikowano

Kolejny start i będzie to kolejne rozczarowanie oraz starta czasu .  Patrzycie tylko na to ile pieniędzy zgarniecie  . Tylko $$$ macie przed oczami dobro gracza macie gdzieś . Nie zawitam w 100% i również nie polecam .

Opublikowano

Kolejny start i będzie to kolejne rozczarowanie oraz starta czasu .  Patrzycie tylko na to ile pieniędzy zgarniecie  . Tylko $$$ macie przed oczami dobro gracza macie gdzieś . Nie zawitam w 100% i również nie polecam .

Nawet sobie nie zdajesz sprawy z tego, ile kosztowały te pliki i postawienie tego serwera.

Pewnie nawet takiej sumy pieniędzy nie widziałeś na oczy.

Nic dziwnego, że chcą zarobić na serwerze, a jeżeli przy okazji na serwerze będzie się dobrze grało (wcześniej tak właśnie było), to nie widzę problemu.

Opublikowano

Dlaczego start jest dopiero o 20/21, troche późno ... na serwer zawitam, bo czekam na atreye a obecnie nic ciekawego nie ma

mam nadzieje ze serwer dorobiony i sie nie zawiode na nim

Opublikowano

Dostanie ub na forum, mam zablokowane IP ! 

Czemu nie mam przypomnienia hasła?

Nie pamiętam haseł i loginów serwera z przed kilu miesięcy. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...