Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Terios.pl

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ludzie dajcie Surkowi spokojnie serwer rozkręcić, Hejty to pierwszy lepszy potrafi sadzić a serwer to już zrobić nie tak łatwo. Kupił Teriosa, pracuje nad nim i się stara:)  Ja ze swojej strony życzę owocnych sukcesów. 

7yglGoJ.png

• Odpowiedzi 141
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

hahaha stara sie postoj moze z 3 miechy i zostanie tak jak na laneris s1 gra 70 jak i na s2 niby jego kur 1.5k graczy a gra z 300 osob;d

Weż wypier...czaj z tematu !!! mało wiesz , a pierd..lisz głupoty . Mało kto w tych czasach się interesuję swoimi serwerami . A Surek jest innym przykładem ,Laneris i s2 do tej pory stoją i są na nim częste aktualizację i usprawnienia . A to ,że odkupił pliki Teriosa i postawił serwer który cieszył się popularnością wsród graczy o czymś świadczy .. Terios był dobrym serwerem ,lecz nią z tamtą Administracją .  Teraz można być pewnym,że Surek postara się i będzie Nam graczom grało się idealnie , POLECAM i zapraszam ..

Opublikowano

Weż wypier...czaj z tematu !!! mało wiesz , a pierd..lisz głupoty . Mało kto w tych czasach się interesuję swoimi serwerami . A Surek jest innym przykładem ,Laneris i s2 do tej pory stoją i są na nim częste aktualizację i usprawnienia . A to ,że odkupił pliki Teriosa i postawił serwer który cieszył się popularnością wsród graczy o czymś świadczy .. Terios był dobrym serwerem ,lecz nią z tamtą Administracją .  Teraz można być pewnym,że Surek postara się i będzie Nam graczom grało się idealnie , POLECAM i zapraszam ..

Dzieciak i tak tego nie zrozumie. Ktoś mu zapłacił aby pisał złe opinie albo popłakał się, że dostał bana xD

Ja ze swojej strony powiem tylko tyle, że kiedyś miałem złe zdanie o Surku ze względu na 1 serwer, Wafla serwer to chyba był. Do rzeczy, prawda surek potrafi zaniedbać serwer, ale z kazdym startem jego serwera są częste aktualizacje. Patrząc na lanerisa muszę przyznać, że surek odwalił dobra robotę. Co do Teriosa, zobaczymy, mam sentyment bo przyjemnie się grało, ale zdenerwowało mnie to robienie eq, a grałem od startu. Zobaczymy jak teraz wyjdzie ;D

Powodzenia Sure, owocnej pracy jak i wielu graczy. Polecam ze względu na starego Teriosa i oczywiście zawitam zobaczyć jak Surek będzie pracował :).

Widzimy się za kilka dni :D

Opublikowano

­

Exp był dobry wcześniej :u. Grałem na poprzedniej edycji teriosa to i teraz zagram.

hahaha stara sie postoj moze z 3 miechy i zostanie tak jak na laneris s1 gra 70 jak i na s2 niby jego kur 1.5k graczy a gra z 300 osob;d

Ić stont cebulo

­

Opublikowano

Aż żałuję mojego darmowego transferu danych na ładowanie prezki...

Tak nawalone tych nowych przedmiotów, że ledwo w połowie prezentacji odechciewa się grać. Milony ulepszaczy, runy, pasy, lizaki, ch*je muje... 

SYF

The past has gone

Opublikowano

O Lanka się bój ma przynajmniej 1 aktualizacje w tygodniu. Więc stfu ok?

Niestety nie jest odgrzewany, są nowe mapy dungi, sklepy offline, szarfy i inne coś jeszcze?

No i tymi sklepami off line wlasnie zje..biesz serwer tak samo jak lane..s2 :)

Opublikowano

Akurat lanek cieszy się dużą popularnością i nie możesz mu aktualnie już nic zarzucić, nie sądzę że sklepiki zniszczą teriosa a wręcz przeciwnie. :)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Akurat lanek cieszy się dużą popularnością i nie możesz mu aktualnie już nic zarzucić, nie sądzę że sklepiki zniszczą teriosa a wręcz przeciwnie. :)

Akurat wiem bo byłem ze 2 dni temu zobaczyc co tam u znajomych słychać i w godzinach szczytu widac raczej więcej sklepów niż ludzi w sumie wlasnie od momentu ich wprowadzenia ludzi praktycznie w miastach nie było

Tak żebyśmy się dobrze zrozumiemieli to ja tam w sumie nic do Ciebie nie mam jako admina tylko trochę te aktualizacje nie przemyślane były bo własnie wtedy jak te sklepy dodales to najwiecej osób  ci uciekło no ale życzę ci jak najlepiej

Powodzonka

Opublikowano

i w dodatku wchodzę na konto i czemu nie mam zwrotu SM ??

Zostaną zwrócone do startu wszystkie SM'y spokojnie.

Fajny serwer, będą czity coś czuję xD

W sumie to polecam.

Hihi, dzięki :)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Najlepiej zróbcie mapkę handlowa i tam możliwość wystawiania shopow :D + zrobić blokadę żeby nie można było wystawiać shopów w m1

Dokładnie, bo jak na każdym serwie oprócz Enar*sa ma być syf w m1 to trochę słabo

Opublikowano

Jedynie czym może zjebać, to brak ograniczenia do wystawiania sklepu, na lanerisie s2 1/3 jak nie nawet połowa to sklepy na których leży drewniane eQ za śmieszną cene.

Opublikowano

Pytanie retoryczne xD 

Rozumiem że to spóźniony prima aprilis?

Hallo invoria? Ktoś Wam zaj3bał pomysł z m1 xDD
zbroja rycerza wygląda jak szpinak 

Nie zagram i nie polecam 

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

Prezentacja bardzo ładna, przejrzysta, miła dla oka, dobra lektura wszystko opisane 10/10.

Sam serwer jest dobry do zrelaksowania się, lecz ten weekend ma ostrą konkurencje choć serwery różnią się.

Zawitam, lecz później jak mówiłem Terios jest dobrym serwerem do relaksu od metina :)

837371446280124127260.png
Opublikowano

Serwer który raz padł, nie powinien powstać już nigdy. Grałem na 1 odsłonie, jak dla mnie było tam za dużo rzeczy.. tyle gówna, że nie idzie się połapać. Poza tym przeczuwam, że serwer będzie zaniedbany a aktywność adminów będzie znikoma.

­1bc44ccb8f.jpg

Opublikowano

Hmm, może przeoczyłem więc sory, a może nie ma napisane więc ja się spytam. 

Kiedy jest przewidywany start?

Opublikowano

Hmm, może przeoczyłem więc sory, a może nie ma napisane więc ja się spytam.

Kiedy jest przewidywany start?

20/21 listopada czyli w tenn week :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...