Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

iGu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@xStorM Ale to z klientem nie mam tego problemu, tylko z patcherem

Co robic jak chce spatchowac a wywala mi blad .Net Framework Initialization error    " Unable to find a version of the runtime to run this application "?

xvez_eune_55_6_logo.png

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Trochę lipa, że pety tylko w is...Jak na moje to serwer jest pod niego nastawiony...Btw Godzina czekania na lvl konia? To jest hard czy medium? Bez przesady...

Opublikowano

Trochę lipa, że pety tylko w is...Jak na moje to serwer jest pod niego nastawiony...Btw Godzina czekania na lvl konia? To jest hard czy medium? Bez przesady...

Dlatego już pisałem czemu tak jest. Serwer jest postaiony na ok miesiąc czasu. Chodzi tu głownie o zarobek nie o postawienie dobrego serwera, 

Od początku iGu i reszta dzieci z ekipy chcieli sobie po prostu zarobic. Pisałem już że komuś się język rozplątał ;)

Opublikowano

@xStorM Ale to z klientem nie mam tego problemu, tylko z patcherem

Co robic jak chce spatchowac a wywala mi blad .Net Framework Initialization error    " Unable to find a version of the runtime to run this application "?

Masz najnowszego .net framework'a?

Opublikowano

Masz rację, godzina to przesada jak medium to moim zdaniem powinien być przynajmniej od 11 poziomu konia.

Opublikowano

Dlatego już pisałem czemu tak jest. Serwer jest postaiony na ok miesiąc czasu. Chodzi tu głownie o zarobek nie o postawienie dobrego serwera, 

Ty już się nie udzielaj bo jesteś zwykłym kłamcą mistrzu i wciskasz kity co widać na poprzednich stronach

Czekam ;)

Opublikowano

Ty już się nie udzielaj bo jesteś zwykłym kłamcą mistrzu i wciskasz kity co widać na poprzednich stronach

Czekam ;)

Jak narazie moję przypuszczenia się sprawdzają więc czemu mnie kłamcą nazywasz? :) 

Mówiłem że nie wystrtuje o 19, pewnie kończą bugi poprawiać. hehe :)

Opublikowano

człowieku skad ty mozesz wiedziec co oni robia ? az tak ci zal dupe sciska ze komus cos sie udaje... nie moge tego czytac co ty piszesz, bierz sie do roboty i zrob swoj serwer ktory bedzie taki zaj*bisty a nie tylko glupoty piszesz..

Opublikowano

Jasne że dobrze tylko szkoda ze o 19.. Biedni  :(

Jeżeli wyłapali teraz to chyba poprawiają i dobrze robią. Bo potem byście jeszcze mocniej płakali ;)

Jesteś kłamcą ponieważ pisałeś wymyślone rzeczy o becie więc sory. Nie mam chęci z tobą dalej rozmawiać.

Czekaj spokojnie na start <3

Opublikowano

Mam frameworka 4.0 i system XP.

xvez_eune_55_6_logo.png

Budowniczy
Opublikowano

sciagnalem klienta i uruchomilem patcher.. do polowy dochodzi i sie zawiesza... ktos wie czemu ?

Nie zawiesza się tylko poczekaj :) Nie kikaj na niego.

Start został przedłużony do godziny 19:30 ale wszystko idzie jak należy :) Nie denerwujcie się :) 

logo.png

ViaCamp - Tematyczne Kolonie i Obozy Młodzieżowe na Mazurach

Obóz PaintballowyObóz QuadowyObóz Gokartowo - Quadowy • Obóz Sportów WodnychObóz z Psem 

Obóz PrzygodowyObóz WypoczynkowyObóz Dla DzieciObóz Młodego Kadrowicza • Rejsy Żeglarskie

Opublikowano

@iGu Mam frameworka 4.0 i system XP.

xvez_eune_55_6_logo.png

Opublikowano

NyuCU1f.png

Za ile się sprzedałeś? :)

haha jaki fail :D ZbijamyLufke zostałeś najsłabszym ogniwem :D 

ViaCamp.pl - Obozy Młodzieżowe i kolonie letnie dla dzieci! Najlepsze w Polsce!

Obóz Paintballowy • Obóz Quadowy • Obóz Gokartowo - Quadowy • Obóz Sportów Wodnych • Obóz z Psem 

• Obóz Przygodowy • Obóz Wypoczynkowy • Obóz Dla Dzieci • Obóz Młodego Kadrowicza • Rejsy Żeglarskie  • Obóz DIY (artystyczny)  • Obóz Quadowo-Przygodowy  • Obóz Gitarowy • Elfy z Zielonego Wzgórza • Obóz Językowy (Angielski) - Sounds Great!

Opublikowano

@iGu Mam frameworka 4.0 i system XP.

xvez_eune_55_6_logo.png

Opublikowano

NyuCU1f.png

Za ile się sprzedałeś? :)

Ty zbijamlufke na twoim miejscu odłączyłbym internet na 2 tygodnie ;)

Mam pytanie. Można wejść do ekranu logowania? Bo mi się client nie otwiera

Opublikowano

Po 1, co jest z tym patcherem? Kiedy bedzie działać. 

Po 2, na TS jakieś pogłoski są u bugu na SM i się podniecają jak dzikie małpy że sobie nakupowali itemów itd, coś o tym wiecie/macie zamiar coś z tym zrobić? 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...