Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

iGu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie wprowadzajcie ludzi w błąd z tym typem, bo serwer jest to typowy hard. W dodatku jest troche błędów które uniemożliwiają m.in zrobienie konia. 

Drop zmianek/dodan to tragedia jest. Drop z bestów tak samo na 10 bestów tylko 1 kozik, z reszty albo 0 dropów albo jakies bronie na 40. To nijak się ma do mediuma.  Ja rozumiem, że chcieliscie jakoś odwzorować stary klimat czy coś, ale to nie te czasy i ten serwer z pewnością się nie przyjmie na większa skale. 

Opublikowano

@harnaś 

Jak c**j, że taka parodia :D a miałem zamiar wejść na ten serwer, ale skoro tak, to szkoda mojego czasu :v

g0Tef.jpg

Budowniczy
Opublikowano

Naprawiamy problemy.

logo.png

ViaCamp - Tematyczne Kolonie i Obozy Młodzieżowe na Mazurach

Obóz PaintballowyObóz QuadowyObóz Gokartowo - Quadowy • Obóz Sportów WodnychObóz z Psem 

Obóz PrzygodowyObóz WypoczynkowyObóz Dla DzieciObóz Młodego Kadrowicza • Rejsy Żeglarskie

Opublikowano

Naprawiamy problemy.

Trzeba bylo zrobic beta testy  nie ogarniac na szybko. Serwers] sie nie utrzyma zaraz udzie powylapuja bug yangi otp, bo serwer wogole niedopracowany. Pogralem kilka minut i juz kilka bugow w m1. Strach sie bac co pozniej... Ja bym sobie na waszym miejscu dal spokoj i wylaczyl serwer

Opublikowano

Serwer jak pisałem kiedyś , w zapowiedzi - śmiech. Dużo gadania, mydlenia prezentacją, a okazuje się jednym wielkim niewypałem... Taka ilość bugów to ja podziękuję państwu. I wymigiwanie się ddosami itp itd. Standard teksty. Prezka a realia - co staje się ostatnio modnym zachowaniem - nie ma pokrycia. 

Do tego szczekania wielu osób jaki to super serwer, jak to każdy podstawiony przez MPC że "krytykuje", hejtuje   - pomijając fakt że  szczególnie jeden dzieciak robi to, w bardziej bezczelny i żałosny sposób, wychwala w niebiosa , jedzie po każdym... żal. 

Serwera nie polecam, nie warto. 

Czasem natomiast warto olać ładne kolorki, czy grafikę prezentacji i spojrzeć na realia. 

Lesthia.eu = Kosz. 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

Naprawiamy problemy.

He he za późno :)

Serwer pobugowany nie dopracowany

Po 5 minutach gry usunełem clienta

Loch małp? Nie da sie wejśc

Reset umj? Nie ma nigdzie? Może w is jest?

Exp leci jak na hardzi a ja chciałem medium

Żegnam i nie polecam serwera. 

Opublikowano

Serwer jest hardem. Drop zmianek to porazka na 22lvlu wybonowane mam buty 4 bonami. Dostaje się 1 lvl konia na start ale mi go oczywiście usunęło po restarcie. Myślałem że będzie coś lepszego ale widac myliłem się. Na razie odradzam grę chyba że admini się ogarną i naprawią to o czym mówie

f82adac946184c36574a8521c877970c.gif

Budowniczy
Opublikowano

Serwer póki co jest wyłączony. Poprawiamy rzeczy i będziemy wznawiać.
Prosimy o cierpliwość. Niedługo zostanie włączony.

Dodatkowo całą noc spędzimy na naprawianiu ewentualnych błędów.

logo.png

Obóz PaintballowyObóz QuadowyObóz Gokartowo - Quadowy • Obóz Sportów WodnychObóz z Psem 

Obóz PrzygodowyObóz WypoczynkowyObóz Dla DzieciObóz Młodego Kadrowicza • Rejsy Żeglarskie

Opublikowano

polecam serwer nawet nie adpalilem ale widze zamiast cos pochwalic to tylko krytykuja ccha go zniszczyc na starcie zazdroszcaa czy jak

ja tam spr jak se tam hacki imaja.

Opublikowano

Serwer póki co jest wyłączony. Poprawiamy rzeczy i będziemy wznawiać.

Prosimy o cierpliwość.

Całą noc spędzimy na naprawianiu ewentualnych błędów.

Ok, czyli mamy rozumieć, że już dzisiaj możemy pożegnać się z grą?

Pomogłem? Możesz odwdzięczyć się Lajkiem. Będę wiedział, że moja pomoc Ci się przydała. 

Masz problem? Śmiało pisz PW albo na GG 50433085 - Postaram się pomóc.

Aha, zapomniałem dodać, że kucyki są fajne. <3

Budowniczy
Opublikowano

SERWER NIE BĘDZIE OFFLINE CAŁĄ NOC NATOMIAST MY BĘDZIEMY NAPRAWIAĆ BŁĘDY CAŁĄ NOC.

logo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...