Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

iGu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

­@@matixxx0 Bo tak się ludzie nauczyli że ciągle chcą tylko nowości, a te nowości padają po miesiącu albo nawet nie startują. Jak Ci się nie podoba ten serwer to czekaj se na antarisa gdzie będziesz miał tyle nowości że się zesrasz. W sumie nie wiem czy ten antaris to jeszcze metin.

­

Opublikowano

Bo taka prawda, Zero nowości, jedynie to jakieś bzdety, bronie starocie, już były na najstarszych serwerach, także już wielki -, ludzie oczekują nowości, a nie odgrzewania kotleta...

http://prntscr.com/9295od

Tutaj moc, zmieniony kolor, też pokazany silny wysiłek.

Także z mojej strony, nie ma sensu odgrzewania kotleta, dziękuje za uwagę ;)

Z Twojej strony to ja bym wyszedł już z tej prezentacji. Nie zapomnij zabrać swojego przydupasa Fx3mous.

Tak bardzo nie widać tego że jesteście tutaj na posłanki albo jesteście administracją tego serwera na A, pod innymi nickami.

ViaCamp.pl - Obozy Młodzieżowe i kolonie letnie dla dzieci! Najlepsze w Polsce!

Obóz Paintballowy • Obóz Quadowy • Obóz Gokartowo - Quadowy • Obóz Sportów Wodnych • Obóz z Psem 

• Obóz Przygodowy • Obóz Wypoczynkowy • Obóz Dla Dzieci • Obóz Młodego Kadrowicza • Rejsy Żeglarskie  • Obóz DIY (artystyczny)  • Obóz Quadowo-Przygodowy  • Obóz Gitarowy • Elfy z Zielonego Wzgórza • Obóz Językowy (Angielski) - Sounds Great!

Budowniczy
Opublikowano

Dziękujemy wszystkim za opinie te pozytywne, jak i negatywne. Bardzo nas cieszy fakt, iż pozytywnych jest można powiedzieć aż 99% :)
To bardzo na motywuje :)

logo.png

ViaCamp - Tematyczne Kolonie i Obozy Młodzieżowe na Mazurach

Obóz PaintballowyObóz QuadowyObóz Gokartowo - Quadowy • Obóz Sportów WodnychObóz z Psem 

Obóz PrzygodowyObóz WypoczynkowyObóz Dla DzieciObóz Młodego Kadrowicza • Rejsy Żeglarskie

Budowniczy
Opublikowano

Będzie możliwość wybrania starego świecenia eq? 

Jak najbardziej szanujemy to, że innym nie pasuje być może obecne świecenie. Jeśli będzie forum online to prosimy o podanie propozycji i być może wstawimy pliki odpowiedzialne za stare świecenie. 

Ogarnijcie te platnosc psc

Mozna przeciez doladowac sobie Skrilla przez psc a potem ze Skrilla na konto bankowe ;)

Administracja ustalała płatności PSC. Na start takiej płatności nie będzie natomiast przy kolejnych update może pojawić się owa płatność.

logo.png

Obóz PaintballowyObóz QuadowyObóz Gokartowo - Quadowy • Obóz Sportów WodnychObóz z Psem 

Obóz PrzygodowyObóz WypoczynkowyObóz Dla DzieciObóz Młodego Kadrowicza • Rejsy Żeglarskie

Opublikowano

Jak najbardziej szanujemy to, że innym nie pasuje być może obecne świecenie. Jeśli będzie forum online to prosimy o podanie propozycji i być może wstawimy pliki odpowiedzialne za stare świecenie. 

Administracja ustalała płatności PSC. Na start takiej płatności nie będzie natomiast przy kolejnych update może pojawić się owa płatność.

Powiedz mi co z reklamą? Bo nic jeszcze nie zauważyłem.

837371446280124127260.png
Opublikowano

Bo taka prawda, Zero nowości, jedynie to jakieś bzdety, bronie starocie, już były na najstarszych serwerach, także już wielki -, ludzie oczekują nowości, a nie odgrzewania kotleta...

http://prntscr.com/9295od

Tutaj moc, zmieniony kolor, też pokazany silny wysiłek.

Także z mojej strony, nie ma sensu odgrzewania kotleta, dziękuje za uwagę ;)

UP zdrowie mam takie same zdanie starocie

Dlatego ten serwer jest lepszy niz te "nowosci"

Budowniczy
Opublikowano

facebook-64.png

Konkurs na Facebook'u

Zaufaj swojemu szczęściu!

soaFIZi.png

logo.png

Opublikowano

Zmieńcie przynajmniej te ku co 24h bo to jest przesada.. przynajmniej krótszy czas czytania. Zróbcie ankiete na ten temat a zobaczycię ile będzie głosów. 

Stawiacie serwer pod Siebie czy pod graczy? 

A reklama dalej u tych marnych Youtuberów po ok. 1k wyświetleń ? :) 

A i bugi załatwione juz wszystkie? Bo mi się wydaję że będzie wtopa na stracie :)

Opublikowano

Po zalogowaniu się na stronie zobaczyłem możliwości płatności jakie są i trochę się dziwie czemu nie ma słynnego paypal i do tego przelew bankowy nie jest zautomatyzowany tylko jest podany prywatny nr. konta bankowego ...  <.<

Ahh...

Zapomniałem dodać, dodajcie możliwość zmiany kodu usunięcia postaci, albo generujcie je losowo a nie domyślny 1234567 bo mogą być niezłe jaja jak będą hacki kont ;)

1385681103-U843596.jpg

Opublikowano

Widzę że będzie powtórka z Nevari... Reklama po starcie na dodatek u jakichś marnych grajków - skutek? 100 osób w porywach

sygna.tan.png

Budowniczy
Opublikowano

Zmieńcie przynajmniej te ku co 24h bo to jest przesada.. przynajmniej krótszy czas czytania. Zróbcie ankiete na ten temat a zobaczycię ile będzie głosów. 

Stawiacie serwer pod Siebie czy pod graczy? 

A reklama dalej u tych marnych Youtuberów po ok. 1k wyświetleń ? :)

A i bugi załatwione juz wszystkie? Bo mi się wydaję że będzie wtopa na stracie :)

Ustaliliśmy zasadę z administracją, że nie będziemy odpisywać na Twoje posty, ponieważ piszesz je celowo negatywnie, natomiast musimy.

Nie wiem co masz do naszego projektu i dlaczego jesteś tak negatywnie nastawiony, że bezpodstawnie narzucasz w każdej naszej zapowiedzi/prezentacji jaką udostępnimy, że serwer będzie z błędami i ty to już wiesz.  

Nie przeczytałeś zapowiedzi serwera. Oczekiwałeś na 1 negatywną opinię aby później ją skopiować i spamować nią gdzie się tylko da w naszych zapowiedziach i prezentacjach. 

Tak oczywiście stawiamy serwer pod graczy.

Reklamę będziemy mieli również u youtuberów po 5200 subskrybcji. 

logo.png

Opublikowano

Widzę że będzie powtórka z Nevari... Reklama po starcie na dodatek u jakichś marnych grajków - skutek? 100 osób w porywach

Na nevarii grało znacznie więcej. (Nie porównuj Harda do Mediuma).

Budowniczy
Opublikowano

Po zalogowaniu się na stronie zobaczyłem możliwości płatności jakie są i trochę się dziwie czemu nie ma słynnego paypal i do tego przelew bankowy nie jest zautomatyzowany tylko jest podany prywatny nr. konta bankowego ...  <.<

Ahh...

Zapomniałem dodać, dodajcie możliwość zmiany kodu usunięcia postaci, albo generujcie je losowo a nie domyślny 1234567 bo mogą być niezłe jaja jak będą hacki kont ;)

Jest usługa STRIPE która działa zautomatyzowanie [na zasadzie paypal]. 

logo.png

Opublikowano

Jeszcze raz bo widzę że nie doczekam się odpowiedzi. JEST TS? I KIEDY BĘDZIE REJESTRACJA

Rejestracja już jest. Masz link w prezentacji :) 

Budowniczy
Opublikowano

Rejestracja już jest. Masz link w prezentacji :)

Póki co prosimy się nie rejestrować na tym linku, ponieważ te konta będą i tak nie aktywne. 

logo.png

Opublikowano

Póki co prosimy się nie rejestrować na tym linku, ponieważ te konta będą i tak nie aktywne. 

Za późno xD Mam problem, po kliknięciu na Lesthia.exe oraz po kliknięciu start w patcherze nic się nie dzieje, idzie to jakoś ogarnąć? 

Opublikowano

Dalej nie dostałem odpowiedzi w związku z teamspeakiem. Wy myślicie? Reklamy brak tsa brak forum brak. Strona startowa bez prawidłowych odnośników. Graczy nie będzie z tego co widzę.

Opublikowano

Dalej nie dostałem odpowiedzi w związku z teamspeakiem. Wy myślicie? Reklamy brak tsa brak forum brak. Strona startowa bez prawidłowych odnośników. Graczy nie będzie z tego co widzę.

TEAMSPEAK : Neverlose.pl 

prosze.

Za późno xD Mam problem, po kliknięciu na Lesthia.exe oraz po kliknięciu start w patcherze nic się nie dzieje, idzie to jakoś ogarnąć? 

będzie działało to na kilka minut przed startem po uruchomieniu patchera ściągniesz pliczki które są potrzebne do otworzenia tego klienta

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...