Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

iGu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Synthious

Przecież masz zwoje egzorcyzmu i rady pustelnika, które pewnie nie będą ciężkie do zdobycia, skoro to medium.  :yay:

No jeżeli będą w miarę dropić to nie ma problemu.

Co 2h? To nie jest easy :) Zawsze jest coś takiego jak zwój egzorcyzmu. 

Elegancko co 1 dzień czytasz sobie KU a co 2h to po 2-3 dniach wszyscy mają skille G.

A gdzie jest sens, gdzie w tydzień wbiję 80-90lv, a będę miał skille m4? O_o

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Choć mówią mi: Synthious, weź ćpanie odstaw... - Ja tylko chcę pizdę mieć #AnnaGrodzka

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, wiesz co jest pięć?

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Budowniczy
Opublikowano

@iGu

Uważam, że te KU byłoby do zmiany, 3x większe raty - okej, w końcu to stare czasy, ale KU co 24h? Boże...

To jest medium w końcu czy HARD? KU co 2h da się przeboleć - i od razu lepiej byłoby.

Od G1 zrobilibyście co 4-12h i gitara. Trzy razy większe raty, a czytanie KU jak na PL. Proszę Was...

Jeśli chodzi o temat który poruszyłeś. Do G1 potrzeba tylko i wyłącznie 10 ksiąg. Nie widzę natomiast problemu w przeczytaniu 10 ksiąg co 24 godziny jedna. 

Na serwerze istnieje coś takiego jak zwój egzorcyzmu oraz rada pustelnika które będą dostępne również w grze, z różnego rodzaju misji.

logo.png

ViaCamp - Tematyczne Kolonie i Obozy Młodzieżowe na Mazurach

Obóz PaintballowyObóz QuadowyObóz Gokartowo - Quadowy • Obóz Sportów WodnychObóz z Psem 

Obóz PrzygodowyObóz WypoczynkowyObóz Dla DzieciObóz Młodego Kadrowicza • Rejsy Żeglarskie

Budowniczy
Opublikowano

STRONA SERWERA ONLINE
www.lesthia.eu

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

CO ZROBIĆ, JEŚLI POJAWIŁ MI SIĘ TAKI BŁĄD PODCZAS ODPALANIA PATCHERA?

UD1SFJw.jpg

Witajcie, gracze!

Coraz więcej zapytań do nas napływa czy to na fanpage, czy to na prywatnej wiadomości w sprawie powyższego problemu.
Chcielibyśmy oznajmić iż nie jest to żaden błąd. Tak ma być i wszystko jest jak należy. 
Wspominaliśmy w prezentacji, że nie udostępniliśmy wam dwóch plików które właśnie ten błąd wywołują. 
Przed startem serwera około 20 minut zalecamy użycie patchera który wam najnowsze pliki (w tym owe 2 brakujące) pobierze.
Na chwilę obecną taki błąd będziecie widzieć ale proszę się nie martwić. 

Pozdrawiamy!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

facebook-64.png

Konkurs na Facebook'u

Zaufaj swojemu szczęściu!

soaFIZi.png

Pozdrawiamy
Administracja Lesthia.eu

Teamspeak.png

TEAMSPEAK3

Tak jak już wspominaliśmy, zaczęliśmy współpracę z teamspeakiem o adresie: Neverlose.pl.
Nad poczekalnią znajdziecie strefę przeznaczoną dla naszego serwera.

Pozdrawiamy
Administracja Lesthia.eu

logo.png

Obóz PaintballowyObóz QuadowyObóz Gokartowo - Quadowy • Obóz Sportów WodnychObóz z Psem 

Obóz PrzygodowyObóz WypoczynkowyObóz Dla DzieciObóz Młodego Kadrowicza • Rejsy Żeglarskie

Budowniczy
Opublikowano

@iGu

A skąd te zwoje będą do zdobycia? :)

Przepraszam, nie dopisałem wyżej. 

Będą dostępne z różnego rodzaju misji. Dlatego polecamy je wykonywać :)

logo.png

Opublikowano

A ja spytam ponownie. Nie planujecie dodać standardowych fryzur z bonusami do IS? Nie każdemu podobają się nowe, a zawsze byłoby to jakieś urozmaicenie i gracze lubiący stare fryzury byliby zadowoleni. Z doświadczenia wiem, że na większości serwerów prędzej czy później pojawia się taka propozycja, więc może lepiej zrobić to przed startem, by każdy mógł sobie wybrać? ^^ 

"Żeby zwyciężyło zło wystarczy obojętność dobrych ludzi..."

Opublikowano

Only misje? Jak tak to trochę lipa, jak na serwer medium. 

Naqrwiasz misje i masz zwoje i radki :D 

A ja spytam ponownie. Nie planujecie dodać standardowych fryzur z bonusami do IS? Nie każdemu podobają się nowe, a zawsze byłoby to jakieś urozmaicenie i gracze lubiący stare fryzury byliby zadowoleni. Z doświadczenia wiem, że na większości serwerów prędzej czy później pojawia się taka propozycja, więc może lepiej zrobić to przed startem, by każdy mógł sobie wybrać? ^^

to zaproponujesz u nich na forum to może dodadzą :D ja jestem z tą propozycją 50/50 :D

ViaCamp.pl - Obozy Młodzieżowe i kolonie letnie dla dzieci! Najlepsze w Polsce!

Obóz Paintballowy • Obóz Quadowy • Obóz Gokartowo - Quadowy • Obóz Sportów Wodnych • Obóz z Psem 

• Obóz Przygodowy • Obóz Wypoczynkowy • Obóz Dla Dzieci • Obóz Młodego Kadrowicza • Rejsy Żeglarskie  • Obóz DIY (artystyczny)  • Obóz Quadowo-Przygodowy  • Obóz Gitarowy • Elfy z Zielonego Wzgórza • Obóz Językowy (Angielski) - Sounds Great!

Opublikowano

@iGu
Co do reklamy serwera to macie już coś zapewnione? Pytam, bo wolę się upewnić
czy na marne nie spróbuję tam zagrać.

Choć mówią mi: Synthious, weź ćpanie odstaw... - Ja tylko chcę pizdę mieć #AnnaGrodzka

Poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, wiesz co jest pięć?

Budowniczy
Opublikowano

@iGu

Co do reklamy serwera to macie już coś zapewnione? Pytam, bo wolę się upewnić

czy na marne nie spróbuję tam zagrać.

Tak mamy :)

logo.png

Opublikowano

No prezentacja bardzo ładna aż chciało się czytać, wszystko ładnie opisane 10/10. Na pewno zawitam.

@iGu

Co do skili zwoje/rady drop z misji ok, ale mam nadzieję, że nie będą dostępne w IS bo to było by przegięcie i zbyt duża różnica pomiędzy graczem z IS i bez.

A jeżeli będą to albo skracacie czas, albo dodajecie do dropu z bosów/metinów bo to będzie za duża przewaga tak czy inaczej topka będzie biegać ze skilami na "m" będzie z czego się śmiać :)

837371446280124127260.png
Opublikowano

Moim zdaniem powinniście dodać drop rad i egzo do bossów. Ze słabszych bosów mniejsza szansa a z bossów typu ripek 100%. Bo nie każdy robi misję tylko bije się o topke a raczej trochę słabo mieć np 80lvl i aure na m4. czekam na serwer

f82adac946184c36574a8521c877970c.gif

Opublikowano

Myślałem, że pogram tutaj ale jak mam czekać 24h na podniesienie skila to dziekuje. A rady i zwoje drogie już w m1?

Opublikowano

Myślałem, że pogram tutaj ale jak mam czekać 24h na podniesienie skila to dziekuje. A rady i zwoje drogie już w m1?

Serwer jeszcze nie wystartował, więc nie wiem czy drogie :D

837371446280124127260.png
Budowniczy
Opublikowano

Ok w takim razie wprowadzimy małe zmiany. Zostaniecie poinformowani gdzie te zmiany dodamy :)

logo.png

Opublikowano

Serwer jeszcze nie wystartował, więc nie wiem czy drogie :D

siedzę na telefonie to miało być, czy dropia już w m1
Opublikowano

Noc nowego, nie polecam, bronie stare, słaby max.

Czekamy na antarisa ;)

To czekaj, nas o tym nie musisz informowac :)

"slaby max" wtf? 0.o

Opublikowano

Bo taka prawda, Zero nowości, jedynie to jakieś bzdety, bronie starocie, już były na najstarszych serwerach, także już wielki -, ludzie oczekują nowości, a nie odgrzewania kotleta...

http://prntscr.com/9295od

Tutaj moc, zmieniony kolor, też pokazany silny wysiłek.

Także z mojej strony, nie ma sensu odgrzewania kotleta, dziękuje za uwagę ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...