Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

iGu

Rekomendowane odpowiedzi

Budowniczy
Opublikowano

Teamspeak.png

TEAMSPEAK3

Tak jak już wspominaliśmy, zaczęliśmy współpracę z teamspeakiem o adresie: Neverlose.pl.
Nad poczekalnią znajdziecie strefę przeznaczoną dla naszego serwera.

Pozdrawiamy
Administracja Lesthia.eu

logo.png

ViaCamp - Tematyczne Kolonie i Obozy Młodzieżowe na Mazurach

Obóz PaintballowyObóz QuadowyObóz Gokartowo - Quadowy • Obóz Sportów WodnychObóz z Psem 

Obóz PrzygodowyObóz WypoczynkowyObóz Dla DzieciObóz Młodego Kadrowicza • Rejsy Żeglarskie

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak najbardziej +plusik dla administracji 

Wbijamy gramy zapier...

UWAGA POSZUKUJE LUDZI DO GILDII

Ts3 :

xyz

Premium #12
Kanał rekrutacja NA POMPIE
15 lat + mutacja Ogar w grze i wgl :D
ZAPRASZAM !

Opublikowano

Wiecie czego jestem negatywnie nastawiony do waszego serwera? Bo wypuszczacie projekt niedopracowany. Ciekawi mnie tylko fakt czy poprawiliście te bugi które były na becie a wiedziało może o nich z trzy osoby. 

Ale to się przekonamy na stracie. A dwa nie kopiowałem nic od nikogo, to są moje własne wypowiedzi. Ciekawe tylko o ile będzie przekładany start. Albo reset serwera po paru dniach. 

I jeszcze taka sprawa po co stawiać serwer na ok miesiąc czasu? tylko wam zarobek w głowie i po to włąsnie to stawiacie. A i jeszcze jedno macie dość nieszczelny Team że komuś się jęzor rozplątuje ;)

Pozdrawiam :)

Jak ze skillami? zmienione? ;)

Budowniczy
Opublikowano

Wiecie czego jestem negatywnie nastawiony do waszego serwera? Bo wypuszczacie projekt niedopracowany. Ciekawi mnie tylko fakt czy poprawiliście te bugi które były na becie a wiedziało może o nich z trzy osoby. 

Ale to się przekonamy na stracie. A dwa nie kopiowałem nic od nikogo, to są moje własne wypowiedzi. Ciekawe tylko o ile będzie przekładany start. Albo reset serwera po paru dniach. 

I jeszcze taka sprawa po co stawiać serwer na ok miesiąc czasu? tylko wam zarobek w głowie i po to włąsnie to stawiacie. A i jeszcze jedno macie dość nieszczelny Team że komuś się jęzor rozplątuje ;)

Pozdrawiam :)

Jak ze skillami? zmienione? ;)

Tutaj Cię mamy. Nie było żadnej bety, żadna obca osoba prócz administracji na serwer się nie dostała. Tak więc na dzień dobry nie udało Ci się poniżyć naszego serwera.

A administracja to są 3 osoby które znają się w życiu realnym i podczas startu wszyscy siedzą obok siebie więc tym bardziej prosimy o nie pogrążanie się.

Jesteś nasłany tutaj przez konkurencję, kłamiesz nienormalnie, piszesz sobie co Ci ślina na język przyniesie i nie używasz czegoś, co masz w głowie.

Pozdrawiamy

logo.png

Obóz PaintballowyObóz QuadowyObóz Gokartowo - Quadowy • Obóz Sportów WodnychObóz z Psem 

Obóz PrzygodowyObóz WypoczynkowyObóz Dla DzieciObóz Młodego Kadrowicza • Rejsy Żeglarskie

Opublikowano

Tutaj Cię mamy. Nie było żadnej bety, żadna obca osoba prócz administracji na serwer się nie dostała. Tak więc na dzień dobry nie udało Ci się poniżyć naszego serwera.

A administracja to są 3 osoby które znają się w życiu realnym i podczas startu wszyscy siedzą obok siebie więc tym bardziej prosimy o nie pogrążanie się.

Jesteś nasłany tutaj przez konkurencję, kłamiesz nienormalnie, piszesz sobie co Ci ślina na język przyniesie i nie używasz czegoś, co masz w głowie.

Pozdrawiamy

Każdy wie iGu swoje ;) 

Powodzenia! ;)

Opublikowano

Bardzo ładna, sprecyzowana prezentacja, dobrze się to czyta, zapowiedź świetna - chcę poczuć klimaty dawnego mt2, zajrzę na pewno, już się pobiera. :)

Pomogłem? Możesz odwdzięczyć się Lajkiem. Będę wiedział, że moja pomoc Ci się przydała. 

Masz problem? Śmiało pisz PW albo na GG 50433085 - Postaram się pomóc.

Aha, zapomniałem dodać, że kucyki są fajne. <3

Budowniczy
Opublikowano

STRONA SERWERA ONLINE

logo.png

Opublikowano

Oplaca sie tu zaczynac ? serwr na dluzej czy miesiac i brak zainteresowania administracji? administracja miala juz jakies serwery wczesniej? jakas wieksza reklama bo 300 online to trooche slabo bedzie jak bedzie :)

Opublikowano

Oplaca sie tu zaczynac ? serwr na dluzej czy miesiac i brak zainteresowania administracji? administracja miala juz jakies serwery wczesniej? jakas wieksza reklama bo 300 online to trooche slabo bedzie jak bedzie :)

Opłaca się.

Porządna administracja. Serwer wytrwa więcej niz miesiąc ;)

Polecam

serwer nie jest pod isa ;)

Opublikowano

Serwer z prezentacji wydaje sie super, po ponad 6 miesiecznej przerwie od metina wbije sobie i poklikam, odskocznia od Cs B)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...