Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aseria.PL [Dedyk] [PVP]

ExetY

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 429
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

admin dodaj te amulety pierscienie lizaki roski max i roske na magie do npc i te nowe sety 

57902b28774feb9a0301c579530ab27f.jpg

Opublikowano

ahahah serwer off jakies 2-3h powód przerwa techniczna nic nie zrobione ahahahaha parodia technika xdd

Na twoim miejscu zanim zaczalbym siac cebule zorientowalbym sie w temacie. Jakis pajac zrobil rozpierdziel na forum z tego co widzialem, najprawdopodobniej uderzyl tez w serwer, wiec trzeba bylo to ogarnac panie 'parodia technika'. Aktualizacja jest zapowiedziana na jutro wiec nie wiem o co wam chodzi, hejtowac bedziecie mogli dopiero w niedziele o 0:00 :)

Opublikowano

Co do forum trzeba kilka rzeczy ogarnąć, był włam ale już all ogarnięte.

Jedyny minus to to, że wszystkie tematy zostały skasowane, konta są jak i działy. 

Do wieczora powinno być otwarte. 

WD7IpkZ.png

Opublikowano

Co do forum trzeba kilka rzeczy ogarnąć, był włam ale już all ogarnięte.

Jedyny minus to to, że wszystkie tematy zostały skasowane, konta są jak i działy. 

Do wieczora powinno być otwarte. 

Należą się gratualcje dla administratora forum za dobre zabezpieczenia :D

Ps. Działa serwer czy nie bo strona jakiś bląd z bazą danych ma ;d

­

Opublikowano

Należą się gratualcje dla administratora forum za dobre zabezpieczenia :D

Ps. Działa serwer czy nie bo strona jakiś bląd z bazą danych ma ;d

­

Serwer działa strona dziś będzie

Opublikowano

Serwer nie polecam grałem 4 dni rozwinę swoją wypowiedz to tak

1edycja ( potwierdzone sam pseudo technik ''exety'' potwiedzil ) na ''1'' edycji faworyzował olimp tzn. Dawał lizaki ( potwierdzone ) tylko oni to dostali.

nie ma nic na tym serwerze autorskiego nawet na grze jak klikniesz ''esc'' masz itemshop klikniesz i pisze item shop ''lavestia ( cos takiego ) a nie aseria.

Gotowiec , czysty gotowiec!

Gdy cos wprowadza administracja pisze 1 resecik, a nagle po tym 1 robią sie 3 następne.

wypowiem się też na temat [MOD]Desti Chwaliła się ze dostaję bardzo dużo od ''ForMove'' , ''4Move'' ( 1 ch... ) , 

Bardzo dużo osób tu jest faworyzowanych , gdzie nowi mają nic do powiedzenia : Wnioskuję znasz kogoś z teamu jesteś , LEPSZY

Mógłbym się wiecej rozpisywać nie mam Ochoty

Dla Hejterów , nie to nie jest płącz :)

Ogolne info : PUNISHER <3 yeb... dESTI i oLIMP ! 

piona dla kumatych5 !

1 Słowem NIE POLECAM

Opublikowano

1edycja ( potwierdzone sam pseudo technik ''exety'' potwiedzil ) na ''1'' edycji faworyzował olimp tzn. Dawał lizaki ( potwierdzone ) tylko oni to dostali.

nie ma nic na tym serwerze autorskiego nawet na grze jak klikniesz ''esc'' masz itemshop klikniesz i pisze item shop ''lavestia ( cos takiego ) a nie aseria.

Gdy cos wprowadza administracja pisze 1 resecik, a nagle po tym 1 robią sie 3 następne.

wypowiem się też na temat [MOD]Desti Chwaliła się ze dostaję bardzo dużo od ''ForMove'' , ''4Move'' ( 1 ch... ) , 

Bardzo dużo osób tu jest faworyzowanych , gdzie nowi mają nic do powiedzenia : Wnioskuję znasz kogoś z teamu jesteś , LEPSZY

piona dla kumatych5 !

1 Słowem NIE POLECAM

Coś w tym jest... Mimo wszystko, póki co nie widzę lepszego serwera PvP, na którym można pobiegać, pozabijać

Opublikowano

piona dla kumatych5 !

1 Słowem NIE POLECAM

Jesteś śmieszny i skończ już płakać :) Jedyne co dostałam od 4Move jest to pas, który mam prawo mieć, chociażby za to iż robię razem ze Skejciorem forum, a dodatkowo pomagam im w grze. A Ty co robisz oprócz proszenia się o wszystko 4Move na gg oraz chwalenia się jakie Ty masz znajomości z nimi i że dostaniesz navi, którego oczywiście nigdy ci nie dadzą? To że Olimp byli faworyzowani na 1 edycji nie znaczy, że na drugiej to samo jest, ale przecież wielki Kashido myśli, że może wyzywać administrację, prosić się o wszystko, żalić się administracji na gg oraz rozpowiadać jaki to jest wielki. Jeżeli coś ci się nie podoba to nikt Cię tu nie trzyma, a nawet zrobisz przysługę że odejdziesz, bo gorszej osoby niż Ty nigdy nie spotkałam.

Powodzenia na innych serwerach, może te resztki osób z Punisher, które zostały jakoś z Tobą wytrzymają :)

Serwer jeszcze raz polecam oraz zapraszam, forum niedługo ruszy po dzisiejszych atakach :)

Opublikowano

Jesteś śmieszny i skończ już płakać :) Jedyne co dostałam od 4Move jest to pas, który mam prawo mieć, chociażby za to iż robię razem ze Skejciorem forum, a dodatkowo pomagam im w grze. A Ty co robisz oprócz proszenia się o wszystko 4Move na gg oraz chwalenia się jakie Ty masz znajomości z nimi i że dostaniesz navi, którego oczywiście nigdy ci nie dadzą? To że Olimp byli faworyzowani na 1 edycji nie znaczy, że na drugiej to samo jest, ale przecież wielki Kashido myśli, że może wyzywać administrację, prosić się o wszystko, żalić się administracji na gg oraz rozpowiadać jaki to jest wielki. Jeżeli coś ci się nie podoba to nikt Cię tu nie trzyma, a nawet zrobisz przysługę że odejdziesz, bo gorszej osoby niż Ty nigdy nie spotkałam.

Powodzenia na innych serwerach, może te resztki osób z Punisher, które zostały jakoś z Tobą wytrzymają :)

Serwer jeszcze raz polecam oraz zapraszam, forum niedługo ruszy po dzisiejszych atakach :)

Ale kobiety zmienne są , jak byłas w gildi Hejtowalaś innych koniec wojny z OLIMP etc,  skad ci sie wzielo te ''navi'' :D , serwer szybciej padnie niz myślisz , yeb..dESTI i olimp

Co do serwera , wątpie zeby on wystartował , jest to gotowiec , i pseudo technik jak exety ktory ma 16 lat musi chodzic do szkoly wiec wiecie ...

jak moge wydropic fms + 0 

@Edit 

Dziala tu Ninja hack polecam na wojenki :) link : http://www.mpcforum.pl/topic/484945-ninja-hack/, żeby działał trza miec czystego clienta , bez zadnych latek .

działa tu kick hack .

Wszystko tu dziala to jest serwer wam powiem na pare dni , max parenascie i to padnie o ile juz nie padlo

aw @ czy jest mozliwosc dropnac buty wiatru

Opublikowano

przy tych przerwach technicznych czy tez problemach z serwerm sie raczej nie doczekamy aktualizacji do nastepnej soboty?

57902b28774feb9a0301c579530ab27f.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...