Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aseria.PL [Dedyk] [PVP]

ExetY

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po co takie komentarze jeden po drugim piszecie? Nie podoba się to nie graj, proste.

Skończysz nabijać już posty w tym temacie ? Jak nie SM to sapy do kogoś..

Chciałbym się wypowiedzieć na temat serwera i rozgrywki na nim, ale nie ma jak :c..

• Odpowiedzi 429
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Skończysz nabijać już posty w tym temacie ? Jak nie SM to sapy do kogoś..

Chciałbym się wypowiedzieć na temat serwera i rozgrywki na nim, ale nie ma jak :c..

Tylko taka jest prawda zleci się tu banda gimbusów i płacz o serwer jak gdyby nie miały nic innego do roboty (eh te czasy) :x

Niech pracują ile będzie trzeba, tak żeby wszystko działało w miarę normalnie, bo jeśli będzie jak wcześniej tzn. co jakiś czas wyrzucało zleci się kolejna banda idiotów z tym że ich płacze i jęki będą wtedy uzasadnione.

Opublikowano

Forum jest aktualnie zamknięte. Poniżej znajduje się powód podany przez administratora.

Końcowe prace techniczne.

Czyli technik forum konczy prace :)

Opublikowano

K***a zamknijcie to w piździeć skoro mamy grać po 20 minut i czekać kilkanaście godzin żeby znów pograć 20 minut ;)

Jak się czegoś nie potrafi to sie za to nie bierze, a jak sie uczyć to na hamaku a nie na dedykach :)

Czego oni mają się niby uczyć? Mają problem z serwerownią a nie z doświadczeniem. Pomyśl za nim coś napiszesz :D

Opublikowano

Czego oni mają się niby uczyć? Mają problem z serwerownią a nie z doświadczeniem. Pomyśl za nim coś napiszesz :D

To powiedz mi dlaczego inne serwery jak startują nie mają takich problemów a ten akurat ma? :) 

ttpng_wxsaxxe.png

Opublikowano

To powiedz mi dlaczego inne serwery jak startują nie mają takich problemów a ten akurat ma? :)

Każdy serwer ma problemy, jeżeli nie na początku to później.

Opublikowano

Każdy serwer ma problemy, jeżeli nie na początku to później.

Nie takie jak ten.

Można wiedzieć co wy macie k***a za serwerownię, że tak Was w c***a ładują? 

ttpng_wxsaxxe.png

Opublikowano
<21:09:27> Trying to connect to server on ts-aseria.pl

<21:09:28> You are banned permanently. Reason: ":)"

Pozdrawiam su** Desti ;v

~ Start w piątek bez bugów. ~

Opublikowano

<21:09:27> Trying to connect to server on ts-aseria.pl
<21:09:28> You are banned permanently. Reason: ":)"

Pozdrawiam su** Desti ;v

Trzeba nie zachowywać się jak palant.

Forum już działa, serwer nie długo też będzie. 

WD7IpkZ.png

Opublikowano

No dokładnie to jakiś gamoń jest skoro serwer na początek bez is'a to co się dziwić ,że serwerownia nie za 1000 zł xD

93240497497637605478.jpg

Opublikowano

Strona OFF

Serwer OFF

@harnaś @Noresta @kwiatmix @Milian można zamykać ;v

Nie Ty jesteś tutaj od pisania czy można zamykać, czy nie. Serwer ruszy tylko jak wielokrotnie już pisał wcześniej ExetY są problemy na które on nie ma wpływu, więc cierpliwości. 

A co do Twojego bana, jeżeli szacunku Cie nie nauczyli to się nie dziw, że są takie konsekwencje :) 

Opublikowano

K***a zamknijcie to w piździeć skoro mamy grać po 20 minut i czekać kilkanaście godzin żeby znów pograć 20 minut ;)

Jak się czegoś nie potrafi to sie za to nie bierze, a jak sie uczyć to na hamaku a nie na dedykach :)

Jeżeli coś CI się nie podoba to istnieje czerwony krzyżyk. Zawsze możesz wyjść. Stawianie serwera to znowu nie jest prosta sprawa, że o PYK i jest. Robią przerwy, żeby wszystko dopracować, poprawić, wgrać, bo ludzie o to proszą.

Obecnie są problemy "z góry", niezależne od nich, więc jakim sposobem mogą cokolwiek zdziałać. Gdybyś wchodził na ts to bys był doinformowany w tych tematach.. Trzeba być cierpliwym. Sama jestem graczem i zamiast "płaczkować" to czekam. Trudne to nie jest. 

Opublikowano

Na nowe sety będą potrzebne ulepszacze tak? Ciekawe jak będzie można je zdobyć hmm IS? Innej drogi nie widzę bo wcześniej pierścień teleportacji nie działał, wierzchowców nie było, więc wyruszenie na jakąś wyprawę i zdobycie potrzebnych rzeczy było by Ciężkie, nie wspominając o bug'a, które pewnie by mnie spotkały, dla przykładu w dt. @ExetY Proszę odnieś się do tego co napisałem i wyjaśnij mi/nam na jak to będzie wyglądało ;)

btw Konieczne jest pobieranie nowego klienta? To nie jest ten sam co wcześniej?

Opublikowano

Na nowe sety będą potrzebne ulepszacze tak? Ciekawe jak będzie można je zdobyć hmm IS? Innej drogi nie widzę bo wcześniej pierścień teleportacji nie działał, wierzchowców nie było, więc wyruszenie na jakąś wyprawę i zdobycie potrzebnych rzeczy było by Ciężkie, nie wspominając o bug'a, które pewnie by mnie spotkały, dla przykładu w dt. @ExetY Proszę odnieś się do tego co napisałem i wyjaśnij mi/nam na jak to będzie wyglądało ;)

Ulepszacze idziesz na dunga solo ")

Teraz pierścień działa 

Teraz wierzchowce są

i nie będzie ciężkie bo u npc masz set broni do expa :) + wierzchowce dają na potwory

Teraz serwer wygląda inaczej są nowe sety jeden set ulepszasz za free lecz na drugi idziesz na dungi solo :) kilka razy i masz 1 item dung jest bardzo któtki wchodzisz zabijasz wychodzisz :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...