Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aseria.PL [Dedyk] [PVP]

ExetY

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 429
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Boże, ale się sracie. Nie mieliście własnego serwera nigdy to nie wiecie jak to jest. To, że admin podał godzine to głupotą jest pisać o 17:00 17:01 i tak co minute co sie dzieje. Poczajcie troszkę dłużej i grajcie na stabilnym, a nie jak pod presją ebnie wam cienizne.

Czas lecy rany, łata pliki, wzmacnia dedyka :yay:^^:lenny:

2EqjnQN.png

~Veltrox.pl~ on work!

Opublikowano

Boże, ale się sracie. Nie mieliście własnego serwera nigdy to nie wiecie jak to jest. To, że admin podał godzine to głupotą jest pisać o 17:00 17:01 i tak co minute co sie dzieje. Poczajcie troszkę dłużej i grajcie na stabilnym, a nie jak pod presją ebnie wam cienizne.

Czas lecy rany, łata pliki, wzmacnia dedyka :yay:^^:lenny:

wyliz im jądra jeszcze  :((

Esperal%20vinylz_eune_51_5_nozg.png

Opublikowano

ja czekam na moje SM za konkurs i czekam na IS

Napisz to jeszcze 10x ...

Co do samego IS ciekawe co mogą w nim dodać(chyba jedynie przedmioty wizualne)? Mam nadzieje że nic co odstraszy graczy.

Opublikowano

Ma ktos linka do clienta z innej strony bo mi sie zacina przy 64%

może z innej przeglądarki 

PS: Jak już pisałem wymieniają dyski myślę że serwer wróci dziś do działania.

POzdrawiam

Opublikowano

Napisz to jeszcze 10x ...

Co do samego IS ciekawe co mogą w nim dodać(chyba jedynie przedmioty wizualne)? Mam nadzieje że nic co odstraszy graczy.

Ja bym liczył na kostiumy i fryzury z lepszymi bonami. Na pewno opórcz otrzymanych SM jeszcze sobie właduję.

jak zwykle zresztą

giphy.gif

Kocur™

Opublikowano

nie grać na serwerze, nie warto! wszedzie bugi i serwer sie sypie jak śnieg w grudniu 

beznazwyzb.png

Ninja Defuse to mój nowy nick.

Zbieram plusy.

Chętnie pomagam w różnych grach, aktualnie gram w

play4free Battlefield

play4free Need For Speed World

Opublikowano

SERWER dzisiaj w Godzinach nocnych wróci Na Nogi . Bugi zostaną wyeliminowane. A co SM osób które wygrały dostana aż 700 SM itemshop takze wystartuje w dniu jutrzejszym lub w środę .

Pozdrawiam [GA]4Move

A co do Pseudo reklamy to nie licz ze cos dostaniesz za akcje które wyprawiasz .

25975120876915552592.png
Opublikowano

Pseudo reklamy ?

Nie ośmieszaj się.

Serio nocy dopiero w nocy będzie działać ?

Szczerze.

Porażka...

Mam nadzieję, że do 20 będzie działać.

Opublikowano

SERWER dzisiaj w Godzinach nocnych wróci Na Nogi . Bugi zostaną wyeliminowane. A co SM osób które wygrały dostana aż 700 SM itemshop takze wystartuje w dniu jutrzejszym lub w środę .

Pozdrawiam [GA]4Move

A co do Pseudo reklamy to nie licz ze cos dostaniesz za akcje które wyprawiasz .

Serwer miał być w godzinach 17-19

Wy jesteście serio pojebani? ;v

~ Start w piątek bez bugów. ~

Opublikowano

Pozdrawiam [GA]4Move

Czyli w sumie zamiast 200 dostanę 700? Dobrze rozumiem?

giphy.gif

Kocur™

Opublikowano

Pozdrawiam [GA]4Move

Co w tym IS ma być?

Opublikowano

Świetna organizacja, człowiek jest chory, siedzi w domu i czeka jak dureń od rana aż serwer zostanie włączony, a administracja leci sobie w kulki. Nie widzę przyszłości dla tego serwera, kiedy zajmują się nim tak niekompetentne osoby. Pewnie dużo osób narobiło sobie nadziei lub chociaż czekało. Jeżeli macie zamiar oszukiwać waszych graczy to najlepiej zamknijcie serwer i wróćcie do cienia, z którego wyszliście.

Opublikowano

Serwer wywalał od momentu kiedy zacząłem grać co 30 minut był off, nawet nie zdążyłem sobie eq wybonować, a teraz czekać dniami zanim to ruszy ^^

Nie moc silnika, lecz Technika robi z ciebie zawodnika

sygnaturkaa.jpg

Opublikowano

wszyscy gracze powinni otrzymac pare Sm'ów za tyle czekania... ale wartosc tych sm'ow taka zeby bylo cos mozna kupic/... chociaz szczerze nwm co tam ma byc w tym is'ie...

Opublikowano

Pseudo reklamy ?

Nie ośmieszaj się.

Serio nocy dopiero w nocy będzie działać ?

Szczerze.

Porażka...

Mam nadzieję, że do 20 będzie działać.

To pokaz mi dowody ze reklamowałeś Legalnie ;) chętnie zobaczę .

Świetna organizacja, człowiek jest chory, siedzi w domu i czeka jak dureń od rana aż serwer zostanie włączony, a administracja leci sobie w kulki. Nie widzę przyszłości dla tego serwera, kiedy zajmują się nim tak niekompetentne osoby. Pewnie dużo osób narobiło sobie nadziei lub chociaż czekało. Jeżeli macie zamiar oszukiwać waszych graczy to najlepiej zamknijcie serwer i wróćcie do cienia, z którego wyszliście.

Dzisiaj serwer wystartuje.

Co w tym IS ma być?

pety , kostiumy te obecne pojawia się w grze ;)

Serwer miał być w godzinach 17-19

Wy jesteście serio pojebani? ;v

Mówisz o sobie ? Ogłaszaliśmy wam ze są problemy z Dedykiem . Wiec zostaw takie teksty dla Sb .

25975120876915552592.png
Opublikowano
ERROR!

Nie udało połączyc się z bazą danych. php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known

Czyli strona już jest, ale wyłączona

giphy.gif

Kocur™

Opublikowano

K***a zamknijcie to w piździeć skoro mamy grać po 20 minut i czekać kilkanaście godzin żeby znów pograć 20 minut ;) 

Jak się czegoś nie potrafi to sie za to nie bierze, a jak sie uczyć to na hamaku a nie na dedykach :)

ttpng_wxsaxxe.png

Opublikowano

K***a zamknijcie to w piździeć skoro mamy grać po 20 minut i czekać kilkanaście godzin żeby znów pograć 20 minut ;)

Jak się czegoś nie potrafi to sie za to nie bierze, a jak sie uczyć to na hamaku a nie na dedykach :)

Po co takie komentarze jeden po drugim piszecie? Nie podoba się to nie graj, proste.

giphy.gif

Kocur™

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...