Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aseria.PL [Dedyk] [PVP]

ExetY

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Trzeba umieć czytać.

Niedługo jakiś update ma wejsć.

Pewnie kolejna zmiana bonusów = kolejna zmiana EQ.

Ja czekam na moje SM za konkurs.

giphy.gif

Kocur™

• Odpowiedzi 429
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie rozumiem o co wam chodzi z tymi bonusami, eq robi się w chwile może w dłuższą chwile- nie ma o co płakać. Co to nowych setów i lvl'a po co one? Pogorszą tylko balans, który i tak nie jest dobry, więc są niepotrzebne, a przynajmniej jeszcze nie teraz.

chodzi o sety na które coś zapracować trzeba będzie np dropieniem ulepek z danego dunga ;)

AwU6pPM.png

ⓉⓗⓔⒻⓡⓨ

Opublikowano

Witam jestem cały czas z kontakcie z pracownikami z hostingu gdzie mamy serwer dedykowany.

Jeśli sie nie wyrobią do 15 to zmieniamy dedyka :).

Opublikowano

Witam dowiedzielismy sie ze poszka jakas.karta musza to na nowo skonfigurowac mysle ze do 15 sie wyrobimy

Opublikowano

Witam dowiedzielismy sie ze poszka jakas.karta musza to na nowo skonfigurowac mysle ze do 15 sie wyrobimy

coś trzeba to pw :D

Za duża sygnatura.

Opublikowano

Nie :) jeśli mam zgłoszenie w jak najszybszym czasie banujemy daną osobę :)

PS: dziękuję wszystkim za konkurs OX :)

43575328510940269067.jpg

Spamiac na wolaj przez dobre 20 minut albo pol godziny nie bylo zadnego odezwu :>

Opublikowano

Spamiac na wolaj przez dobre 20 minut albo pol godziny nie bylo zadnego odezwu :>

Najlepiej sie do mnie zglosts na ts

Ps:nadal próbujemy rozwiazac problem z dedykiem jestesmy w kontakcie z hostingiem jesli to nie pomoze bedzie nowy defyk ::)

Opublikowano

Witam dzis do godziny 17 serwernwroci do dzialania zrobimy kopie plikow poniewaz trzeba zrobic reinstal serwera spokojnie wszystkoe kata beda ;) nic nie stracicie

Opublikowano

Co do serwera to jakieś proste wierzchowce by się przydały btw pierścień teleportacji z tego co pamiętam nie działa.

Opublikowano

Witam dzis do godziny 17 serwernwroci do dzialania zrobimy kopie plikow poniewaz trzeba zrobic reinstal serwera spokojnie wszystkoe kata beda ;) nic nie stracicie

Skoro już ExetY jest to mam pytanie. odnośnie tego, czy o tej godzinie wraz ze startem serwera dodacie Item-Shop?

giphy.gif

Kocur™

Opublikowano

Będą nowe bronie kostiumy itd? 

TAk

PS: Właśnie podmieniają dyski portwa to do 2h potem zrobimy kopie plików i wgramy je na nowego dedyka :)

Opublikowano

wyróbcie się chce gildie sciągnąć i w topke polecieć :) na wojnach oczywiście ;d

Nie dasz już razy :>

Zastępca gildii Olimp pozdrawia  :v

~ Start w piątek bez bugów. ~

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...