Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aseria.PL [Dedyk] [PVP]

ExetY

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

podajcie linka do clienta na na stronie nie dziala a zeby robic konto na forum zeby tylko dostac link do clienta to troche mi sie nie chce 

dobra znalazłem na waszym FB

52324509.jpg
  • Odpowiedzi 429
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

czy ten nowy klient jest potrzebny nie bedzie latki do starego?

pytam bo duzo os ma internet na limit wiec tak troszku kiepsko

57902b28774feb9a0301c579530ab27f.jpg

Opublikowano

Brak bryłek u npc, wierzchowiec nie działa... działamy dalej, ciekawe co jeszcze się znajdzie. Huh zaczynacie świetnie ;)

-brak strzał

-nie można stworzyć wojowniczki

Opublikowano

czy tylko ja tak mam, że co +/-15minut wyłącza  klienta i przy próbie zalogowania pojawia sie komunikat "przerwa techniczna"?

Obama wie, co robisz!!!
131894.jpg                                                                                                                                                    4906167742.png

LTE Play Opole

Opublikowano

czy tylko ja tak mam, że co +/-15minut wyłącza  klienta i przy próbie zalogowania pojawia sie komunikat "przerwa techniczna"?

Ja mam : zostaniesz połączony z serwerem i łączy :D

Opublikowano

Zróbcie zeby roski na full wchodziły w końcu to serwer pvp.

Pomogłem lub starałem się pomóc? Like mile widziany ;)

687_logo5_bez_t_a_tn.jpg

Opublikowano

kiedy maja byc te bony wprowadzone bo juz bym chciał eq robic..???? wgl po co te dungeony..?? mial byc klimat pvp a nie.... to bedzie bez sensu... dodajcie nieskonczona zmianke i max rosy.. nie dawajcie zadnych ulepek bo to straci klimat serwera pvp...

Opublikowano

Dodajcie rosy wchodzące max, dodajcie więcej HP do KD witala, poprawcie szybkość zaklęcia z tych marnych 10 na 20/25 i szycie/kryta na 10/12/15 to praktycznie wszystko będzie cacy :)

EDIT: Aaa i dodajcie więcej miejsca w eq bo ciasnawo 'troszkę'

Opublikowano

Chwilę serwer zaraz wróci do działania.

Wprowadzaliśmy nowe pytania na konkurs ox.

Brak bryłek u npc, wierzchowiec nie działa... działamy dalej, ciekawe co jeszcze się znajdzie. Huh zaczynacie świetnie ;)

-brak strzał

-nie można stworzyć wojowniczki

Poprawione :)

Opublikowano

Chwilę serwer zaraz wróci do działania.

Wprowadzaliśmy nowe pytania na konkurs ox.

Poprawione :)

zapytam ponownie @ExetY, kiedy uruchomiony zostanie item-shop?

giphy.gif

Kocur™

Opublikowano

Jak dla mnie serwer beznadziejny. Chcę wejść sobie teraz na gre mam zapisany login i hasło po wybraniu zapisanych danych wyskakuje komunikat zły login lub hasło. No ok myślę coś tam się zrypało... Wpisuję kilka razy sam tak jak powinno być a tu nadal to samo. Najlepsze jest to, że na stronie nie można przypomnieć hasła. Jak tu polecić serwer jak takie coś jest zjeb@ne ...

Ps. Jestem pewien w 1000% że wpisuję poprawne dane.

Opublikowano

Jak dla mnie serwer beznadziejny. Chcę wejść sobie teraz na gre mam zapisany login i hasło po wybraniu zapisanych danych wyskakuje komunikat zły login lub hasło. No ok myślę coś tam się zrypało... Wpisuję kilka razy sam tak jak powinno być a tu nadal to samo. Najlepsze jest to, że na stronie nie można przypomnieć hasła. Jak tu polecić serwer jak takie coś jest zjeb@ne ...

W sobotę będzie nowa strona zgłoś się do mnie na pw pwPs. Jestem pewien w 1000% że wpisuję poprawne dane.

W sobotę będzie nowa strona zgłoś się do mnie na pw to obczaimy
Opublikowano

Ps. Jestem pewien w 1000% że wpisuję poprawne dane.

zrob nowe konto bo tamtego raczej nie masZ

tez to miałem musialem nowe konto zrobic

57902b28774feb9a0301c579530ab27f.jpg

Opublikowano

dopiero co pobralem a juz wstawiasz nowszy

On po prostu wrzucil klienta ze wszystkimi latkami, jak masz swojego i wpakujesz latke to bedziesz mial to samo :)

I pytanie do publicznosci: Mi sie tylko wydaje, czy serwer (zwlaszcza podczas pvp ._. ) 'troche' laguje?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...