Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tibia] Muttley Bot

muttley

Warto prowadzić ten projekt?  

185 użytkowników zagłosowało

1. 1. Warto prowadzi? ten projekt?

• Tak
      162
    • Nie
      23

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 186
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Od kiedy (bez testów) już zacząłem używać od razu ban, zostawiłem na noc.

Muttley, poprawiłeś targetting naprawdę bardzo dobra robota lecz z drugiej strony zaznaczy potworka, podejdzie, walnie raz i wraca tam gdzie każe cave bot więc lipa i tak biega... i biega... po całeym expowisku.

Wszystkie moje strony :)

http://goo.gl/YvP870

Opublikowano

Boże. Czego Wy wymagacie od botów pisanych poprzez pakiety? Wiadomo, że prędzej czy później zdarzy się jakiś pusty pakiet, który zostanie wykryty, co skutkuje banem...

MultiClient Pod Tibię 8.62

22.09.2010

100% Made by Me

Opublikowano

Fakt, zrobiłem 2 błędy z botem, w v0.3 wydam poprawki, co do banów - Targeting może być przyczyną - kto normalny jak dzikus zmienia potwory co 3 sek (tak robił stary Targeting)

bullssig-pastandpresent.jpg
Opublikowano

W tej chwili jadę na Tibii NG 8.62 i bardzo dobrze expi, dobrze rozbudowany.

Wady:

1.Po zabiciu potworka (to co w muttley) stoi 3 sekundy i dopiero idzie dalej.

2.Nie ma opcji autologowania.

Jeżeli znajdę coś nowego powiem :)

Wierz mi muttley bot to super projekt, łatwy w obsłudze itd. ma więcej opcji niż pozostałe lecz trzeba jeszcze nad nim popracować. Gdybym coś na tym się znał pomógłbym :D

Opublikowano

brawo brawo brawo!

Poprawiłeś targeting, dalej łapie lag przy otwieraniu deda ale ujdzie... miałem teraz problem którego wcześniej nie było a mianowicie kiedy ustawiłem bota a obok chodził jakiś kolo bot wariował. Tak jakby z nim się ścigał, zaznaczy moba ale zamiast podejść i atakować idzie przed tym kolesiem na inny checkpoint. Ogólnie wporządku. Jak ustawić żeby się ponownie logował po kicku? W auto relog wpisałem passy i zaraz wyłączyło mb i już się nie zalogował. (Tibia została włączona)

Opublikowano

Przestałeś prowadzić ten projekt?

Może sprawdź w tibii NG różne pliki, ponieważ NG bardzo dobrze expi nie czeka kilka sekund. W ogóle dobrze chodzi.

Bardzo dobry jest tam targetting i cave bot więc sprawdź :)

Opublikowano

Właśnie miałem spytać o te crashe ale widzę, że to naprawiłeś :). Zawsze jak zostawiałem na noc, z rana przychodzę, patrzę a tu wbite 2 %. Zawsze crash i wywalało. Dalej boce na Tibii NG, ponieważ obcykałem w miarę. Czekam, aż muttley będzie bardzo dobrze expił i rozprzestrzenię go gdzie tylko się da :).

W targetingu mógłbyś zrobić opcję, że zaznacza wszystkie potworki jakie są na ekranie lub, które Cię uderzą, bo wpisywać ciągle np. Troll->dwarf->dwarf guard itd nie chce mi sie :D W NG zaznaczam wal wszystkie i po klopocie. Zero pisania, zero wczytywania itp.

Fast hand super :)

Nie laguje zawsze dobrze zbiera. Kiedyś wygrywałem z botami więc widac ze slabe byly a teraz nawet pro kumpel stracil na mnie eq :D

@Edit

Miałeś poprawić crashe a nie gorzej rozwalić. Wcześniej wyłączał się muttley a teraz w ogóle wyskakuje kilka okien z jakimś błędem. Nie dam screena bo nie używam już muttleya więc nie mam jak zrobić tego screena.

Opublikowano

ja mam pytanko gdzie jest opcja zeby zaznaczyc aby bot chodzil za stworkami jak uciekaja ? bo na waypointach jak mam np fallow zaznaczone na tibi to zamiast bic stworka idzie dalej i sie odznacza fallow a potem juz stworek ucieka a on idzie dalej

Opublikowano

Co tu bede dużo pisał. Bot nie chodzi nawet jak zmienie z "stand" na "fallow" za stworkami bo jakims czasie wychodzi debug bot sie wylacza.

Gość Klaus aka Black
Opublikowano

Świetny bot ! Super działa.

Muttley możesz napisac do mnie na GG w sprawie tego dedyka ?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nowa wersja bota - poprawiłem działanie Cavebota - można go zaaktualizować na 2 sposoby:

• Jeśli macie v0.32 to odpalacie bota, wchodzicie w moduł Extras i klikacie Check For Updates
  • Pobrać instalkę z 1 postu

Opublikowano

04.12.2010 - trzydzieste czwarte wydanie v0.34:

poprawiono: Say w Cavebocie (teraz można użyć withdraw {(100 - <266>) * 45} i zadziała)

HUD - jak dla mnie wszystko działało w nim idealnie

Looter - teraz nie powinien rzucać błędami na lewo i prawo

Logowanie - można się bez problemu zalogować do Tibii i grać

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Siema mam takie małe pytanie jak wysyłasz komendy z leczeniem?:P

Do
$wiek+=1
Until ŻycieGetMsg() = -3

zbieram +

Opublikowano

@up

Proxy

@Topic

v0.36:

dodano: wsparcie dla Tibii 8.7, nowy instalator

poprawiono: wiele rzeczy

Download w 1 poście

Opublikowano

Czy jest jakaś możliwość, że pójdzie na asp.net 3.0?

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 98%, którzy są normalni, a nie w tych 2% odmieńców wstaw to do swojej sygnaturki.[ by prokiller00

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...