Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tibia] Muttley Bot

muttley

Warto prowadzić ten projekt?  

185 użytkowników zagłosowało

1. 1. Warto prowadzi? ten projekt?

• Tak
      162
    • Nie
      23

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czy w nim też jest jak w elfie sam wali potworki itd? bardzo mi zależy na odpowiedzi twórcy ponieważ ten pierdolony elf nie działa na windows 7

i czy można do niego wkleic skrypty np na walenie potworów danym czarem albo jak widzi kogos to ucieka w dane miejsce jak w elfie? jak nie to sproboj za to sie brac bo na tym zalezy duzo osoba

• Odpowiedzi 186
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

sory że nie edytowałem ale mam jakieś lagi i mi cofa ,jak chce to zainstalować to wyskakuje bląd net frameworka a jak frameworka instaluje to wyskakuje wylacz jakies tam opcje w panelu sterowania wylaczylem to i nic wlaczylem i nic prosze o pomoc gdy instaluje net framoworka caly czas to samo ..

boże no kurwa czemu to nie działa skoro właczyłem to w tych funkcjach net framework 3.5.1 i zaznaczone .. a nadal to samo gowno wyskakuje ;/ wlacz apelt itd itp

pierdolony windows 7 ;)

.ps mam to zaakceptowane jak cos po nacisnieciu ok to właczyłem od nowa

zaljyrwa.jpg

za pomoc 2323223 plusików

Opublikowano

Zapomniałem zmienić linka: http://www.microsoft.com/downloads/en/details.aspx?FamilyID=9cfb2d51-5ff4-4491-b0e5-b386f32c0992&displaylang=en

Wróciłem na .NET 4.0 - jest stabilniej

Bot wali w potworki, lecz bardziej zaawansowane opcje są w planach i częściowo w kodzie.

Można uciekać od potworów (distance) lub unikać fal

bullssig-pastandpresent.jpg
Opublikowano

muttley dzięki właśnie 1 min temu też przeczytałem opis że działa tylko na windows do xp a na 7 już nie więc poszukałem i znalazłem,hmmh jeszcze troche bardziej trudniejsze pytanie,uważasz że twój botek będzie lepszy od elfa ,gdy już bardziej się rozwiniesz,prawdę mówiąc masz 15 lat tamci z elfa po 20 + i są zaawansowanymi programistami;)

jak dasz rade to odpowiedz

a czy ten bocik będzie prawidłowo działal na ots'ach np nowe czary,nowe potwory?

ps.mógłbyś zrobić takie coś jak w elfie że ikony masz na ekranie i cykasz i się opcja włacza i fajnie by było gdyby bot dziłał na cliencie ots'ow np tiberia.pl

Opublikowano

znalazłem buga, coś jest z logowaniem pobrałem tibie 8.5 wpisałem dobre ip menu postaci się włącza loguje się ale sie zalogowac nie moge caly czas pisze logowanie a bez bota działa ;]\

ps. i czemu on nie jest po polsku!! jesteś polakiem.. spolsz go ;p

Opublikowano

@muttley

Czy dodałbyś opcje Alert do targetingu?

Jak się pojawi dany potwór, to będzie alert wył.

Mógłbyś?

@Do posiadaczy Windows 7

Uruchomcie z trybem Windows XP SP3 i bot będzie dobrze działał :)

52126142219396245817.jpeg

Opublikowano

a umnie wszystko chodzi dobrze tylko po 10 min expienia przestaje bic potwory i nie wiem o co chodzi windows vista 64 bit

jak zrobic taki skin jakia masz na filmach na yt ? :P

Opublikowano

Wszystko dzialalo poprawnie do puki nie wlaczylem HUD`u. Spell caster nadal dziala, ale program sie zaciol i nie mozna nic zrobic.

Da sie juz jakos pisac skrypty do tego bota?

Opublikowano

prosze o pomoc jak ustawic zeby bot zbieral sam kase?

wpisalem id wpisalem nazwe ale i tak nie zbiera czy cos zle zrobilem?

Opublikowano

Jak możesz to dodaj do swojego instalatora coś takiego, co "wyszukuje" na kompie, jakiego dany gościu ma .NET Frameworka. jeżeli nie ma .NET Framwerok 4 to powiadamia go o tym instalator i ten gościu co go nie ma może sobie go zainstalować z instalatora :P. Co ty na to?:P

PS. Zrób jakiś fajny wygląd ;],

#Edit

W czym piszesz tego swojego bocika?, Mam nadzieje że odpowie mi autor :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...