Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tibia] Muttley Bot

muttley

Warto prowadzić ten projekt?  

185 użytkowników zagłosowało

1. 1. Warto prowadzi? ten projekt?

• Tak
      162
    • Nie
      23

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 186
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie ma co nawet robić. Ng już pewnie lepszy. Tutaj pobugowane i trzeba ściagać net fw 4.0 800mb.. jeszcze czego.

http://www.microsoft.com/downloads/en/details.aspx?FamilyID=0a391abd-25c1-4fc0-919f-b21f31ab88b7&displaylang=en

800 mb vs. 40 mb, coś z lekka się pomyliłeś

@Topic

Kolega up to hacker, znajdźcie mnie, kiedy popełniam taki żałosny błąd ortograficzny jak "dopuki", poza tym czekam aż moderator sprawdzi IP moje i tego hackera

bullssig-pastandpresent.jpg
Opublikowano

Mam taki problem. Mianowicie, gdy postac awansuje w lvl/mlvl/club/sword itd. to BOT robi mi zdjecie o pare sekund za wczesnie, dlatego na ekranie nie jest widoczny napis: You advanced in ~~. Mozna to jakos poprawic?

Opublikowano

Nie ma co nawet robić. Ng już pewnie lepszy. Tutaj pobugowane i trzeba ściagać net fw 4.0 800mb.. jeszcze czego.

Co do tych bugów to mogę się z Tobą zgodzić, ale NG to bot dla osób ograniczonych, którym wystarcza zaznaczyć "atakuj potwory" i są zadowoleni (targeting w ng to kompletna porażka). Mam nadzieję, że Muttley upora się z tymi bugami bo bot jest naprawdę dobry. Jeżeli chodzi o frameworka to uwierz mi, że prędzej czy później i tak go ściągniesz chyba, że Twoja praca na komputerze ogranicza się do Tibii i przeglądarki internetowej. Jest masa programów, które go wymagają.

Opublikowano

Nie miałem styczności z programami do których potrzebny był fw 4 tylko 3.5 a wierz mi, że mam tego sporo.

Co do bota to w muttley targetting też narazie nie jest dopracowany ale szacunek, że to wszystko robione samemu od pdst.

Czekam na lepsze wersje, ponieważ mam już net fw 4 ale bot zacina Tibię po kilku minutach expa. Kiedy nie miałem fw 4.0 nie zacinała się lecz wyłączała. To musi być od bota bo przy żadnych innych tak się nie dzieje.

Muttley trzymam kciuki i czekam na nowszą wersję:)

@Aldi aka Habeta

Co tu tłumaczyć?? Instalujesz opdalasz w bocie szukasz Tibia.exe. Tibia sama się odpala logujesz się ustawiasz co chcesz i jazda...

@Edit

Po zaznaczeniu wroga zjeżdza go do red hp odznacza, czeka ok. 3 sekundy i znowu zaznacza :(

@Edit2

Po zabiciu potworka też łapie lag przy otwieraniu deda

Wszystkie moje strony :)

http://goo.gl/YvP870

Opublikowano

@Edit2

Po zabiciu potworka też łapie lag przy otwieraniu deda

Mam to samo, przez to scina mi sie cala Tibia i musze od nowa wlaczac : |

Opublikowano

Wpisz w name Crystal Coin, id wyczyść, powinno dodać z bazy bota, jak nie to wpisz id dobre, zaznaczyłeś looting?

Opublikowano

ja dzis gdy wł bota wyskoczył mi bład aplikacji i dalem loga i wscisnalem nie wysylaj wyl sie tibia, dobrze ze nie dalem odrazu bo bym padl ;/

macie jakies pomysly czemu tak sie stalo ??

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

mialem ustawione leczenie, zbieranie lota id przedmiotow spisalem z elfa (targeting), cavebot, no i jedzenie foda w opcjach bota wl, gdy zalogowalem sie do gry z tak wl botem wystapil ten blad, moze powinienem wl bota po wl tibi??

a tak pozatym czy ktos inny testowal go na real tibi??

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

@Up

Nie - za dużo roboty, na 7.6 jest ClassicBotter

@Topic

Nowa wersja, v0.29 - poprawiłem błędy z Targetingiem

Opublikowano

@Up

Nie - za dużo roboty, na 7.6 jest ClassicBotter

@Topic

Nowa wersja, v0.29 - poprawiłem błędy z Targetingiem

popraw link z muttleytools.

Jedno pytanie - czemu przy próbie dodania wp w caveocie wyskakuje błąd i aplikacja zostaje zamknięta (tibia dalej działą)?

EDIT :załątwione - ścieżka do tibia.exe nei zostąłą podana.

Opublikowano

Co do błędu to nie wiem - screen, powiedz co klikałeś.

Co do linku - wielkie dzięki, głupi błąd popełniłem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...