Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tibia] Muttley Bot

muttley

Warto prowadzić ten projekt?  

185 użytkowników zagłosowało

1. 1. Warto prowadzi? ten projekt?

• Tak
      162
    • Nie
      23

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam pewne pytanie powiesz mi jak odczytac ilosc hp potworka z bttle list??

i jaka metoda robisz zaznaczanie monstera probowalem _memorywrite z adresu targetid,

pojawia sie czerwony kwadracik zaznaczania ale nie bije ;/

a nie bardzo jest kogo o to spytac w dziale autoit :D

Do
$wiek+=1
Until ŻycieGetMsg() = -3

zbieram +

• Odpowiedzi 186
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No no, niezłe dzieło :) Tylko jak jest z wykrywalnością bota i czy działa pod win7 64 bity?

Dołączam się do pytania, mam go na tym systemie i tych bitach ale strasznie sie tnieee ! nie da się wytrzymać

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Bardzo fajny bocik. Tylko szkoda ,że tak mało skryptów znajdziesz w sieci.

Ale co tam :D Trzeba samemu skrypty robić.

Opublikowano

Da się w twoim bocie zrobic coś takiego aby zbierał do siebie dane itemki robił np 1/4 pętli i je wyrzucał w danym miejscu na kupke np tylko plate shieldy i chain army ;)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Nie dziala pod 8.74;o?

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 2% które słucha prawdziwej muzyki ustaw to jako Twój opis.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

@ up

Też chciałbym wiedzieć :P

@topic

bocik zapowiada się nieźle. dopracuj trochę kolorki bo coś ta szarość zbyt bardzo mi się kojarzy z starymi oprogramowaniem np. widows 2000 :P. wiesz o co chodzi np guziczki niebieski tlo turkusowe itd.

najważniejsze że bot jest PROSTY. denerwują mnie boty przeładowanie funcjami jakieś light hacki, speed hacki i inne śmieci które są zbędne. mi się wydaje że większość ludu korzysta i tak tylko z auto lotera, cove bota, food eater, run maker,anty logut,auto lotera ewentualnie auto fishera.

jeśli popracujesz trochę nad tym botem to może bedziesz "zagrożeniem" dla płatnych botów. :P

POWODZENIA!

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

A

Hello ;D a jest moze na 9.31 ? tibie ?

Jest gdzies napisane ze jest? Wystarczy troche poszukac. Muttley przerwal projekt, zrobil niewykrywalnego inasus bota, ale i ten projekt przerwal i chyba nie robi juz botow do tibii.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...