Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tibia] Muttley Bot

muttley

Warto prowadzić ten projekt?  

185 użytkowników zagłosowało

1. 1. Warto prowadzi? ten projekt?

• Tak
      162
    • Nie
      23

Rekomendowane odpowiedzi

Uczeń
Opublikowano

Bot jest naprawde super i mysle ze bedzie dla mnie idealny... no wlasnie, bedzie ;) Gdy:

A ) Bedzie opcja zachowania dystansu od moba ( np. 2-3 sqm by mi calkowicie wystarczalo ).

B ) Security w targeting NAPRAWDE by dzialalo [ jak narazie zauwazylem ze bot wykonal wspomniana akcje (avoid wave) moze 2-3 razy ].

C ) Usuniesz blad zwiazany z gubieniem polaczania z serwerem przez bota ( postac stoi w miejscu, nie moge sie ruszyc, cokolwiek nacisne mam "Sorry, not possible" )

Po spelnieniu tych wszystkich warunkow uwazam ze moge za bota placic ok. 100 zl rocznie ;)

• Odpowiedzi 186
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ziomek dla ciebie leci duzy plus. Mam windowsa 7 zaden bot mi niedziała i nagle spadłes mi z nieba !! Thx wielkie, a co do bota kox tylko moge wlaczyc 1 opcje a potem nie moge cofnac. Ale i tak jest git bo jest heal i cave ^^

Opublikowano

Hmm jaką opcję - mi działa ładnie. Normal wybierasz (Safe to używanie klawiszy).

bullssig-pastandpresent.jpg
Opublikowano

Niestety ale muszę się poskarżyć gdyż nie działa mi healing, cave :< Cave co bym nie klikną to bug, a healing nie reaguje na wpisywanie wogule daje active i nic

Jak bys mogl mi pomoc na gg 12216445

Której wersji mam używać pod tibie 8.60 ?

Opublikowano

@Up

Nie :D

@zima12

W priority coś musisz wpisać

@Topic

Zawsze używajcie najnowszej, to jest taki "multiversion" 8.0-8.x

bullssig-pastandpresent.jpg
Opublikowano

Bot super :) Jeżeli mamy sorca/druida wystarczy w dzień expić a, potem zostawić konto nafaszerowane jedzeniem na nockę :) Mlev skacze jak szalony ;p

1373662483-U83583.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...