Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GreatMuOnline.pl | start edycji: 07.11.2015r godz 20.00 ! exp: 1000x / drop: 35% !

GreatMu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szczerze to dawno nie widziałem tak zaangażowanej administracji. Oby tak dalej, a będziecie jednym z topowych serwerów :)

O ile już nie jesteście :D

Może liczą na dobry zarobek :D

Ale to nie te czasy 2007 :) 

• Odpowiedzi 191
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Podsumowując:

• haxy - działa wszystko
  • donate - do wyboru do koloru, zarówno wszelkie itemy, jak i resy
  • zdolność rozwiązywania problemów przez administrację - zerowa.

Trochę śmieszy fakt, że admini zostają rozłączani przez graczy, a następnie banują pierwszą osobę, którą zobaczą...

No ale, mimo wszystko życzę ogarnięcia się i startu odnoszenia sukcesów.

Opublikowano

od 4h rejestrujecie konto ;)

chyba mozna napisac: Szkoda naszego czasu! Ogarnijcie pierw serwer ... tak jak kolega wyzej napisal 

Opublikowano

Jakos wczoraj nie mialem ochoty z wami dalej dyskutowac , jakas czesc naszych problemow to tez gracze od was z MPC testujacy nasza wytrzymalosc.

Ale nasza motywacja nie opada , na przekor waszym oczekiwaniom :) . Dalej zajmujemy sie serverem . Znowu dziekuje wam bardzo za pomoc jaka nam robicie w znalezieniu bledow.

Z postami wyzej sie nie zgodze , bo w nich duzo klamiecie . Bo nie jeden z was za naduzywanie dostal Bana a jednak chcialby pograc z nami.

No nic przykro nam :)

(ah podam przyklad kolegi ktory sie nasmiewal ze wingi 3rd u nas mozna wyprac a w depo mial wyprane smieci-chyba wiecej udawadniac nie trzeba)

Co prawda musimy dopracowac zabezpieczenia jednak uzywanie Dopalaczy jest zakazane i bedzie karane Banem.

ps. Wszyscy z tej wersji uciekaja i sie poddaja - Admin GMO ma zamiar sprubowac - dziekuje tym wszystkim ktorzy szanuja te dobre checi i podziela sie swoja dobra uwaga w tym temacie

A tymczasem staramy sie dalej dopracowac server dla was graczy :)

Opublikowano

(ah podam przyklad kolegi ktory sie nasmiewal ze wingi 3rd u nas mozna wyprac a w depo mial wyprane smieci-chyba wiecej udawadniac nie trzeba)

Co prawda musimy dopracowac zabezpieczenia jednak uzywanie Dopalaczy jest zakazane i bedzie karane Banem.

ps. Wszyscy z tej wersji uciekaja i sie poddaja - Admin GMO ma zamiar sprubowac - dziekuje tym wszystkim ktorzy szanuja te dobre checi i podziela sie swoja dobra uwaga w tym temacie

A tymczasem staramy sie dalej dopracowac server dla was graczy :)

Tak kolego, w depo nie miałem, bo nie zamierzałem na tym czymś dalej tracić czasu, także oddałem :)

Jeżeli nawet nie potraficie sprawdzić tego w logach, to w dalszym ciągu świadczy to jedynie o waszej niekompetencji.

Nie wierzysz? Wyślij pakiecik C1 05 86 28 94, będą wingi 3rd.

Sukcesów nie wróżę, ale "prubować" możecie dalej ^^

pozdro

Opublikowano

Chcialbym widziec tego gracza na serverq z tymi wingsami 3rd.

Sprawdzamy sami co funkcjonuje i do jakiej granicy. I wiemy tez ze wyolbrzymiacie.

Ale co tam :)

tak czy siak celujemy w zabezpieczenie tego,nie ucieczke

badz tak mily i nie niszcz prace tylko pomoz w stworzeniu dobrego servera bo przeciez wstepnie wszystkim o to chodzi ?

ale wasze dzialania na to nie wskazuja

za to masa graczy na serverq caly czas pomaga , i ciagle idziemy do przodu :)

Opublikowano

Chciałem z ciekawości wejść i sprawdzić, od razu jakieś błędy i konto zablokowane.. Nawet raz nie udało mi się zalogować :) pozdrawiam.

Opublikowano

Tak tak , rob reklame w naszym temacie - profesjonalne

i ten Argument przynajmniej Admin nie klamie - daruj sobie

krok po kroku do przodu

Pozdrawiamy i Zapraszamy do gry

Opublikowano

Tak tak , rob reklame w naszym temacie - profesjonalne

i ten Argument przynajmniej Admin nie klamie - daruj sobie

krok po kroku do przodu

Pozdrawiamy i Zapraszamy do gry

Sam fakt, że admin bierze na GMów takich analfabetów jak ty, którzy dodatkowo swoimi postami kompletnie nic nie wnoszą bardzo zniechęca :)

Nie wspomnę już o tym, że serwer ciągle jest nie zabezpieczony i prawdopodobnie wytrzyma jeszcze z tydzień. Na edycji grudniowej będzie to samo na pewno. Kolejny polski fail na rynku MuO  :v

Opublikowano

Tak czytam i czytam . Przeciez bylo napisane ze ten start serwera jest traktowany jako testy przed głównym startem w grudniu , wiec nie wiem skąd ten płacz graczy jak i administracji otóż to banowanie graczy używających hacki moim zdaniem jest bezsensu . Jak sami pisaliście ten start jest traktowany jako testy wiec gracze sprawdzają zabezpieczenia serwera ?

Opublikowano

Tak czytam i czytam . Przeciez bylo napisane ze ten start serwera jest traktowany jako testy przed głównym startem w grudniu , wiec nie wiem skąd ten płacz graczy jak i administracji otóż to banowanie graczy używających hacki moim zdaniem jest bezsensu . Jak sami pisaliście ten start jest traktowany jako testy wiec gracze sprawdzają zabezpieczenia serwera ?

Napisali tak bo serwer okazał się totalną porażką i się wystraszyli. 

Poleciłem AntyHacka Adminstratorowi, bo scena MUO powinna się rozwijać. 

Jego Super GM uznał to za HEJT, widać jaki poziom reprezentuje swoją osobą.

Szkoda, że Administracja serwerów na scenie polskiego MUO nie potrafi się przyznać do błędu.

Jeżeli ktoś mówi, że zabezpiecza serwer sam, nie mając pojęcia o ustawieniu podstawowych rzeczy w konfiguracji serwera?

Jak dla mnie jest to żenujące, że Admin potrafi okłamywać graczy, a Ci wszystko łykają. 

Naprawdę nie mówię tego w sposób jakiegoś "HEJTU" jak za pewne kilka osób tak to odbierze, ale staram się pomóc, rzucić radą co możecie zainstalować, aby pozbyć się utrudnień, a dostaje hejt? LOL 

Pozdrawiam i życzę naprawdę powodzenia w prowadzeniu serwera. Wiem jakie jest zainteresowanie starszymi seasonami w expem 1000, bo widziałem u siebie w ankiecie.

Jak będziecie mieli jakieś problemy  napiszcie, pomogę jak mogę :) 

Opublikowano

to pisz w temacie konkrety , a poki co to zero argumentow - zero pomyslow na rozwiazanie problemow - wiekszosc wytykanych nam problemow to wymysly i wyolbrzymianie

bany sie posypaly i juz ich dawno niema - posypaly sie bo przeszkadzali w pracach - nie pomagali

a my pracujemy dalej - i po co tyle negatywnych emocji w waszych postach :):lenny:

///ps zanim nastepnym razem zaczniesz pouczac innych

Newsy na Twoim Serverq przyciagaja mase graczy. Badz tak mily i pilnuj swojego podworka

SERWER DZIAŁA BEZ PROBLEMÓW

50 ONLINE UTRZYMUJE SIĘ. 

BRAK CRASHY ORAZ LAGÓW

ATAKI USTĄPIŁY

PROBLEMY Z LOGOWANIEM NIE POWINNY WYSTĘPOWAĆ ATAKI USTAŁY I DOŁACZANIE DO SERWERA NIE JEST BLOKOWANE PRZEZ OSOBY TRZECIE

Opublikowano

niema banow , czytaj ze zrozumieniem

REG tez dziala , to ze gracze nie potrafia czasem zrobic to poprawnie to juz nie nasza wina :)

ale juz kilka razy udawadnialem ze wszystko jest OK

///////////////////////////////////////////////////////////////////////

Patch do pobrania

http://klientmu.webd.pl/GMOpatch.rar

Resetujemy komputer , nakladamy patch , nie blokujemy antywirusem , wchodzimy do gry bez DOPALACZY!!!

DZISIAJ 11.11.2015 napewno bedzie jakis ciekawy EVENT dla GRACZY :)

Opublikowano

Serwer spoko, fajnie się gra kontakt z admnistracją jest bez problemowy. Edi jak i Damian odwalają kawał dobrej roboty. Nie wiem skąd te hejty, szczególnie administracji prestige, która rozdawała itemy na starcie pewnej gildi. Widać zawistni zawsze bedą istnieć.

Chcesz przez wakacje zarobić na elektronikę, bądź inne gadżety? Skontaktuj się PW :)

Opublikowano

Skąd te hejty ? Od administracji Prestige ? Przeczytaj uważnie jak "administracja Prestige" hejtowała ..

Prestige oferował swoją pomoc , a reszta hejtuje  bo nie zrozumieli , że dla Was to tylko kolejny etap testów ,

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...