Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GreatMuOnline.pl | start edycji: 07.11.2015r godz 20.00 ! exp: 1000x / drop: 35% !

GreatMu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dziekujemy bardzo za informacje graczy.

Fajnie ze powoli wychodzi to co nie wiemy.

Jest to pierwszy server Admina w MuOnline.

Aktualnie staramy sie efektywnie zbaowa graczy guild gracza Kowa.A oni to uzytkownicy tego forum.Dziekujemy im bardzo za pomoc w testach zabezpieczen.

Jesli chodzi o liveguard i inne tego typu.Trwa to dluzej niz restart servera. Dlatego aktualnie recznie zalatwiamy sprawe.

W miedzy czasie musimy dopracowac HP zlotych mobow. Duzy resp@wn mobow delikatnie zmieniszyc i dodac jakies pare spotow w pominietych miejscach typu Noria za co z gory przepraszamy.

Czekamy na dalsza czesc waszych uwag.

Pozdrawiam Edi :P GlosNiedzielny hehe

• Odpowiedzi 191
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie lepiej byłoby zmienić wersje na S6, która można łatwiej zabezpieczyć i która tak naprawdę jest o niebo lepsza wersja dla graczy? Przemyslcie to :)

CZEŚĆ KAZEK xD

iHacks  <3

Opublikowano

Nie lepiej byłoby zmienić wersje na S6, która można łatwiej zabezpieczyć i która tak naprawdę jest o niebo lepsza wersja dla graczy? Przemyslcie to :)

Spotkalismy sie z prosbami znajomych jak i graczy na wielu serverach w sprawie tej wersji gry . Gdyby chodzilo o S6 to chyba mamy w Polsce dobry server WoG , bo co w tym S6 robic konkurencje w podobnym EXP i systemie GR/RR/pkt - nie widzimy sensu

Opublikowano

Witam!

Wchodze na serwer bo chce sobie pograć a tu gm do mnie "Solo zaraz dostanie bana" 

Ledwo postac zrobiłem i dostałem obiecanego bana...

Podejrzewam ze GM myśli że DC serwera robiłem czy cos... no ale bez jaj to napewno nie ja.

Prosze o UB bo pograł bym sobie..

edit

pisałem do gm ze to nie ja a on na to "dobra dobra ja wiem swoje" 

Opublikowano

Solo , dsotaniesz unbana , byc moze z rozpedu dostales

REJESTRACJA na WWW Zamknieta .

Jest mozliwa ale u Admina na polecenie przez kolegow innych dobrych graczy.

Do momentu opanowania sytuacji z AntyOKO.

tymczasem gracze niech sobie graja w spokoju. A Admin bedzie ial wiecej czasu na prace a nie szukanie dzieci neostrady hehe

Opublikowano

Tyle co zobaczyłem tutaj ten post, zacząłem grać postacią o nicku "Rzabka" i najpierw dostawałem dc jak cholera, a teraz mi pisze "account is blocked"... udany serwer

Opublikowano

Solo odbanowany (inny dostawca internetu)

reszta banow poleciala na klienta z Warszawy,wiekszosc adresow z jednej Neostrady

co minute wchodzily nowe postacie gole do nori i dawaly DC wszystki do okola. OKO OKO OKO

bylo was troche:

moglbym wymieniac Nicki i IP

jesli ktos chce konto na GMO zapraszamy na FORUM , sprawdzimy i porownamy IP i dopusicmy do gry z nami.

a do 2dni roboczych zabezpieczenia powinny byc gotowe na nastepne starcie z OKIem

pozdrawiamy i zapraszamy na nasze forum forum-greatmuonline.pl

///forty0f patrz swojego tylka , chyba ze to byl twoj

on jeszcze jest w topce , ale moze nie dlugo :)

Opublikowano

Jak ci debile nawet zbanować nie potrafią :P Działa wszystko - od //fixagi w elitce, poprzez virdis, aż po robienie wingów 3rd i kamieni za pomocą WPE.

Także przykro mi Damian, ale to jeszcze nie PORA, byś stawiał cokolwiek poza zagrychą do przepity ^^

Jak będziecie chceli donate na nowych odsłonach tego serwa, to zapraszam do siebie.

Pozdrawiam - "zbanowany" Pankracy :D

Screen110_sresrrr.jpg

Opublikowano

Skoro to edycja testowa, to może zamiast 600pkt po resie ustawcie tak żeby staty się nie kasowały ;P

Chcesz przez wakacje zarobić na elektronikę, bądź inne gadżety? Skontaktuj się PW :)

Opublikowano

Jesli ktos chce grac z nami dalej zapraszamy na nasze forum.

PanKracy dziwnym trafem skonczylo sie bawienie i tyle z tego.Postara sie Admin przed tymi czitami ochronic.

Przeciez takie jest zalozenie. Po co ta spinka :)

my to bierzemy na luzie , jestesmy pozytywnie zaskoczyeni zainteresowaniem

Admin dolozy staran by jednak usprawnic server :)

pozdrawiam i zapraszamy na forum servera :)

///

Pankracy pokaz mi na serverq goscia w wingach 2 lvl to bedziesz dobry - juz pomine ten twoj argument o wingach 3rd

a niech bedzie ze dodam co tam wyprales z tym WPE

abf4c9a29c587.jpg

Opublikowano

Jak ci debile nawet zbanować nie potrafią :P Działa wszystko - od //fixagi w elitce, poprzez virdis, aż po robienie wingów 3rd i kamieni za pomocą WPE.

Także przykro mi Damian, ale to jeszcze nie PORA, byś stawiał cokolwiek poza zagrychą do przepity ^^

Jak będziecie chceli donate na nowych odsłonach tego serwa, to zapraszam do siebie.

Screen110_sresrrr.jpg

Tak jakby, ktoś dbał o to czy biegasz w wingach 3rd czy masz 100 rr. Nie liczysz się bo grasz nie czysto, nawet nie ma z tego frajdy, pewnie znikniesz za tydzień może dwa, a każdy kto ma troche oleju w głowie nie będzie się przejmować takimi gamoniami jak Ty, bo gramy dla zabawy, a zabawa jest wtedy jak można posiedzieć ze znajomymi, zdobyć sobie coś samemu, zapracować na to, pobić się potem na duelach, pomóc sobie, pośmiać się. Nawet śmiesznych komentarzy nie potrafiłeś walnąć, smutek..

Opublikowano

Tyle co zobaczyłem tutaj ten post, zacząłem grać postacią o nicku "Rzabka" i najpierw dostawałem dc jak cholera, a teraz mi pisze "account is blocked"... udany serwer

I po co te kłamstwa? Wisnia, to był twój poprzedni nick - dostałeś bana za latanie z Eye.

Screen110_sresrrr.jpg

Dziękujemy Ci za te informacje, już nad tym pracujemy :-)

Bez nazwy-5.png

Opublikowano

Na forum 0 zainteresowania to swoja droga!

Jeszcze taka wzmianka do regulaminu: zakaz KS i zakaz PK ... to po ch... za przeproszeniem te rr maja bic by pokazac kto szybciej znajdzie spot! 

Zlikwidujcie to bo bez tego gra jest bez sensowna: To jak "pukać laskę i nie móc się spuścić" hahhaha 

Opublikowano

Na forum 0 zainteresowania to swoja droga!

Jeszcze taka wzmianka do regulaminu: zakaz KS i zakaz PK ... to po ch... za przeproszeniem te rr maja bic by pokazac kto szybciej znajdzie spot! 

Zlikwidujcie to bo bez tego gra jest bez sensowna: To jak "pukać laskę i nie móc się spuścić" hahhaha 

Zajmiemy się regulaminem jak i dodaniem spotów, aktualnie zajmujemy się nieco ważniejszymi sprawami jak widać.

Bez nazwy-5.png

Opublikowano

Jeśli chcecie coś osiągnąć, to musicie wyłączyć teraz serwer.

Przemyślec kilka rzeczy i ruszyć od nowa :)

sygnatura.png

Opublikowano

juz odpisywalem , ze bedzie ! :)

tymczasem wybacz i zabij te kilka mobow i przejdz mape dalej

na tym serverq nie musza byc takie mega spoty w Lorencia/NOria/Embeland co na innych serverach - przeciez nie miala to byc kopia :)?

szewa12 - a niby dlaczego , przeciez to testy ? my osiagamy wlasnie swoje cele

gra nadal sprawia radosc , i o to chodzi

gracze maja server,rywalizuja do top10,a w nowej edycji otrzymaja nogrody

a to wszystko to czesc naszego planu :) spodziewalismy sie problemow , ale najbardziej nas zakoskoczylo zainteresowanie z strony graczy :)

Opublikowano

Szczerze to dawno nie widziałem tak zaangażowanej administracji. Oby tak dalej, a będziecie jednym z topowych serwerów :)

O ile już nie jesteście :D

Chcesz przez wakacje zarobić na elektronikę, bądź inne gadżety? Skontaktuj się PW :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...