Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zagadać do dziewczyny?

SумвιαN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ELO

Jak zagadac do nie znanej dziewczyny. ? czasami mnie paczy wzrokiem w szkole lol

Siedzi zawssze z 2 kolezankami wiec tak sie cyka cykam podejsc :v

Jak cyka cyka to napisz do niej na fejsbukałke. Sposób taki 2/10 ale ujdzie

Opublikowano

Czemu nazwałeś ten temat "dzifka" ??

Zdobądź się na odwagę i po prostu do niej zagadaj...

Nawet spytaj sie o nauczycielach czy cos takiego.

IRcBXuaz10l20.gif

Opublikowano

paczy mnie wzrokiem XDDDD zapisze se, dobry tekst xD

teraz bedziesz miał dobrą okazje, ubierz sie na czarno jak typowy brudas podbij do nich wszystkich, ba, zwołaj cały korytarz i powiedz że zapraszasz ich na cmentarz na święto zmarłych. potem zaczynasz sie śmiac i uciekasz! jeżeli jest zdrowo popierdolona to przyjdzie, a jak normalna to nie ma czego żałować (bo popierdolone są dobre :3)

wyczaj moment jak wraca do domu, jak sama to wtedy do niej podbijasz i gadasz, nawet prosto z mostu powiedz ze Ci sie podoba i elo, nie bedzie wiedziała co zrobić

ae1d1005fe.png

Opublikowano

Po prostu podejdź i zagadaj. Nie widzę w tym absolutnie żadnej filozofii. Cześć, podobasz mi się, wyskoczymy gdzieś później? :-P

Opublikowano

Po prostu podejdź i zagadaj. Nie widzę w tym absolutnie żadnej filozofii. Cześć, podobasz mi się, wyskoczymy gdzieś później? :-P

Cześć podobasz mi się, odpisz na pw

­

1357577137-U262310.png

Opublikowano

Przecież ona sie wystraszy, spędź z nią czas najpierw a nie z pierwszej okazji...

Opublikowano

Ty byłaś blondynką, ten kolor włosów tak zwą. Sprawiłaś, że miałem wakacje koloru blond. W popołudniową godzinę po prostu spotkałem cie, a teraz wspominam wakacje koloru blond.

XDD

Opublikowano

Ruchasz się czy trzeba z tobą chodzić?

// NO CO ZA ŁEB DAŁ MI WARNA PRZECIEŻ ODPOWIEDZIAŁEM NA PYTANIE, DZIAŁA, PRÓBOWAŁEM! I POLECAM.

CPU: i5 6500 / RAM: 8GB / GPU: GTX 1070 / MOBO: MSI H110M / HDD: 1TB / SSD: Iridium PRO 

BLACKPRISON.HOSTMC.PL - najlepszy serwer prison w Polsce

Opublikowano

HAHAHA, nie wiesz jak zagadać do dziewczyny? Napisz tutaj, lub najlepiej na pm i ci pomogę z tą sprawą.

6BhO6OQ.png

Lubię rajstopy koloru powyższego - ciemno-czarne. :)

Opublikowano

Który facet boi się podejść i zagadać do dziewczyny? Jak się boisz to zrób to gdy będzie sama, po szkole w drodze do domu? 

Zapytaj po prostu co tam, jak tam. Dalej rozmowa sama się potoczy. No ludzie, litości. xD

Opublikowano

Pociągnij ją za włosy albo kopnij. Potem przed nią uciekasz, ale po chwili dajesz się złapać. Ona Cię zapyta czemu to zrobiłeś, a ty jej powiesz, że Ci się podoba. Za moich czasów w podstawówce to działało. 

Odwiedź mój profil aby zobaczyć adres mojego bloga o projektowaniu gier!

Opublikowano

Nastaw sie odpowiednio na to psychicznie.

Gdy będziesz gotowy mówisz, że ci się podoba itp i czy możecie się spotkać....(zresztą sam nie wiem bo nigdy tego nie robiłem[forever alone])

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...