Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co kupić dziewczynie na okrągły roczek :)

ThePein

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, 24 pazdziernika Mi i Mojej dziewczynie wybija okrągły rok razem :) i nie mam pomysłu co jej kupić. (Ja mam 18lat, Ona 19), 

Pomożecie jakoś, mam do dyspozycji około 100zł wiec prosze o pomoc, będe nagradzał plusikami :)

Opublikowano

Kupować.. Hmm, dla mnie najlepiej taką osobę gdzieś zabrać, kupisz jej buty, ubrania, na pewno później nie będzie ich zakładać, a jeśli zabierzesz ją w ciekawe miejsce będą to dla was niezapomniane chwile ;)

Opublikowano

Popieram kolegę wyżej,

Nie kupuj dziewczynie prezentów, bo jak już się rozejdziecie, to i tak pewnie nie będzie ich dotykać.

Zafunduj jej coś, z czego sam będziesz miał frajde :)

Odwiedź mój profil aby zobaczyć adres mojego bloga o projektowaniu gier!

Opublikowano

Ja p******e, chłopie trochę pomyśl!!

Kup wino( nie wiem jakie lubi słodkie, pół słodkie) do tego weź koc albo na ławkę w jakieś ładne miejsce wieczorem + do tego jakiś ładny bukiet kwiatów i tyle.

Zaoszczędzisz w ten sposób kasę + dziewczyna będzie wniebowzięta..... Moja też tak była dopóki jej nie rzuciłem, bo zaczęła nie doceniać tego co miała a jak oczy się otworzyły, było już za późno :)

21f0dgn.jpg

Opublikowano

Moja też tak była dopóki jej nie rzuciłem, bo zaczęła nie doceniać tego co miała a jak oczy się otworzyły, było już za późno :)

Smutna historia kolego. :(

No kurde, jak jesteś z kimś rok to raczej wiesz, powinieneś wiedzieć co lubi, nam tych informacji nie podałeś, więc polecą tutaj tandetne propozycje w większości. 

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

­O, w końcu większość wypowiadających się w takim temacie napisała coś sensownego.

Wspólny wypad, to protip. Do tego bukiet róż, wspólna kolacja (może w miejscu, gdzie się poznaliście lub innym, równie sentymentalnym?). Niezręcznie będzie jej przyjmować innego typu prezenty.

c:

Opublikowano

Kupować.. Hmm, dla mnie najlepiej taką osobę gdzieś zabrać, kupisz jej buty, ubrania, na pewno później nie będzie ich zakładać, a jeśli zabierzesz ją w ciekawe miejsce będą to dla was niezapomniane chwile ;)

A jak będzie miała amnezje lub zanik pamieci to co? XDD

­

Opublikowano

Ja pier**le być rok z dziewczyną w związku i nie wiedzieć co lubi ... . 

Tradycyjnie każda koobieta uwielbia kwiaty.

Kwiaty + restauracja

Opublikowano

Prezenty są "Pase". Najlepiej zabierz ją w jakieś miejsce, które będzie mogła wspominać i zostanie jej w pamięci na zawsze :). To jest dużo lepsze niż kupowanie jakieś pierdółek ...

Opublikowano

Zabierz ją na jakąś kolację, to chyba lepsze niż kwiaty, które w przeciągu tygodnia uschną.

Kwiaty (szczególnie te bez okazji, ale nie o tym tutaj mowa) to bardzo romantyczny i sugestywny gest. Kilka róż nie musi kosztować majątku, a dziewczyna będzie pod wrażeniem, tego jestem pewna.

­

c:

Opublikowano

Przede wszystkim wspólne wyjście, nawet nie musi być to restauracja. Do tego ja bym postawiła na biżuterię, najlepiej naszyjnik z jakimś ładnym wisiorkiem.

Opublikowano

Jeśli jesteście dosyć rozrywkową parą, to poleciłbym wyjście na jakąś potańcówkę czy coś w tym rodzaju, a potem na spacerek uwieńczony wspólnym patrzeniem w gwiazdy czy coś takiego.

Powodzenia ;)

Opublikowano

Musisz pomyśleć co jej się podoba bardziej, a co mniej. Osobiście jestem typem osoby, która wolałaby spędzić czas np. siedząc razem w łóżku pod jednym kocem i oglądając dobry film. Ile osób to tyle guścików.  :)

tumblr_o7mrcrLko81tcqgd2o2_r2_500.gif

Opublikowano

Zabierz ją do kina, a jak będzie chciała iść do muzeum lotnictwa to zabierzesz ją do muzeum lotnictwa k***a jego mać.

CPU: i5 6500 / RAM: 8GB / GPU: GTX 1070 / MOBO: MSI H110M / HDD: 1TB / SSD: Iridium PRO 

BLACKPRISON.HOSTMC.PL - najlepszy serwer prison w Polsce

Opublikowano

Kup jej rajstopy takie które będzie ona mogła nosić - jej rozmiar. Szczegóły w moim profilu, bo ja tez lubię rajstopy. :)

6BhO6OQ.png

Lubię rajstopy koloru powyższego - ciemno-czarne. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...