Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co kupić dziewczynie na okrągły roczek :)

ThePein

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W sumie jeśli chodzi o prezenty to ciężko radzić się osób z for internetowych, w końcu każdy ma inny gust. Ja przykładowo od swojego chłopaka codziennie dostaję śliczną różyczkę, jedną, pojedynczą. Kupuje ją od babci, która sprzedaje je przy schodach w miejscu, gdzie on pracuje. Dosłownie kilka centów a przyjemność niesamowita. No ale mimo wszystko Ty znasz ją lepiej od nas, przynajmniej mi się tak wydaje - powinieneś wiedzieć, co dla niej dobre, zwłaszcza po roku związku :-)

Opublikowano

Może jakieś Wasze wspólne zdjęcie w fajnej ramce, na tyle jakiś autorski wierszyk, czy teksto tym jaka jest dla Ciebie ważna i jak bardzo ją kochasz ?

Gdzieś ją zabierz/kolacja/biżuteria(coś np. z grawerem)/ coś związanym z jej hobby, zainteresowaniami,

Ogólnie to sam powinieneś wiedzieć, nikt nie zna jej lepiej niż Ty. Ewentualnie doradź się jej przyjaciółki ;)

52287137559562145640.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

­Fajnie, że chcesz się postarać, ale wydaje mi się, że znasz ją na tyle  dobrze, że powinieneś wiedzieć. 
Poza tym, kobiety wbrew pozorom nie wymagają wiele - heeee. Sam fakt o tym, że pamiętasz, wow. 
A tak poważnie, naprawdę, nie trzeba wiele. Dobrym pomysłem będzie spędzić razem w ciekawy sposób ten dzień, by było co wspominać. A jeśli chodzi o rzeczy materialne - rusz główką ;p 

tMjZlYU.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...